אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"חייתי באשליה שאני די עשיר"

58 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

56.
מחלה רעה בישראל, שיקים דחויים ושוטף 150.
במדינות בעלות מודעות כלכלית אין שיק דחוי, בארה"ב לא חשוב איזה תאריך כתוב על השיק, אתה יכול להפקיד היום ולקבל כסף, תבינו המדינה מדפיסה כסף בכמות מוגבלת, מרשה לסוחרים להדפיס שיקים שזה כסף פי חמש, רק המדינה אשמה
מחמש את כמות הכסף הוירטואלי בשוק | 09.12.13
45.
לצערי הקטע עם הרולקס אומר הכל על החברה של היום.איפה הסיפורים של ראשית דגניה ועין-חרוד
וחומה ומגדל.האכפתיות מהמדינה ואחד מהשני בכלל?אני לא מתכוון שצריך לחזור לשאוב מים מהבאר.צריך להמשיך עם הקידמה.אבל בינינו מה זה שווה שיש שובע פיזי שזה טוב.אבל יש רעב נפשי?מה זה שווה שיש מדיה מתקדמת ששוב זה טוב אבל מנוצלת להאדרת גיבורי "תרבות" של האח הגדול ודומיהם אבל לא מאדירים את חנה סנש.טרומפלדור.עולי הגרדום.אלכסדר זייד.איינשטיין.מחתרת ני"לי י.א גורדון ועוד רבים וטובים?כואב שטהוניה.קותי. ודומיהם שעשייתם מסתכמת בחיטוט באף מול כל המדינה הם הגיבורים.ואתם שואלים רבותיי איך זה קשור לכתבה?ובכן זה הרולקס רבותיי.זה הרולקס .
אתיופי | 08.12.13
40.
כמו מה שקרה לאייל שני בזמנו...
עושה רושם שהענף הזה הוא די כפוי תודה. לכן כל אלה שהתנפלו בזמנו על אייל שני, השף השרמנטי שמופיע גם ב"מסטר שף" יכולים עכשיו להבין שהוא לא "גנב" את הכסף, לא רימה את אף אחד. הוא יודע לבשל, הוא אוהב את זה מאוד, זו האמנות שלו. נדמה לי שהוא כבר יצא מהצרות הללו. אבל אנחנו... (והעיתונות) לא יכולנו להיות יותר סלחניים כשזה קרה לו?
אילנה | 08.12.13
36.
מי שלוקח 500 שח למנה מגיע לו לרעוב
אין שום הצדקה לקחת כזה מחיר. אבל מה, אנשים צריכים למתג את עצמם וכשנגמרים המותגרים החומריים קרי - תכשיטים,שעונים,מכוניות וכו מתחילים במיתוג מזון. גם הם יודעים שעובדים עליהם אבל הם מוכנים לשלם את המחיר רק בשביל ה"מותג",כדי להראות שיש, שופוני נטו. רואים את זה גם במסעדות "שפים" במיוחד של כאלו שלא ממש בטוחים בעצמם אבל רוצים להצטייר כבטוחים ומיוחדים,נגיד, שימוש בעלה זהב כחלק מהמנה (לקישוט כמובן) כי הרי אין לזה שום השפעה על הטעם אבל זה משדר יוקרה ומעלה את מחיר המנה בהתאם.... או שמות מפוצצים שהמלצרים לא מסוגלים אפילו להגות נכון כדי לתאר דברים בנאלים רק כדי להשמע מתוחכמים.... לפעמים זה מגיע לכדי מצב שאין שום קשר בין המנה עצמה או הטכניקה למה שכתוב בתפריט או הוצג על ידי המלצר\ית. מישהו פעם שאל איך מוכרים קרח לאסקימוסים - קוראים לקרח בשם חדש ושמים לו בקצה איזה דובדבן פלסטי.
אחד שמכיר | 08.12.13
35.
בענף ההסעדה האשליה מיידית והכשלון מובטח רוצים להרוויח?
תמכרו חומוס פול טחינה ושווארמה. אוכל פלצני במחיר גזילה? הנפילה תגיע מאוחר יותר או מוקדם יותר. הבנקים, הספקים הארנונה הרשיונות המשכורות החובות על ההשקעה הראשונית שלא תוחזר לעולם, כולם יקבלו את כספם לפני שתראו גרוש עבורכם. תזכרו!
מסעדן לשעבר | 08.12.13
21.
שיהיה לך בהצלחה אבל קח עיצה חשובה
משבונה את העסק שלו רק על פלצנים סופו שיהפוך בעצמו לנפיחה הלקוח שלך שהתנגד לאירוע הקטן שעשית לעובד שלו הוא לקוח פלצן (בכלל כל משעונד רולקס הוא פלצן) קודם כל תהיה בן אדם תעשה משאתה אוהב ואחרי זה ההצלחה תגיע ואם יבוא יום ותצליח ויהיה לך הרבה כסף אל תשכח את הספקים שלא שילמתה להם דרך אגב הם אלו חלק מהעובדים של הפלצנים שיש לנו במדינה!!!!
עמנואל | 08.12.13
18.
צריך גם לפקח על עובדים ולהנהיג ולא רק לסמוך ולהתעצבן אחר כך שכלום לא נעשה
מנהל צריך להיות מעורה בכל להבין שבסך הכל זה שמישהו אחר עובד זה מוריד ממנו מעמסה ושתמיד איכות העבודה שמישהו אחר עושה לא תהיה איכותית כמו מה שהוא עושה בעצמו ולכן הוא צריך תמיד להשגיח ולפקח.
גברת | 08.12.13
15.
לא אשכח לך את הכנסת האורחים המדהימה שלך בביתך למשך שבועיים שלמים !!!!
בתור אחד שעבד עם פול אני רוצה להגיד שזה אדם מיוחד במינו עם לב רחב מאוד שיכול להכיל הרבה יותר מאולם של 2000 סועדים . נהנתי לעבוד איתך במיוחד בשעות הקטנות של הלילה לאחר סיום אירוע , עם הצחוק המתגלגל והחיוך המוזר משהו . אתה אדם מיוחד אני מאחל לך הצלחה מרובה . אלדד ירושלים
אלדד | 08.12.13
10.
רוח וצילצולים
היינו בחתונה בחודש מרץ השנה בהנגר בנמל תל אביב הקטרינג בחתונה היה מבית היוצר של פול אנסהיים . האוכל היה פלצני ועלוב ממש תת רמה. ציפינו ממנו להרבה יותר. מה עוד שמשפחות החתן והכלה היתפארו בכך שפול אנסהיים ויתר בגלל החתונה על עריכת הקטרינג בבית הנשיא בעת ארוחת הערב החגגית לכבוד הנשיא אובמה.
דרור | 08.12.13
5.
“בביזנס שלנו משלמים לספקים בשוטף פלוס 60 או 90, אבל את התשלום מקבלים ביום האירוע".
עוד דוגמא לנזקי השוטף +++. מקרה קלאסי, בו אין לברנש שום מניעה לשלם לספקים מיידית, או בתוך שבוע. זה היה משפר להם את תזרים המזומנים, מקל עליהם לנהל את העסק, ואולי קצת פחות מהם היו קורסים. אבל לא. בביזנס מקובל שוטף +++, אז זה מה שעושים. האיש היה נהנה, בעצם, מהלוואות שהספקים שלו היו נותנים לו. מה זה עשה לו? הכניס אותו לבור עמוק של חובות של מאות אלפי שקלים. די לשוטף +!
-- | 08.12.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת