17. יורם אביגד בדרך למגה היה ברור כשמש שיורם לא ישרוד ללא מוטי קרן ביוניליוור . אני משער שהוא יהיה סמנכ"ל הסחר של מגה , מקווה שיצליח להחזיר את נתחי השוק ! פלדמן | 03.01.14 (ל"ת)
16. זה בכלל לא גלידה גלידה אמיתית זה חברות כמו בן וג'רי, האג אנ דאז, ומה שמוכרים בגלידריות. מה ששטראוס מוכרת זה לא גלידה, זה זבל תעשייתי שמורכב מחומרים זולים ולא טעימים והתוצאה בהתאם, קצף מוקשה. צריך לאסור עליהם לקרוא לזה גלידה, שיקראו לזה דמוי גלידה, בטעם גלידה, כמו גלידה אבל לא גלידה אבי | 02.01.14 (ל"ת)
14. יורם אביגד אדם ומנהל יורם אביגד כמנהל גלידת שטראוס נתן את כל כולו להצלחת העסק. מנהל שלא איבד את ראיית העובד כאדם גם בחברה תחרותית ותובענית. בהצלחה בהמשך ! | 31.12.13 (ל"ת)
13. זן נדיר של מנהל יורם הוא מבין המנהלים המוכשרים במשק, איש עבודה שמשקיעה את כל כולו בעסק. שחקן נשמה אמיתי. ליורם יש הרבה הישגים להתפער בהם כך שהסיום הנוכחי הוא "מכה בכנף". אני בטוח שעוד נשמע עליו בתפקידים בכירים במשק. דורון | 31.12.13 (ל"ת)
12. סוכר, מרגרינה, מי גבינה והרבה הרבה אוויר בכל מקום אחר בעולם לא היו מרשים לקרוא לדבר הזה שמוכרים לנו גלידה, אבל בארץ רק הגודל קובע. אז מנפחים לנו את הגלידה לנפחי ענק ואנחנו משלמים הון על מוצר שרובו מורכב מאוויר. קחו גלידה של בן אנד ג'ריז או של האגן דאנז ותשוו את המשקל שלה לאריזות הענק של שטראוס או נסטלה. גם בתחום גלידות השמנת שטראוס ונסטלה עובדים עליו בעיניים. ידעתם, למשל, שבמאגנום וב Joya, למרות השם, אין בכלל שמנת ? לא מאמינים ? תקראו מה הרכיבים. יש שם סוכר (הרבה) וכן שומן חלב (חמאה), אבל לא שמנת. אז למה מרשים לחברות האלה לקרוא לגלידה שלהן "גלידת שמנת" ? תשאלו את האח בנט... גלידה הכי טוב להכין בבית (למי שיש מכונה). אם לא - קונים בגלידריה איכותית ומי שאין לו ליד הבית - בן אנד ג'ריז או האגן דאנז. שטראוס או נסטלה הם לא גלידה. א. | 31.12.13 (ל"ת)
11. תנו לי לספר לכם על יורם אביגד האיש איש מקצוע הוא כנראה לא.. ביום שעזב הסוס שלו מוטי קרן , כבה הזרקור של יורם וניתן לראות אותו בצבעים אמיתים.. מנהל עלוב . נכשל ולא מוצלח. אבל אני פה, כדי לספר לכם על האיש יורם אביגד. מדובר באדם רע. שפוגע ומזלזל בעובדיו. שמדיח אנשים על כשלונותיו שלו , שמתעלעל בעובדיו. כשלונו הקולוסלי בשטראוס שווה שילמד בבתי ספר למנהל עסקים. מנהל שפוגע במשאב האנושי לא יכול להצליח. היה שלום יורם תמר | 31.12.13 (ל"ת)
10. זה קפוא אבל גלידה זה ממש לא! שומן צמחי, תוספים רבים ולא יותר ממוצר שעוצב במעבדות של טכנאי מזון. תפסיקו לאכול מוצרים מתועשים והגוף יודה לכם. ואם מדי פעם תאכלו מחוץ לבית גלידה טרייה לא יקרה אסון. רק אל תחזיקו את המוצרים הללו בבית בדרך קבע כי בסוף תאכלו אותם והתוצאות בהתאם. | 30.12.13 (ל"ת)
9. מגיע להם: קלקלו את המוצר והעלו את המחיר - חזירים עד לפני כשנה הגלידה היתה גלידת שמנת. עכשיו עברו לשומן צמחי וגם זה הרבה יותר יקר מאשר מקודם. אין שום דבר שמסביר את עליות המחירים חוץ מחזירות נטו. ועל כך משלמים באובדן לקוחות. והאידיוט שאישר את זה - במקום "מנהל" שיקרא לעצמו "בדיחה מטיילת". אני מייצר גלידה בבית יותר טעימה ויותר זולה מהם. א.מ | 30.12.13 (ל"ת)
7. לא פלא שנתח השוק של שטראוס ירד - הם מצפצפים על הצרכנים! דוגמא: הפסיקו לשווק את המיני מגנום אקוודור. במקביל הפחיתו את הכמות של מיני מגנום מ 6 יחידות ל 5 יחידות. המחיר יקר להחריד! אני הפסקתי לרכוש את גלידות שטראוס. הם מצפצפים עלי אז אני מצפף עליהם! דודי | 30.12.13 (ל"ת)
6. שטראוס גלידות שייכת ליונילוור (חברה הולנדית-בריטית). אוסם שייכת לנסטלה (חברה שווצרית). תנובה שייכת לאייפקס (חברה בריטית). חברים, הגיע הזמן לקנות מיצרניות ישראליות קטנות ולא להמשיך לממן את את החברות הגדולות שמעלות מחירים כל הזמן! ג'ק | 30.12.13 (ל"ת)
5. גם הם וגם המתחרים שלהם לא מייצרים גלידה שכן ה"גלידה" שלהם מבוססת על מים ולא על שמנת/חמאה. המים הם זולים (הגלידה שהל דיי יקרה יחסית לעובדה שהמרכיבים שלה פשוטים וזולים). הרבה יותר כדאי לרכוש בן אנד ג'ריז/האגן דאז או הכי טוב ללכת לגלידריה טובה. סמיילי | 30.12.13 (ל"ת)
3. לדעתי הגלידות שלהם לא טעימות. המרקם לא קרמי אלא "מתפורר" והמחירים יקרים להחריד. אגב גם הגלידות של נסטלה לא הרבה יותר טובות.. המרקם קצת יותר טוב אבל כמויות סוכר עצומות ...(לפחות בטעם) כמו כל דבר במדינתנו אין תחרות אמיתית .. ישנם כמה יצרנים קטנים אבל אין להם כח להתחרות לוגיסטית עם הגדולים וחבל. m | 30.12.13 (ל"ת)
יוניליוור מנסה להפשיר את גלידות שטראוס
17 תגובות לכתיבת תגובה