56. מחלה רעה בישראל, שיקים דחויים ושוטף 150. במדינות בעלות מודעות כלכלית אין שיק דחוי, בארה"ב לא חשוב איזה תאריך כתוב על השיק, אתה יכול להפקיד היום ולקבל כסף, תבינו המדינה מדפיסה כסף בכמות מוגבלת, מרשה לסוחרים להדפיס שיקים שזה כסף פי חמש, רק המדינה אשמה מחמש את כמות הכסף הוירטואלי בשוק | 09.12.13 (ל"ת)
55. תרשו לי לגחך... אדם עם עסק שמגלגל מיליונים והוא מגלגל עיניים ואומר שהוא לא יודע לחבר אחד ועוד אחד? לא קונה. את הסיפור שיידי | 09.12.13 (ל"ת)
54. אתה רוצה לקלל מישהו? תאחל לו שתהיה לו מסעדה. אחוז התקפי הלב הינו הגבוה ביותר בקרב בעלי מסעדות מאשר בשאר המקצועות. יעקב | 09.12.13 (ל"ת)
49. c'est la vie אנשים מנותקים (שלא לומר מבחילים) כאלו הם חלק מהסיבה שהמדינה שלנו עם פערים מהגדולים בעולם המערבי ועם מרקם חברתי הולך ומתפורר. אנחנו אכן בדרך לפיצוץ סטייל 1789 אזרח | 08.12.13 (ל"ת)
47. מתגורר בשכירות במושב בני ציון בשרון...אין גבול לחוצפה ! אדם שמתגורר בשכירות במושב בני ציון בשרון, ומגיע לחדלות פריון - צריך לעבור לבית או דירה זולים יותר !!! לא פחות ולא יותר, מושב בני ציון בשרון - אחד היקרים בארץ. אין גבול לחוצפה ! גלי | 08.12.13 (ל"ת)
46. "לי יש שעון רולקס לעובד "שלי" לא אני נוסע במרצדס העובד "שלי"לא " איכס פשוט דוחה..! אין גבול לפלצנות...! | 08.12.13 (ל"ת)
45. לצערי הקטע עם הרולקס אומר הכל על החברה של היום.איפה הסיפורים של ראשית דגניה ועין-חרוד וחומה ומגדל.האכפתיות מהמדינה ואחד מהשני בכלל?אני לא מתכוון שצריך לחזור לשאוב מים מהבאר.צריך להמשיך עם הקידמה.אבל בינינו מה זה שווה שיש שובע פיזי שזה טוב.אבל יש רעב נפשי?מה זה שווה שיש מדיה מתקדמת ששוב זה טוב אבל מנוצלת להאדרת גיבורי "תרבות" של האח הגדול ודומיהם אבל לא מאדירים את חנה סנש.טרומפלדור.עולי הגרדום.אלכסדר זייד.איינשטיין.מחתרת ני"לי י.א גורדון ועוד רבים וטובים?כואב שטהוניה.קותי. ודומיהם שעשייתם מסתכמת בחיטוט באף מול כל המדינה הם הגיבורים.ואתם שואלים רבותיי איך זה קשור לכתבה?ובכן זה הרולקס רבותיי.זה הרולקס . אתיופי | 08.12.13 (ל"ת)
43. בשתי מילים: תאוות בצע. ושום דבר חוץ מזה. נהיה עשיר, קיבל תאבון. בזבז את כל הכסף ועכשיו רק רוצה עוד. לא ברור למה הוא מקבל פרסום חינם (או שלא חינם, אי אפשר לדעת כמה כסף עובר מתחת לשולחן) אבל באמת אין מה לרחם עליו. יהב | 08.12.13 (ל"ת)
42. לכל החכמולוגים:הוא מיתג את עצמו כשף למאיון העליון,ויכול לקחת גם 2000 שח למנה... אף אחד לא שם קצוץ על | 08.12.13 (ל"ת)
41. ל-37 מה הקשר "יש מי שעושה בשיפודיה"? מדברים על ההתנהלות הכלכלית שלו, לא על המוצר שהוא מכר. מעבר לזה אם את עושה בר מצווה במחירים כאלה מה את מלמדת את הבן שלך? ג'ק | 08.12.13 (ל"ת)
40. כמו מה שקרה לאייל שני בזמנו... עושה רושם שהענף הזה הוא די כפוי תודה. לכן כל אלה שהתנפלו בזמנו על אייל שני, השף השרמנטי שמופיע גם ב"מסטר שף" יכולים עכשיו להבין שהוא לא "גנב" את הכסף, לא רימה את אף אחד. הוא יודע לבשל, הוא אוהב את זה מאוד, זו האמנות שלו. נדמה לי שהוא כבר יצא מהצרות הללו. אבל אנחנו... (והעיתונות) לא יכולנו להיות יותר סלחניים כשזה קרה לו? אילנה | 08.12.13 (ל"ת)
38. פול היקר- נפלת בגלל דבר נפלא שקוראים לו "קארמה". כי כששיתפת פעולה עם ההוא שהשפיל את העובד שלו אתה חרצת את גורלך. כל בלון נפוח סופו להתפוצץ וזה גם יהיה הסוף של ההוא ש"לא נאה לו העובד בלי הרולקס". אתה רוצה באמת הצלחה בעסק? תחזור להיות בן אדם. ההצלחה תחזור מעצמה. אאא | 08.12.13 (ל"ת)
37. עשה לנו ארוע נפלא הוא עשה לנו בר מצווה מדהימה. האוכל היה מעל ומעבר, וכך גם השרות. איש נחמד ולבבי. תפסיקו לרדת עליו. יש מי שעושה בר מצווה בשיפודיה ויש מי שיכול להשקיע יותר. זו לא סיבה לשמוע לאידו. אם אוכל להרשות לעצמי הוא יעשה לי עוד אירועים. נעמונת | 08.12.13 (ל"ת)
36. מי שלוקח 500 שח למנה מגיע לו לרעוב אין שום הצדקה לקחת כזה מחיר. אבל מה, אנשים צריכים למתג את עצמם וכשנגמרים המותגרים החומריים קרי - תכשיטים,שעונים,מכוניות וכו מתחילים במיתוג מזון. גם הם יודעים שעובדים עליהם אבל הם מוכנים לשלם את המחיר רק בשביל ה"מותג",כדי להראות שיש, שופוני נטו. רואים את זה גם במסעדות "שפים" במיוחד של כאלו שלא ממש בטוחים בעצמם אבל רוצים להצטייר כבטוחים ומיוחדים,נגיד, שימוש בעלה זהב כחלק מהמנה (לקישוט כמובן) כי הרי אין לזה שום השפעה על הטעם אבל זה משדר יוקרה ומעלה את מחיר המנה בהתאם.... או שמות מפוצצים שהמלצרים לא מסוגלים אפילו להגות נכון כדי לתאר דברים בנאלים רק כדי להשמע מתוחכמים.... לפעמים זה מגיע לכדי מצב שאין שום קשר בין המנה עצמה או הטכניקה למה שכתוב בתפריט או הוצג על ידי המלצר\ית. מישהו פעם שאל איך מוכרים קרח לאסקימוסים - קוראים לקרח בשם חדש ושמים לו בקצה איזה דובדבן פלסטי. אחד שמכיר | 08.12.13 (ל"ת)
35. בענף ההסעדה האשליה מיידית והכשלון מובטח רוצים להרוויח? תמכרו חומוס פול טחינה ושווארמה. אוכל פלצני במחיר גזילה? הנפילה תגיע מאוחר יותר או מוקדם יותר. הבנקים, הספקים הארנונה הרשיונות המשכורות החובות על ההשקעה הראשונית שלא תוחזר לעולם, כולם יקבלו את כספם לפני שתראו גרוש עבורכם. תזכרו! מסעדן לשעבר | 08.12.13 (ל"ת)
