אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

המיליארדר איירה רנרט בוחן רכישה של תעש עם אהוד ברק

25 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

7.
אתם באמת רוצים שביטחון ישראל יהיה בידיים פרטיות?
כן, אפשר לשפר את יעילות תע"ש, אבל התעשייה הצבאית חייבת להישאר בידי הלאום. תעשיה ביטחונית בישראל אינה עסק למטרות רווח אלא תעשיה המספקת נשק לחיילנו והקריטריון להצלחתה אינו רווח כספי אלא איכות הנשק שבחורינו המצויינים מקבלים לידיהם כדי להכות בו את האויב.
ציוני מפא"יניק גאה | 02.10.13
3.
טעות של ממשלות ישראל לדורותיהן
שנים נתנו לתעש לדמם. עכשיו, אחרי יצירת חובות מטורפים, פותרים את הבעיה מהשורש. מאפשרים פיטורי עובדים מיותרים ומטפלים בבעיית הפנסיות. הדבר קרה בעבר במפעל הנשק הקל שנמכר בנזיד עדשים ועבר לרווחיות מטורפת ואחר כך במפעל עשות אשקלון. אחרי פיתרון הבעיה הפיננסית אין מה למהר למכור. הערך של תעש רק יעלה.
מושקלדו | 02.10.13
2.
בנושא הזה יש לנו מה ללמוד מארה"ב שם השאירו 2 חברות ביטחוניות גדולות
יש את לוקהיד-מרטין מצד אחד ובואינג-סיקורסקי מצד שני כאשר כל אחת מהן נוצרה בעקבות תהליך ארוך של מיזוגים שלקח עשרים שנה בערך. יש עוד הרבה חברות קטנות וזה בסדר אבל תאגידי ענק יש רק שניים בכדי ליצור תחרות מצד אחד ויציבות לטווח ארוך מצד שני. אצלנו יש כבר שתיים כאלו: אלביט ורפאל (תעשייה אווירית היא עוף בפני עצמו) ותעש לעניין זה היא מקל בגלגלים של החברות הנ"ל ושל מכרזים ממשלתיים. יש לתעש נכסים אסטרטגיים גם בידע טכנולוגי וגם באמצעי ייצור שאין בשום מקום אחר בעולם. אסטרטגית יהיה נכון להשאיר את החברה בארץ ולפצל אותה, כפי שכבר הציעו בעבר, בין אלביט, רפאל ותע"א כולל שינוי מיקום של מפעלים, אנשים וציוד.
אאא | 02.10.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת