אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

יוניליוור מנסה להפשיר את גלידות שטראוס

17 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

16.
זה בכלל לא גלידה
גלידה אמיתית זה חברות כמו בן וג'רי, האג אנ דאז, ומה שמוכרים בגלידריות. מה ששטראוס מוכרת זה לא גלידה, זה זבל תעשייתי שמורכב מחומרים זולים ולא טעימים והתוצאה בהתאם, קצף מוקשה. צריך לאסור עליהם לקרוא לזה גלידה, שיקראו לזה דמוי גלידה, בטעם גלידה, כמו גלידה אבל לא גלידה
אבי | 02.01.14
12.
סוכר, מרגרינה, מי גבינה והרבה הרבה אוויר
בכל מקום אחר בעולם לא היו מרשים לקרוא לדבר הזה שמוכרים לנו גלידה, אבל בארץ רק הגודל קובע. אז מנפחים לנו את הגלידה לנפחי ענק ואנחנו משלמים הון על מוצר שרובו מורכב מאוויר. קחו גלידה של בן אנד ג'ריז או של האגן דאנז ותשוו את המשקל שלה לאריזות הענק של שטראוס או נסטלה. גם בתחום גלידות השמנת שטראוס ונסטלה עובדים עליו בעיניים. ידעתם, למשל, שבמאגנום וב Joya, למרות השם, אין בכלל שמנת ? לא מאמינים ? תקראו מה הרכיבים. יש שם סוכר (הרבה) וכן שומן חלב (חמאה), אבל לא שמנת. אז למה מרשים לחברות האלה לקרוא לגלידה שלהן "גלידת שמנת" ? תשאלו את האח בנט... גלידה הכי טוב להכין בבית (למי שיש מכונה). אם לא - קונים בגלידריה איכותית ומי שאין לו ליד הבית - בן אנד ג'ריז או האגן דאנז. שטראוס או נסטלה הם לא גלידה.
א. | 31.12.13
11.
תנו לי לספר לכם על יורם אביגד האיש
איש מקצוע הוא כנראה לא.. ביום שעזב הסוס שלו מוטי קרן , כבה הזרקור של יורם וניתן לראות אותו בצבעים אמיתים.. מנהל עלוב . נכשל ולא מוצלח. אבל אני פה, כדי לספר לכם על האיש יורם אביגד. מדובר באדם רע. שפוגע ומזלזל בעובדיו. שמדיח אנשים על כשלונותיו שלו , שמתעלעל בעובדיו. כשלונו הקולוסלי בשטראוס שווה שילמד בבתי ספר למנהל עסקים. מנהל שפוגע במשאב האנושי לא יכול להצליח. היה שלום יורם
תמר | 31.12.13
10.
זה קפוא אבל גלידה זה ממש לא!
שומן צמחי, תוספים רבים ולא יותר ממוצר שעוצב במעבדות של טכנאי מזון. תפסיקו לאכול מוצרים מתועשים והגוף יודה לכם. ואם מדי פעם תאכלו מחוץ לבית גלידה טרייה לא יקרה אסון. רק אל תחזיקו את המוצרים הללו בבית בדרך קבע כי בסוף תאכלו אותם והתוצאות בהתאם.
 | 30.12.13
9.
מגיע להם: קלקלו את המוצר והעלו את המחיר - חזירים
עד לפני כשנה הגלידה היתה גלידת שמנת. עכשיו עברו לשומן צמחי וגם זה הרבה יותר יקר מאשר מקודם. אין שום דבר שמסביר את עליות המחירים חוץ מחזירות נטו. ועל כך משלמים באובדן לקוחות. והאידיוט שאישר את זה - במקום "מנהל" שיקרא לעצמו "בדיחה מטיילת". אני מייצר גלידה בבית יותר טעימה ויותר זולה מהם.
א.מ | 30.12.13
3.
לדעתי הגלידות שלהם לא טעימות. המרקם לא קרמי אלא "מתפורר"
והמחירים יקרים להחריד. אגב גם הגלידות של נסטלה לא הרבה יותר טובות.. המרקם קצת יותר טוב אבל כמויות סוכר עצומות ...(לפחות בטעם) כמו כל דבר במדינתנו אין תחרות אמיתית .. ישנם כמה יצרנים קטנים אבל אין להם כח להתחרות לוגיסטית עם הגדולים וחבל.
m | 30.12.13
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת