אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

פרק חדש במלחמות החומוס: אחרי 13 שנים קשות, שטראוס בדרך למעלה

21 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

21.
חומוס אחלה פשוט גרוע.
יש לו טעם תעשייתי נוראי, הכל שמן במקום חומוס. זה אוכל כל כך פשוט, ובמטרה למקסם רווחים יצרו עיסה רעה. רוצים לשפר מכירות? הנה טיפ: מהפיכה בריאותית בחומוס התעשייתי. חומוס תעשייתי שיהיה ברמה של חומוס מסעדות. בלי בולשיט של שמן על חשבון הטחינה. נדיבות בטחינה ומחיר סביר יקנו אותנו. פעם אהבתי מאוד את חומוס אחלה, אבל טעם הלוואי שיש לו כיום פשוט לא מאפשר לי להתנסות בו שוב. מקווה שייקחו את זה לתשומת לב וישנו.
משה | 12.09.13
7.
תוכן שיווקי פרופר
דוגמה אחת מכמה דוגמאות בכתבה: "איצקין הפסיק לרכוש את הירקות וגרגירי החומוס מסיטונאים ויצר קשר עם חקלאים ישראלים. לחקלאים שנבחרו הוצמד אגרונום מטעם שטראוס, ויחד הם עבדו על פיתוח טעמים." מה זה הקישקוש הזה? תיכף יספרו לנו שהחקלאי יושב עם ילדיו והם בוחרים גרגיר גרגיר, או שרכב האיסוף (הירוק) של שטראוס עובר כל בוקר, כשערפילי הבוקר עוד לא התפוגגו, בין בתי החקלאים ומיד עם סיום חליבת הפרות החקלאי (עם כובע טמבל ובגדי עבודה) נותן לנהג הרכב ארגז עץ עם ביכורי גרגירי חומוס מובחרים מעוטרים בעלי חסה ירקרקים... אם היו עובדים עם חקלאים ישראלים על "פיתוח טעמים", חצי קילו חומוס היה עולה 100 ש"ח כי מחקר, ניסוי וטעיה הם דבר יקר. מאוד. גם לקנות ישר מהחקלאי שלא דרך הסיטונאים זה דבר יקר. אז בבקשה שלא יספרו לנו סיפורים לילדים מפגרים כדי למכור לנו ממרח בטעם חומוס.
שמשון | 10.09.13
4.
13-14 ש"ח ל400-500 גרם של מעט חומוס והרבה שומן - תכינו לבד
נורא פשוט, קנו חומוס יבש השרו ובשלו אותו, הכינו הרבה והקפיאו (במנות בשקיות סנדוויץ') מכאן, הכי קל בעולם: חומוס, מים,טחינה גולמית, מלח, לימון (או מלח לימון), כמון וכמובן שמן זית אמיתי בריא וטעים. לטחון הכל, להוסיף את התוספות שלכם לבד (זעתר, גרגרי חומוס, בשר טחון....) 5 דקות עבודה, 100% בריאות.
הדפוק | 10.09.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת