5. מגניב אבל לעמוד בתור 3 שעות? חפשו אותי ל-3 הכריכים בכץ מאוד טעימים אף שאישית אני מת על "ההוט פסטרמי" או חצי וחצי קורנד ביף. בכל אופן, הלחם עשוי משיפון לא קמח לבן רגיל. ואיף אפשר בלי החמוצים הנפלאים שלהם וצ'רי או "קרים" סודה (הפעם היחידה שאני שותה משקה ממותק במקום מים). אוי כמה בא לי... | 28.08.13 (ל"ת)
4. ברוקלין הייתי בסוף שבוע בברוקלין לבדוק הכצעקתה. שטויות במיץ עגבניות. נראה כמו רחוב ביאליק ברמת גן ביום רע. שום דבר מעניין ומחירים מופקעים עד מופרכים. אפשר להשאר במנהטן. אחד שיודע | 28.08.13 (ל"ת)
3. מעדניית כץ שבמנהטן רוסטביף צלוי אדמדם על לחם לבן אכלתי ועדיין לא שכחתי 3חודשים אכלתי בחיי בהרבה מקומות אבל רוסטביף כמו בכץ לא היה לי מעולם . מקווה לאכול שם עוד פעם בחיי שם . ממליץ לכל ישראלי שנוסע .המקום קיים מ 1885על ידי פולני אגב הוא יהודי והמקום לא כשר .סתם לידע אולי הכי טעים | 28.08.13 (ל"ת)
2. אצלי יש עגבניות בוודקה, לא צריך ניו יורק בלאט טס 12 שעות בשביל מלפפון בוויסקי, אולי תעשו משהו יותר טוב בכסף שאתם משקיעים בכתבות המפגרות האלה? סימון | 27.08.13 (ל"ת)
1. אין שם שום דבר מעניין, לכו לאיסט ווילג', אפר ווסט סייד שם יש מסעדות מעניינות יותר מלפפונים בויסקי ? תעשו לי טובה היחצנות על ברוקלין היא מדהימה | 27.08.13 (ל"ת)
מנהטן? לא מבינים שם באוכל
5 תגובות לכתיבת תגובה