21. חומוס אחלה פשוט גרוע. יש לו טעם תעשייתי נוראי, הכל שמן במקום חומוס. זה אוכל כל כך פשוט, ובמטרה למקסם רווחים יצרו עיסה רעה. רוצים לשפר מכירות? הנה טיפ: מהפיכה בריאותית בחומוס התעשייתי. חומוס תעשייתי שיהיה ברמה של חומוס מסעדות. בלי בולשיט של שמן על חשבון הטחינה. נדיבות בטחינה ומחיר סביר יקנו אותנו. פעם אהבתי מאוד את חומוס אחלה, אבל טעם הלוואי שיש לו כיום פשוט לא מאפשר לי להתנסות בו שוב. מקווה שייקחו את זה לתשומת לב וישנו. משה | 12.09.13 (ל"ת)
19. קבלו עצה מבעל סופרמרקט- לאחרונה הרבה צרכנים מסתכלים על רשימת הרכיבים אני רואה אותם ממש בוחנים את הקופסאות. תעלו את % החומוס תעלו את % הטחינה תורידו לגמרי את השומן הצמחי תפחיתו % שומן תפחיתו חומרים משמרים חומוס, אוכל פשוט, תשאירו אותו כזה! בעל סופרמרקט | 11.09.13 (ל"ת)
18. חבר'ה..קופסאת סלט פיקנטי לא שווה יותר מ 9 ש"ח! ב15 ש"ח תשארו עם הסחורה במקרר! קונה מדי פעם | 11.09.13 (ל"ת)
17. אין מצב בעולם שאוכל חומוס מסופר לו רציתי לאכול דבק, אפשר לערבב מים וקמח בבית. אבי | 11.09.13 (ל"ת)
16. הפסקתי לקנות צבר ועברתי לחומוס של אחלה כי יותר טעים! ויש פחות שומן. אני קונה המיכל של 1 ק"ג. דודי | 10.09.13 (ל"ת)
13. לא מבין מי שקונה את הזבל הזה חומוס קונים רק בחומוסייה, מחזיק מעמד 3 ימים, ואם רוצים עוד קונים עוד. מה שאתם קונים זאת עיסת שומן בטעם שמזכיר טיפה חומוס, עם רשימה אינסופית של חומרי טעם וריח וחומרי שימור. ש | 10.09.13 (ל"ת)
12. לא קונה חומוס חומוס שמכינים בבית מחזיק מעמד 3-5 ימים. חומוס במכולת מחזיק חודש... מאכל שאמור להיות בריא הופך ל-450גרם חומר משמר + 50 גרם חומוס. תעשו לעצמכם ולבריאות שלכם טובה. תנסו פעם 1 להכין חומוס ותראו שזה ממש לא סיפור והטעם הרבה יותר טוב. LV | 10.09.13 (ל"ת)
11. לא רפי כהן ולא אבי יודעים להכין חומוס!!! מצאו חומוסיה טובה, קטנה וקנו כל יומיים-שלושה. אבו חומוס המקורי | 10.09.13 (ל"ת)
10. התוספות בחומוס הם קטנות מדי הגיע הזמן להגדיל משמעותית את התוספת ואז יהיה שינוי גדי | 10.09.13 (ל"ת)
8. אני קונה חומוס אמיתי של משני החומוס היחיד שהוא 100 אחוז חומוס טחינה ולימון(וחומר משמר) ללא שמן צמחי. רפי | 10.09.13 (ל"ת)
7. תוכן שיווקי פרופר דוגמה אחת מכמה דוגמאות בכתבה: "איצקין הפסיק לרכוש את הירקות וגרגירי החומוס מסיטונאים ויצר קשר עם חקלאים ישראלים. לחקלאים שנבחרו הוצמד אגרונום מטעם שטראוס, ויחד הם עבדו על פיתוח טעמים." מה זה הקישקוש הזה? תיכף יספרו לנו שהחקלאי יושב עם ילדיו והם בוחרים גרגיר גרגיר, או שרכב האיסוף (הירוק) של שטראוס עובר כל בוקר, כשערפילי הבוקר עוד לא התפוגגו, בין בתי החקלאים ומיד עם סיום חליבת הפרות החקלאי (עם כובע טמבל ובגדי עבודה) נותן לנהג הרכב ארגז עץ עם ביכורי גרגירי חומוס מובחרים מעוטרים בעלי חסה ירקרקים... אם היו עובדים עם חקלאים ישראלים על "פיתוח טעמים", חצי קילו חומוס היה עולה 100 ש"ח כי מחקר, ניסוי וטעיה הם דבר יקר. מאוד. גם לקנות ישר מהחקלאי שלא דרך הסיטונאים זה דבר יקר. אז בבקשה שלא יספרו לנו סיפורים לילדים מפגרים כדי למכור לנו ממרח בטעם חומוס. שמשון | 10.09.13 (ל"ת)
6. הגיע הזמן הגיע הזמן שמישהו ישקיע בחומוס את מה שמגיע לו. אין מה להשוות את הממרח של צבר לחומוס של שטראוס. אלי כל הכבוד. יוסי גלזר | 10.09.13 (ל"ת)
5. כמה עיצות לאוסם -חומוס ירושלמי: הקטנתם ל400 גרם השארתם המחיר ונשארתם עם הסחורה ביד -סדרות החומוס שלכם הולכות ומתיבשות בזמן שטעם שטראוס מתעדן ונהייה רטב יותר -לא תתחילו בסידרת תיקונים יחד עם מבצעים אגרסיביים תמצאו עצמכם מהר מאד בהתרסקות שנה טובה עייצס גיבר | 10.09.13 (ל"ת)
4. 13-14 ש"ח ל400-500 גרם של מעט חומוס והרבה שומן - תכינו לבד נורא פשוט, קנו חומוס יבש השרו ובשלו אותו, הכינו הרבה והקפיאו (במנות בשקיות סנדוויץ') מכאן, הכי קל בעולם: חומוס, מים,טחינה גולמית, מלח, לימון (או מלח לימון), כמון וכמובן שמן זית אמיתי בריא וטעים. לטחון הכל, להוסיף את התוספות שלכם לבד (זעתר, גרגרי חומוס, בשר טחון....) 5 דקות עבודה, 100% בריאות. הדפוק | 10.09.13 (ל"ת)
1. כל הכבוד!!! אלי והצוות, כמי שעוקב מהצד אחרי מה שאתם עושים, מגיע לכם בענק!!! יש תמורה לכל המחשבה והנשמה שאתם השקעתם ומשקיעים בליצור שינוי. אין לי ספק כי אתם בדרך הנכונה. שאפו!!! אחד שמכיר | 10.09.13 (ל"ת)
פרק חדש במלחמות החומוס: אחרי 13 שנים קשות, שטראוס בדרך למעלה
21 תגובות לכתיבת תגובה