34. מה שופטים אותו ? כתבה טובה ואיכותית הוא אומר שהוא תמים ולא יודע לנהל , ואחרי ששינה את הצורת ניהול הרוויח כסף . חשוב לכל אדם שמתכוון לפתוח עסק ללמוד מזה . עלה ותצליח לדעת את המגבלות שלך זה מתכון להצלחה . ג'וני | 08.12.13 (ל"ת)
33. קראתי 2 פסקאות והבנתי. עדיף שהבנאדם הזה יחזיק מחבת ולא פנקס צ'קים ועוד משהו: אמור לי מי הלקוחות שלך ואומר לך מי אתה... CEO | 08.12.13 (ל"ת)
32. גם אם הייתי מרוויח 200 אלף בחודש לא הייתי משלם 500 שקל על מנה ולא הייתי נוסע בלקסוס , לא עונד שעון רולקס ולא גר בבני ציון בשכירות של 20 אלף לחודש, הג'ון גוגנאיים הזה מרוויח 0 שקלים בחודש ועושה את כל הנ"ל. ועכשיו הוא עוד מחפש משקיע פראייר שיממן לו את כל המותרות שלו. רון | 08.12.13 (ל"ת)
31. ניהול כושל, חי בבועה והפיל אחריו ספקים ועכשיו הוא רוצה שישקיעו בו עם עסק אחר? חצוף. ג'ק | 08.12.13 (ל"ת)
27. הנהנתנות בישראל, שוברת שיאים כמו ברומא לפני שהתמוטטה ישבו על שטיחים אכלו מקיטירינג זלילה רבתי, הקיאו וחזרו לאכול - כי זה טעים, היה אז. מה השתנה ? רק המקום- במקום רומא - ציון ! חיים ברומא | 08.12.13 (ל"ת)
25. נכון אבל נכון , קשה להבין איך מגיעים לחובות כאלו בלי לשים לב אבל כאחד שמכיר את פול מגיל 15 , אני יכול להבין. פול הוא אמן וכמו כל אמן , הוא רואה את הצד המקצועי ופחות את הצד הניהולי. המון הצלחה פול , מחברי הילדות. מיקי | 08.12.13 (ל"ת)
24. זו לא הייתה אשליה היית עשיר, אבל גם היית חזיר. וזה מה שהפיל אותך. התעסקת בקייטרינג והיו לך בחברה יותר מנהלים משפים... | 08.12.13 (ל"ת)
23. המצחיק הוא שנכשלת מחוסר הבנה בניהול עסק ועכשיו אתה מחפש מישהו שיכנס עד 49% שליטה.. פתי מאמין | 08.12.13 (ל"ת)
21. שיהיה לך בהצלחה אבל קח עיצה חשובה משבונה את העסק שלו רק על פלצנים סופו שיהפוך בעצמו לנפיחה הלקוח שלך שהתנגד לאירוע הקטן שעשית לעובד שלו הוא לקוח פלצן (בכלל כל משעונד רולקס הוא פלצן) קודם כל תהיה בן אדם תעשה משאתה אוהב ואחרי זה ההצלחה תגיע ואם יבוא יום ותצליח ויהיה לך הרבה כסף אל תשכח את הספקים שלא שילמתה להם דרך אגב הם אלו חלק מהעובדים של הפלצנים שיש לנו במדינה!!!! עמנואל | 08.12.13 (ל"ת)
20. האוכל הכי טעים בחתונות זה תמיד שניצלונים ולא צריך שף בשביל זה. נסו להשיג שניצלונים. צעמדו בתור לחכות שיגיע מגש חדש. דד | 08.12.13 (ל"ת)
18. צריך גם לפקח על עובדים ולהנהיג ולא רק לסמוך ולהתעצבן אחר כך שכלום לא נעשה מנהל צריך להיות מעורה בכל להבין שבסך הכל זה שמישהו אחר עובד זה מוריד ממנו מעמסה ושתמיד איכות העבודה שמישהו אחר עושה לא תהיה איכותית כמו מה שהוא עושה בעצמו ולכן הוא צריך תמיד להשגיח ולפקח. גברת | 08.12.13 (ל"ת)
17. לא נשמע כמו השקעה כדאית, תחום האירועים ספג מכה קשה בשנים האחרונות ולצערי החלק הקשה ביותר עוד לפנינו. עסקים כמו הקייטרינג של פול הם הראשונים להרגיש את המכה מאחר ומדובר בשירות יוקרתי מאוד שהביקוש אליו במגמת ירידה. ערן | 08.12.13 (ל"ת)
16. אני אוכל חומוס/פול בעשרים שקל, טעים ומשביע ויש האומרים גם בריא. מאות שקלים למנה ? יצאתם מדעתכם ? | 08.12.13 (ל"ת)
15. לא אשכח לך את הכנסת האורחים המדהימה שלך בביתך למשך שבועיים שלמים !!!! בתור אחד שעבד עם פול אני רוצה להגיד שזה אדם מיוחד במינו עם לב רחב מאוד שיכול להכיל הרבה יותר מאולם של 2000 סועדים . נהנתי לעבוד איתך במיוחד בשעות הקטנות של הלילה לאחר סיום אירוע , עם הצחוק המתגלגל והחיוך המוזר משהו . אתה אדם מיוחד אני מאחל לך הצלחה מרובה . אלדד ירושלים אלדד | 08.12.13 (ל"ת)
13. מישהו מריח מהפכה צרפתית 2.0? "אני עונד שעון רולקס, והעובד שלי לא. אני נוסע במרצדס והעובד שלי לא. אולי זה לא הוגן, אבל אלה החיים. אתה צריך להחליט באיזה מגרש אתה משחק. אתה לא יכול לעשות אירועים גם לי וגם לעובדים שלי' | 08.12.13 (ל"ת)
12. פשוט בלתי נתפס בעיניי שאדם מגיע לחובות של מליונים ולא מודע לכך עם כל ההסברים - זה פשוט בלתי נתפס אריק | 08.12.13 (ל"ת)
10. רוח וצילצולים היינו בחתונה בחודש מרץ השנה בהנגר בנמל תל אביב הקטרינג בחתונה היה מבית היוצר של פול אנסהיים . האוכל היה פלצני ועלוב ממש תת רמה. ציפינו ממנו להרבה יותר. מה עוד שמשפחות החתן והכלה היתפארו בכך שפול אנסהיים ויתר בגלל החתונה על עריכת הקטרינג בבית הנשיא בעת ארוחת הערב החגגית לכבוד הנשיא אובמה. דרור | 08.12.13 (ל"ת)
7. בית שכור בבני ציון נו באמת. אין לו שקל על התחת וגר בבני ציון לא הייתי משלם 100 ש"ח על הארוחה שלו פשוט פלצן אבי | 08.12.13 (ל"ת)
6. דוח תזרים פשוט על בסיס יומי ! מה אתה מקשקש על ניהול כושל ? בטח האוכל גם לא היה כשר ולא היתה לך ברכה ! אחד | 08.12.13 (ל"ת)
5. “בביזנס שלנו משלמים לספקים בשוטף פלוס 60 או 90, אבל את התשלום מקבלים ביום האירוע". עוד דוגמא לנזקי השוטף +++. מקרה קלאסי, בו אין לברנש שום מניעה לשלם לספקים מיידית, או בתוך שבוע. זה היה משפר להם את תזרים המזומנים, מקל עליהם לנהל את העסק, ואולי קצת פחות מהם היו קורסים. אבל לא. בביזנס מקובל שוטף +++, אז זה מה שעושים. האיש היה נהנה, בעצם, מהלוואות שהספקים שלו היו נותנים לו. מה זה עשה לו? הכניס אותו לבור עמוק של חובות של מאות אלפי שקלים. די לשוטף +! -- | 08.12.13 (ל"ת)
2. משום מה שכחו את שטרן-אסנהיים שהתמוטטה קודם ומאז השותף שלו בצד השני של הכדור מי יוצא לדברסג' | 08.12.13 (ל"ת)
"חייתי באשליה שאני די עשיר"
58 תגובות לכתיבת תגובה