7. המיזנון בתחנה הירושלמית למגיב מס 2 אתה צודק המחירים לא מצדיקים לא את הכמות ולא את הטעם יותר מידי פלצני עובדים בשיטת פריירים לא מתים רק מתחלפים חיים | 13.10.13 (ל"ת)
6. אמנון מבלבל תמח הייתי כבר 3 פעמים במזנון בירושלים ובתור חובב קולינריה אני חייב לציין שכל פעם נהנית מאוד והמחירים מצוינים יחסית לרמת האוכל..אני בכלל קראתי לזה מסעדת שף במחירים עממיים...הלוואי שעוד הרבה מסעדות ילמדו... ערן | 12.10.13 (ל"ת)
5. יריד אוכל זה רעיון טוב אני באמת נהיה רעב כל פעם שאני פותח את האינסטגרם שלי. איפה אפשר למצוא פרטים נוספים? אורי | 09.10.13 (ל"ת)
3. לכותבת יש חוסר הבנה בסיסי: רמת אביב היא לא תל אביב וימיה של מסעדה כשרה ספורים מלכתחילה. אובייקטיביסט | 09.10.13 (ל"ת)
2. מקווה מאוד שיש הבדל בין הירושלמית לתל אביבית מצטער לאכזב ובדרך כלל אני לא אוהב לקטול בביקורות אבל המחירים המופרזים שהם גובים ממש מקוממים, בטח ביחס לרמה ולגודל של המנה. אני מתייחס בדבריי למסעדה בירושלים. לטובתם אני מקווה שבתל אביב הם שינו לא מעט דברים כי הקהל התל אביבי הוא לא הקהל התיירותי שפוקד את המסעדה בירושלים, שם מגיע פראייר לחווייה חד פעמית. אשמח לכתבת ביקורת על המסעדה שתחזיר לי את הרצון להגיע לרמת אביב ולסעוד שם כדי לתקן את החווייה. אני תמיד ארצה לתת צ'אנס למסעדות כשרות בארץ. אמנון | 09.10.13 (ל"ת)
1. די נמאס מאופן הביטוי הנ"ל!! אין לי בעיה עם הביטוי צמחוני אבל המילה "בריא" סובייקטיבית. הווה אומר כאילו כל היתר אינו. מכבסת מילים | 09.10.13 (ל"ת)
מה מתבשל: על פתיחות וטרנדים
7 תגובות לכתיבת תגובה