אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

רובו-טלמרקטינג: הפתרון הטכנולוגי שיטריד אתכם בטלפון

4 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

4.
ואם זה לא היה אוטובוס, אלא רכב משפחתי?
ואם זה לא היה אוטובוס, אלא רכב משפחתי שעוצר לאסוף מישהו מהתחנה? גם אז היו מתלוננים? ומה אם זה היה ואן? מה הפריע להם? זה שהאוטובוס לא אסף אותם? אני לא מצליח לשים את האצבע על מה הבעיה בדיוק חוץ מהמונח הכללי של "מידבור", וגם אז תחנת עצירה של האוטובוס של החברה זה המקום שמייצג את המידבור הזה?
אלון | 22.12.13
2.
מי יודע כמה מהתקשורת לפני שני עשורים הייתה בין החלקים השונים של אנגליה?
אפשר להתווכח אם הגלובליזציה מזיקה או מועילה - אבל קשה להאמין שהיא לא קיימת או שהיא מינורית, כאשר אנחנו קוראים אתרים מהעולם, מחפשים בשרת שיושב בניו יורק, רוכשים מאתר סיני, ומארחים פגישות ועידה מ 3 יבשות... אולי צורת התקשורת הישנה לא נעלמה, אבל זה לא אומר שהתקשורת החדשה אינה מהפכנית ומשנת סדרי עולם. גם במהפכות התקשורת הקודמות - רוב התקשורת נשארה מקומית. פיתוח הטלגרף איפשר תקשורת טרנס אטלנטית, אבל כנראה ש 99.99% מהתקשורת עדיין נעשתה ע"י מכתבים, שיחות וכו'. גם עם בוא הטלפון, רוב האוכלוסיה מבלה הרבה יותר זמן בשיחות פנים מול פנים מאשר בשיחות טלפון. כמו כן המספרים במחקר לא שווים דבר בלי שישוו אותם למה שהיה לפני עידן האינטרנט. האם 3% מהתקשורת זה הרבה או מעט ביחס למה שהיה לפני כן? אולי מדובר בגידול של אלפי אחוזים? אולי בכלל מדובר בצמצום התקשורת בין המחוזות?
קשקוש | 22.12.13
1.
מהי "תקשורת במדינה?"
האם כשאני קורא, ולעיתים מגיב, בפורומים בחו"ל אני לא חלק מהגלובליזציה? ומה כוללת תעבורת הרשת שנמדדה? את הנפח שתופסים הקליפים ביוטוב שכל ספקית אינטרנט אוגרת אצלה ברשתים לשם הקלת העומס- חלקי הנפח שתופס המייל שלי? או שמא באמת מודדים רק תעבורה של טקסט? (זה משהו שבכלל ניתן לעשות?)
 | 22.12.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת