אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שלום לתרנגולת: סטארט-אפ אמריקאי מפתח ביצים מלאכותיות

34 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

33.
אם זה בלי חלמון אז זאת לא ביצה מה זה השטויות האלה
כל העניין בביצה הוא החלמון ולא החלבון הלבן שבו אין כמעט שוב מרכיבים חיוניים, בלי החלמון לא תכינו שום חביתה ובכלל רק עם הלבן אי אפשר לעשות הרבה, זה בו נגיד שחוץ מלהוות תחליף זול כמרכיב למוצרים לא בריאים כמו רטבים וכד אין לזה הרבה משמעות. תקראו לי שמישהו יצליח להכין חלמון.
gg | 08.03.14
26.
כבר היינו בסרט הזה...מכרו לנו חמאה "צמחית" בריאה יותר...קראו לזה "מרגרינה".....
אנשים כבר לא זוכרים אבל המרגרינה הייתה אמורה להיות תחליף הקסם לחמאה...ובפועל התברר לאחר שנים רבות שמדובר במוצר קטלני להביא למותם בטרם עת של מאות מליוני בני אדם....וכעת רוצים שנאמין שהחלבון הזה יחליף את הביצה???!!!!! אני מתכוון לחכות 20 שנים לפחות לפני שאני "מאמץ" את הפתרון הזה...שיתגלחו על הזקן של מישהו אחר!
איל | 09.12.13
22.
חרטא ברטא!
יופי - לאחר שאמריקה הביאה לעולם את פרוקטוז התריס הגבוה, דגני הבוקר המופצצים בסוכרים ומלחים, שמני הזרעים המופקים בתהליך מתועש עד זרא ומכילים חומצות אומגה 6 מיותרת, משקאות תוססים (קולה עם סירופ תירס), הרד, אקס וכל משקאות הבולים למיניהם עם הקפאין והסוכר (רוע בריבוע) והג'אנק פוד על כל נגזרותיו והחטיפים...הרשימה ארוכה אז אחסוך מכם... מדעניה הדגולים חושבים שביצה מזויפת היא שתפסיק את מגפת ההשמנה, את מחלות הלב, הסרטן והסוכרת ועוד מגוון של מחלות ותסמינים; בעת שהמוצרים הללו הם הגורמים למחלות הרבות של 50 השנה האחרונות. תקשיבו ותקשיבו טוב - ביצה בין אם מתרנגולת או יונק מכילה שפע של וויטמינים, חומצות אמינו ומינרליים שלא ניתנים לשחזור במוצר סינתטי. לא רוצים לאכול ביצה שמקורה בבעל כנף? עניינכם, רק אל תספרו לנו שזה בריא!! אבל בתכלס אתם ואני פיונים בתעשייה שמטרתה אחת - לגלגל מיליונים ולעזאזל עם הבריאות או איכות הסביבה. כך נוהגת מונסנטו המנסה לשלוט באספקת הזרעים העולמית על ידי הנדסה גנטית (זרע עקר הכופה על האיכר לחזור אליה מדי שנה) וכך נוהגות חברות התרופות המייצרות סטטינים וכו'.
די לסתימת הפיות באתר!! | 08.12.13
21.
אם יצליח, ספק רב, תצלמו את התרנגולת בתלת מימד... כי היא תכחד כמו ציפור הדודו
כפי שציינו החלמון הוא החלק התזונתי ולא החלבון, הלבן של הביצה שמכיל ברובו סוכר. אין כולסטרול בצמחים. אנחנו צריכים כולסטרול בדיוק כמו שצריכים שאר אבות מזון. חוץ מזה אוכל סינטטי יהיה בטעם וצורה של שמו כלומר ללא טעם או איכות קולינרית. טוב בשביל אותם אלו שנגד בע"ח מהמשק. דבר אחרון יצטרכו לוודא שהמחיר הוא כחצי מהמחיר של ביצה רגילה אחרת אין סיכוי לחדירה לשוק. בניגוד לשאר חיות המשק תרנגולת היא חיה זולה לתחזק.
לול | 08.12.13
14.
אני רואה מהתגובות שהצליחו לעבוד על רוב האנשים עם זה. האמת - כנסו.
קודם כל אם אכן הצליחו לעשות תחליף הולם לחלבון של הביצה זה נחמד. העניין הוא ש90% מהחומרים המזינים בביצה נמצאים בחלמון (הצהוב) ולא בחלבון, שהוא הרבה פחות חשוב ומזין. מכאן שמי שיחליף אכילת ביצים בחלבון צמחי יאבד כמעט את כל מה שמזין בביצה. עשו לעצמכם טובה ואל תוותרו על אכילת ביצים וללא הגבלה. הפחדות הכולסטרול הן מטופשות במקרה הטוב ברגע שמבינים שכולסטרול הוא חיוני לגוף ולא מזיק ולמעשה רק 10% ממנו מגיעים ממקורות מזון - כל השאר מיוצר בגוף!
זיו | 08.12.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת