אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ברוורמן על חוק המזון: "תציעו לי מדד שנוכל לבדוק אם המחירים ירדו"

8 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
יאיר משווה אותנו ל - OECD - בדיחה!!
"עד לפני 8 שנים המחירים בישראל היו נמוכים יותר מב-OECD וזה לא היה לפני הרבה זמן. " אומר יאיר. יאיר, זו לא חוכמה להטיל מע"מ של 18% ואחר כך להתפלא למה יוקר המחיה עולה ועולה. בשנים האחרונות המע"מ אצלנו עולה, אבל במדינות ה - OECD משלמים מע"מ מופחת על מזון או לא משלמים בכלל מע"מ על מוצרי מזון, תרופות, מים חשמל. וכן הלאה. קורואים לזה מע"מ דיפרציאלי. אנחנו במיעוט שמיעוט שבו לא מונהג מע"מ דיפרניציאלי. הממשלה פשוט שודדת אותנו ואנחנו נשארים עניים. זה כל כך פשוט - פטור ממע"מ על מזון יוריד לנו את מחירי המזון ב - 18%. מה החוכמה להעלות כל הזמן מע"מ ולגלגל עיניים למה יוקר המחיה עולה? אנחנו לא עיוורים ולא טפשים. אנחנו יודעים בדיוק מה אתם עושים. חדל התעללות באזרחים.
מירית | 09.12.13
6.
הכנסת כבר לא סומכת על הלמס - זה מה שקורה כשמשקרים יותר מדי
כולם יודעים שנתוני המדד, האבטלה, הצמיחה ואחרים מעוותים כבר שנים ע"י הפקידים. אם הבוס שלי (הפוליטקאי שבמקרה ניצח בבחירות) מעוניין שאציג תוצאות מתוקנות כלפי מעלה, ועל זה הוא מתגמל אותי, גם אני הייתי מעוות את התוצאה. שווה קידום, לא?
משה | 09.12.13
4.
ברוך שובך למדינתינו
פרופסור ברוורמן היקר המדד אותו אתה מחפש ידוע ומוכר לכל מליוני אזרחי ישראל הקונים מדי שבוע ברשתות המזון למינהן. ואיך הם עושים זאת? בד"כ האשה מכינה רשימת קניות הכוללת ירקות ופירות, מוצרי חלב סלטים מקוררים, ירקות ושאר מוצרים מוקפאים, מוצרי מאפה, מוצרי נקיון אישי ולבית ולבסוף חטיפים לילדים ולבית. הרשימה מתאימה ל5 נפשות (2 מבוגרים ו3 ילדים) ורמת הוצאות המתאימה למשכורת החציונית (צריכת מזון מתוך כ6000 ש"ח ברוטו). תוך יום עבודה מפרך תוכל לערוך רשימה מדויקת של מוצרים ובהמשך לעקוב אחריהם מידי חודש בחודשו. תתפלא למצוא עד כמה מדויק יהייה המדד שיצרת!!!
אזרח ישראל | 09.12.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת