אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הגיל הרך: מקנים ידע והרגלים באמצעות משחק

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
כשהייתי קטנה אמא שלי אמרה לי
"תקני רק מה שאת צריכה" (ואני מדברת על סכומים של 5, 10, 25 ש"ח). ועד היום (גיל 27) כשאני מתלבטת האם ומה לקנות אני נזכרת בזה (כמובן שלפעמים שאני מרשה לעצמי לקנות בלי להתחשבן על שקל פה ושקל שם, למרות שזה בא לידי ביטוי באשראי בסוף החודש), במיוחד כשאני בסטאטוס של סטודנטית ש-2000 שקל משכורת חודשית זה חלומי הרטוב. וזה תקף במיוחד בסופר- לקנות רק מה שצריך. ונכנסתי למינוס רק פעמיים אם אני לא טועה, שגם אותו אני ממהרת לכסות (והוא נוסע משכר דירה, שכר לימוד וכד', ולא מבזבוזים מיותרים). זה די מעיק לחשב כל היום כמה להוציא ומה מותר לי לקנות, מחכה ליום בו ארוויח משכורת נורמלית.
 | 04.11.13
5.
ילדים, אנא עיזרו לנו למצוא
1. מהי המשכורת החודשית של " יושב ראש מחלקת החינוך הפיננסי במשרד האוצר" ? 2. האם מצב משרד האוצר כ"כ טוב שהוא מוצא משאבים לכתוב מסמך המפרט את "המיומנויות הדרושות לילדים לפי חלוקה לגילאים החל מהגיל הרך ועד התיכון" ? ( ומי יאכוף אם זה באמת המצב הרצוי ? משרד האוצר ? משרד החינוך ? ). 3. מה מטרת הכתבה ? פרסומת גלוייה לחברת "ערך עתידי" ? פרט שולי קטן : ספרים לא "שואלים, שומרים ומחזירים". ספרים קוראים !
שרוליק | 04.11.13
3.
ל-2, יש משהו בדברייך. העניין עם המבצע (לא נראה לי שילד אמור לדעת מה זה,
ולא רק בגלל הגיל... הרי ממזמן המושג הזה נשחק ואף שופד ע"י התאגידים השונים). אבל כן יפה הדוגמה עם המשחק שבו הילד מתפקד גם כקונה, אך גם כמוכר. הוא נכנס לנעליים של האנשים משני צידי הגדר. דווקא החוויה הזאת עשויה להוביל אותו בקלות רבה בעתיד להיות עצמאי בלי להסס יותר מדי.
אייל | 04.11.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת