אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

מחשבי הכרומבוק מהווים 21% מהלפטופים שנמכרו השנה בארה"ב

8 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
גובה ל 2- ועל מה אתה חושב שהמחשב הזה רץ ? יש בפנים מעבדים של אינטל
אולי במקום לזרוק שטויות באויר תבדוק קצת לפני שאתה מגיב.רובם המכריע של מחשבי הכרום של גוגל יש בהם מעבדי אייבי i5 או i7 ושבבי בקרה בלוח אם של אינטל (שדרך אגב מיוצרים במפעל אינטל בקריית גת). אז כל מכירה של מחשב כזה מכניסה בעקיפין עוד כסף למדינה מיצוא השבבים של המפעלים בארץ וההכנסות למדינה גדלות. כל השקעה באינטל מחזירה את עצמה תוך פחות משנה ואח"כ הרווח הוא נקי לכיס ממיסי יצוא ומס הכנסה.
מיקי | 30.12.13
4.
למיספר 3
ממש קשה להבין - נכון ? ישנם בשוק כמיליארד צרכני אינטרנט ,להם מכשירים שונים - כרגע יש שליטה ליצרן אחד , כול שנה נקנים או מתחלפים חלק מהם כיוון שהמשתמשים קונים מכשיר חדש, להערכתי מדובר בכ5 אחוז מכלל המכשירים, מתוכם 21 אחוז בארצות-הברית הם כרום-בוק , כלומר כרגע אחוז די קטן מהמכשירים שבשימוש אבל מדובר במגמה מסוימת , קרוב להניח שתוך חמש שנים זה ישפיע גם על נתוני הגלישה, מה שבטוח זה השפעה רצינית על ההכנסות של חברה שמוכרות מערכות הפעלה ליצרני הPC האומללים, בנוסף לסכנה שהצרכנים יבינו יום אחד שתחרות בענף זה טוב לצרכנים ויפנו גב למיקרוסופט.
ירון גל | 29.12.13
3.
אם זה נכון - אז למה נתוני הגלישה כה סותרים?
למשל, ויקימדיה (אתר הסטטיסטיקה של וויקפדיה - מקור הוגן לכל הדעות), כלל אינו מדבר על chromeOS בנפרד, אלא כולל אותו יחד עם כל הלינוקסים האחרים - ואלו כוללים גם את אנדרואיד. ובכמה מדובר בחודש נובמבר? קצת פחות מ-10 אחוז - לכל הלינוקסים - אנדרואיד, לינוקס וגם chromeOS. ווינדוז עומד על 52 אחוז, אי-פון על לא פחות מ-18 אחוז, אי-פאד על קצת פחות מ-9 אחוז (כמעט כמו כל הלינוקסים ביחד) ומקינטוש על 6.5 אחוז. האחוזים בשרותי רשת אחרים דומים. אז מה הם עושים עם הכרומבוקים הללו? מעמדים ספרים בכונניות?
אבנר | 29.12.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת