אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

כפל הביטוחים עולה לכם עוד 2,600 שקל בשנה

57 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

56.
מה שהכתב קצת שכח...
כותב הכתבה אכן העלה נושא קיים בשוק הבריאות אך מנגד שכח לציין שבביטוח בריאות פרטי המבוטח זכאי לתרופות מצילות חיים שלעיתים מסכמות בעשרות אלפי שקלים בחודש.וכמובן בנושא ההשתלות הוא לא הרחיב אכן הקופות מממנות השתלות אך מסתמכות על מאגר איברים ארצי לעומת הביטוח הפרטי אשר מסתמך על מאגר איברים עולמי המבטיח כמעט בוודאות השתלה מהירה למבוטח
שכן | 14.04.15
54.
ביטוחי בריאות - כפל ביטוח
שלום רב : לאחר שקראתי את כל הכתבה והגעתי למסקנות אפרט את מסכנותי להלן : *היועץ ממש לא מבין בביטוח ובכיסויים , לכן מטעה את הציבור ( למרות שכיסה את עצמו בהפניה ליועץ מקצועי .) ** הביטוחים הפרטיים נותנים מענה מיידי ללא השתתפות עצמית וללא המתנה בתורים של חודשים , ***בביטוחי משלים שבן לא כל מנתח מוכן לנתח בתעריף קופ"ח ( וזה ממש מניסיון אישי ) .בביטוחים הפרטיים ניתן לקבל כיסויים שהמערכת הציבורים / משלימה אינה מכסה . **** כשטוענים שכל ניתוחי החירום מכוסים - זו אכן גאווה של מערכת הבריאות . ***** יש לקחת בחשבון שאחוז מאוד גבוהה של הניתוחים הם אלקטיביים או ניתן לבחור את המנתח , ובמערכת הציבורים ממש לא ניתן לבחור את המנתח ויש לחכות חודשים ארוכים לכל ניתוח ... לסיכום הכתבה : צר לי שכתבה כזו מקבלת חשיפה כל כך לא מקצועית והכותב טועה ומטעה .
ביזם מגי  | 19.01.14
53.
ההתעללות באוכלוסיית הזקנים החולים חסרי הישע,עושקים אותם בלי בושה!! פרופסורים נוראים!
מצטער להודיע: יש פירצות יותר גדולות. וזה נמצא במכוני טיפול שמציעים ניתוחים פרטיים כך שבעצם הם גובים תשלומים כפולים ממבוטחים של קופות החולים. וכך הם מקבלים כסף הן מהמטופל והן מהסדר תביעת ביטוח קופ"ח שבה הם נמצאים. העורמה הזאת והתחמנות הזאת. זה הישראבלוף במיטבו. במקום שמטופל יקבל טיפול בעלות של דמי השתתפות על סך 81 ש"ח .יוצא בזה כי המטופל משלם אלפי שקלים על טיפול וניתוח שהוא אמור לקבל בהשתתפות עצמית בחינם!!! תבדקו את מכון "Kייר" שעושה קומבינות ומנצל את חוסר הבנתם של אוכלוסיית הזקנים!!! המכון הפרטי הוא לא ספק שעובד מול קופ"ח. הפרופסור הוא זה שעובד מול קופ"ח ורשום שהוא מנתח ללא עלות בברושור של קופ"ח אך בפועל הפרופסור דרך (גוף חיצוני גובה אלפי שקלים מאזרחים מבוטחים זקנים) הפרופסור מקבל מזומנים דרך חברה חיצונית(המכון הפרטי)הכל בטיוח של הסדר התשלומים ממבוטח של קופ"ח החולים. העלויות הן אסטרונומיות למה כל כך הרבה פרופסורים מרמים אזרחים מבוטחים של קופות חולים ומציבים אותם עם הגב אל הקיר בבחירה מכפייה!! 1.מבוטח מתקשר למכון פרטי ושואל על ניתוח. 2.מקבל הצעת מחיר אבסורדית ב20,000 שקל 3.בברושור רשום שם של פרופסור מכובד. 4. הלקוח משלם והניתוח מתבצע עד פה הכל בסדר!!! מה שנקרא ניתוח פרטי אך מה קורה שהפרופסור הזה עובד מטעם קופת החולים?? ומה קורה שהאזרח המבוטח דרך קופ"ח בביטוח רפואי משלים?? ומשלם דמי השתתפות לפני ניתוח על סך 81 ש"ח מה קורה שמכון פרטי "מייצג" את הפרופסור לרפואה הן עלויות המנתח עצמו והן עלויות חדר הניתוח הן בדמי השתתפות עצמית בסך 81 ש"ח הפרופסור הנ"ל דורש דרך החברה החיצונית(מכון טיפול) עלויות נוספות הן על שכר המנתח והן על עלות שימוש בחדר הניתוח. מעשה זה אינו חוקי! מעשה זה אינו חוקי! מעשה זה אינו חוקי! אחר כך הפרופסור מנחה את המטופל המבוטח לתבוע את קופ"ח כדי שהמבוטח עצמו יחסוך סכום זניח מעלות הניתוח המטורפת. וכך עובדת הקומבינה של הפרופסורים שעובדים מטעם קופות החולים. הפרופסור גובה סכום של כפל תשלומים. הפרופסור בעת ניתוח פרטי משתמש בצוות האחיות בחדר הניתוח שהינו ללא עלות מטעם קופ"ח אך באותו הרגע הוא כן גובה אלפי שקלים על עלות הניתוח ועל חדר הניתוח הפרופסור מרווים הן מהאזרח התמים והן מהמוסד הרפואי ומי שגוזר את קופן התיוון זה המכון הפרטי.
הקומבינה מתגלה במערומיה | 10.01.14
48.
פרמטרים שלא נלקחו בחשבון בכתבה
1) ביטוח פרטי מציע כיסוי סיעודי לכל החיים ולא לתקופה מוגבלת, כפי שבד"כ מוצעת בשב"ן. 2) לביטוח פרטי ניתן להיכנס במסלול פרמיה קבועה (השינויים היחידים הם הפרשי הצמדה למדד) - יתרון של ממש לתכנון תזרים המזומנים החודשי (עולה יוקר כשאתה צעיר, אבל בגדול מונע את נסיקת הפרמיות לרמות שבלתי אפשרי להחזיק בביטוח הפרטי כשאתה מבוגר = כשאתה באמת צריך אותו). זו הטבה שאין בשב"ן. 3) מי שעוזב מקום עבודה זכאי לשמור על ביטוח בריאות בהיקף דומה לביטוח הקולקטיבי כביטוח פרט, כולל הנחה בפרמיה לשנים הראשונות וללא חיתום רפואי. 4) בד"כ בביטוחים קולקטיביים כאלה ניתן להיכנס ולעבור חיתום מי שיתקשה לעשות זאת בביטוחי פרט/ביטוח סיעודי בשב"ן.
מגהץ קיטור | 05.01.14
46.
תפסיקו להתלונן........
כולם (או רובם) פה כותבים "עד מתי" ואיזה מדינה זו, אבל מה אתם (אנחנו) עושים עם זה, פורקים את התסכול בכמה מילים, קצת מתעצבנים (עד לכתבה "המעצבנת" הבאה), ובסוף אוכלים את הלוקשים שהשמנת המתוקה נכנסה לפיקוח, וכך המדינה שלנו "דואגת" ליוקר המחיה. המדינה שעושה כל שביכולתה לפרק את הוועדים הגדולים, וגורמת לעשרות ארגונים חדשים להתאגד (פלאפון, כלל, וכו'), ולו רק לשמור על זכויותיהם הבסיסיות להתפרנס. אז סבבה, כתבנו עוד כמה שורות, שיחררנו מעט קיטור, וחוץ מזה? מה?
הרולד | 05.01.14
42.
לא להתברבר: ברגע של אמת קשה-ביטוח בקופת החולים לא מספק! נקודה!!
מי שיכול להרשות לעצמו,עזבו אתכם מסיפורים של עיתונאים. ברגע האמת הקשה: ניתוח מסובך, השתלה,צורך ברופא מומחה מהשורה הראשונה, תרופה מיוחדת... אני לא מקנה במי שאין לו ביטוח בחברה פרטית ופונה לקופת החולים. ראו הוזהרתם!! גם מניסיון של 30 שנה במקצוע ולדאבוני כי רב גם מניסיון אישי בנושא בריאות. רק שתהיו לי בריאים.
סוכן בדימוס | 05.01.14
40.
רגולטורים: הגיע הזמן להזיז את הישבן!
מספיק שנים מכרתם את אינטרס המבוטחים לטייקונים ולתאגידי הביטוח והפיננסים שלהם. נכון שאצלם תמצאו ג'וב בעתיד, אבל כל עוד אתם עובדים בשרות המדינה, תואילו בבקשה לדאוג לציבור שמממן את שכרכם הנוכחי. קראו את חברות הביטוח לסדר והפסיקו את עושק הציבור! הכנסת תעביר ברצון חקיקה מתאימה (אם נוכלי האוצר לא יחסמו אותה בתמורה לג'וב העתידי הממתין להם).
מבוטח-ת | 05.01.14
39.
רק שכחת להוסיף כמה פרטים נוספים שכן נותנים ערך מוסף לביטוח הפרטי
במערכת בה התור לניתוח פשוט לכאורה כמו "כפתורים באוזניים" מתחיל בחצי שנה ועולה צפונה, הביטוח הפרטי מאפשר לדלג על התור ולבצע ניתוח תוך חודש ואף פחות מכך. כל עוד במקביל למערכת הציבורית יש מערכת פרטית שגוזלת משאבים מהמערכת הציבורית יהיה צורך בביטוח פרטי כדי לאפשר ללקוח לבחור באופציה זו. איני אוהב לשפוך כסף, אבל אם הברירה היא בין לתת לילדה קטנה לסבול מדלקות אוזניים חוזרות או פזילה קשה לעוד חצי שנה עד שנה במקום לנתח בתוך חודש אני בוחר באופציה השניה אם מדינת ישראל תחליט שהגיע הזמן לשים סוף לסיפור ונוכל לקבל שירות דומה במערכת הציבורית אני הראשון שיקפוץ על העגלה
c | 05.01.14
36.
מר אמסרטדמסקי היקר...
ראשית אני מברך אותך על עשיית עבודת מחקר על הנושא. כסוכן ביטוח, הבודק בהרחבה את צורכי המשפחה איתם אני יושב אני חייב להגיב לך על דבריך חסרי האחריות. סוכני הביטוח אינם מפחידים שום אדם!!! האם יצא לך לעבור השתלה במדינתנו הקטנה??? האם נזקקת לתרופה שלא בסל הבריאות העולה 20000 ש"ח ויותר??? כל חודש??? האם נזקקת לניתוח מורכב בגזע המוח וכן, הייתי רוצה לשלם כסף תמורת זה שבניתוחים מורכבים אני ארצה שהרופא הכי טוב יגע בי וינתחני ולא אהיה "שפן נסיונות" של הרפואה הציבורית בכך שנותנים לסטאז'רים לנתח.... הרי אתה יודע שהסיכוי לעבור השתלה לבין הסיכוי למות הוא כמעט זהה לצערי הרב. שלא נדבר על התהליך הבירוקרטי שצריך לעבור כדי להיכנס לרשימת המתנה. אתה הרי יודע שגם תרופה שלא בסל הבריאות העולות אלפי שקלים ולפעמים יותר הן קטסטרופה כלכלית לבני המשפחה. אני רוצה לשאול אותך שאלה אישית ברשותך, אם אחיך אשר שמע לעצתך שלא לעשות ביטוח השתלות ותרופות או ניתוחים בארץ ובחו"ל יצלצל אליך ויאמר לך אני זקוק לכסף לניתוח מסובך בארצות הברית העולה 500,000$ , לא תיתן לו....??? אני הייתי מוכר את ביתי על מנת להציל את אחי.....אז למה להגיע לשם???!!! מילותיך על "הכפל הביטוחי" שיש למבוטחים הם אינם נכונות. אתה טועה ומטעה!!! אני לא יודע מה האינטרס האישי שלך בכתיבת כתבה זו, אבל אני מאחל לך שאף אחד לא ישמע לעצתך מפני שבבוא היום אותו אחד אשר שמע לעצתך ויהיה חשוף ולא מכוסה, בקרות מקרה ביטוח שלו - הוא "יברך" אותך "ברכות" נמרצות. אז אל תקח על עצמך דבר שלא בדקת לעומק. למה אתה לא רושם את האחוזים של המקרים בהם חברות הביטוח משלמות בתביעות. אני לבד העברתי שיקים של עשרות אלפי שקלים בחודש על תרופות שלא בסל הבריאות ועל כיסוי להשתלה. מאיפה הביטחון הזה שלך לומר את הדברים הללו. כן, אני סוכן ביטוח וכן אני מתפרנס מזה וכן אני שמח לדאוג לאנשים בעת הצורך!!! זהו ייעודי ואני לא מתבייש בזה!!! לא, אני לא מפחיד את הלקוחות- אני מראה להם את כל הרבדים שיש והם אלו שיחליטו על פי יכולת הכספית שלהם!!! אני קורא לך לחזור מדבריך חסרי האחריות!!!
סער חי שמיר ביטוח ופיננסים | 05.01.14
35.
כלקוחת "שירותי בריאות" כללית, התחושה היא שהלקוח הוא טירחה
שרק הכסף מעניין אותם. שירות סוג ד' במקרה הטוב. חיכיתי כמעט חודשיים לתשובה מהמחלקה שהם מכנים "שירות לקוחות". לולא טלפונים, דוא"ל, ותלונות חוזרות ונשנות, מסופקתני אם היו נותנים שירות כלשהו. סוג ד' או 7. ולאלו צריך לשלם תוספת?
 | 05.01.14
34.
עדכון חשוב
ניקח למשל אדם המבוטח בביטוח משלים + ביטוח ממקום העבודה הפרטי. במקרה שצריך ניתוח, הוא בוחר בניתוח המשלים, בוחר מנתח כראות עיניו, ולא מחכה בתור ארוך. כעת הוא צריך לשלם לביטוח המשלים את ההשתתפות העצמית ואז בא הביטוח הפרטי ומשלם עבורו השתתפות זו. מה רע? כמו כן שכח הכותב את הנושא החשוב ביותר בביטוח הפרטי. האפשרות לרכוש דרך הביטוח הפרטי הקיבוצי את הביטוח הטוב עבור מצבים סיעודיים. כאן הוא הדפק הרציני כי לפי התנאים החדשים ביטוח סיעודי יתיקר לפי עשר ממה שהיה עד עתה!!!
זרח ב' | 05.01.14
33.
ביטוח משלים+סיעודי לקופ"ח כללית
יש לי ביטוח חיים +סיעודי באופן פרטי. אני בת 60.בריאה. גמלאית של הסתדרות המורים. גם בקופ"ח כללית יש לי מושלם וסיעודי. רציתי לבטל הסיעודי של קופ"ח, כי רימו אותי. בשנת 2001 התקשרו בלי סוף והציעו סיעודי ב- 10 ש"ח. השנה גיליתי שגובים ממני כל חודש כ-70 ש"ח וכי העבירו אותי לחברת מגדל ! בספטמבר ביקשתי כספי חזרה וביקשתי לבטל הסיעודי, אולם טענו שאין כסף חזרה, ושכנעו אותי להמשיך בביטוח, למרות שיש לי פרטי. שאלתי : 2 ביטוחים, ביטוח סיעודי פרטי + של קופ"ח , האם בסדר או כדאי לבטל של הכללית ?
שוש | 05.01.14
32.
כלל: לא לקנות ביטוח למקרים שאפשר בקלות להתאושש מהם!
אתם לא עושים ביטוח נגד שפעת, נכון? נקח לדוגמא ניתוחים בארץ. נניח שהניתוח הכי יקר עולה 80,000 ש"ח, ונניח שיש לכם פי כמה בבנק. מבחינה כלכלית, לא כדאי לכם לעשות ביטוח לניתוחים בארץ, כי בתוחלת זה אומר שאתם תשלמו גם על הניתוח, ועוד איזשהו סכום נוסף X שחברת הביטוח צריכה לגבות כדי להתקיים ולהרוויח. עדיף לכם לחסוך את X, ולא לעשות את הביטוח, ולקחת את הסיכון שתצטרכו להוציא 80,000 ש"ח. לעומת זאת, אם השתלה בחו"ל או תרופה מחוץ לסל עולים מיליון שקל שאין לכם, אז אולי כן כדאי לבטח. והמיקרים האלה זולים לבטח כי הם נדירים (למשל, 17 ש"ח לחודש). מאותו נימוק לא מבטחים תכולת בית בשווי 100,000 ש"ח. תסמכו על חברות הביטוח שהם יודעים את הסטטיסטיקה והם עשו את החישוב של סיכון כפול עלות + X רווח. תחסכו את X אם אתם יכולים להתאושש מהנזק בעצמכם.
 | 05.01.14
30.
למגיבה 21 - את כנראה לא מבינה על מה הרפורמה בביטוחים הסיעודיים
קודם כל, הרפורמה טרם אושרה, כך שנכון למועד זה אף אחד עוד לא ביטל כלום לאף אחד. שנית, הרפורמה בביטוחים הסיעודיים לא אומרת שביום בהיר אחד אדם עם ביטוח סיעודי קולקטיבי ימצא את עצמו חסר ביטוח, אלא שהביטוחים הקולקטיביים לא ישלמו קצבת סיעוד למשך 5 שנים בלבד מיום קרות מקרה הביטוח, כלומר מהיום שבו אדם הפך לסיעודי. כדאי לציין שסטטיסטית, אדם לא חי מעבר ל-5 שנים מיום שהפך לסיעודי, אבל כמובן סטטיסטיקה זה רק על הנייר, ויש לא מעט יוצאים מן הכלל. לאנשים זקנים הסטטיסטיקה הזו דווקא הרבה יותר רלוונטית, ולכן, אם מישהו לא מפסיד כלום מהרפורמה הזו אלו דווקא הזקנים, שעדיין יהיו זכאים לקצבת סיעוד כמובן, אבל רק ל-5 שנים, שכמו שציינתי, באחוז גבוה מאוד מהמקרים זה מספיק בהחלט. מה אפשר לעשות? צעירים יכולים לרכוש ביטוח סיעודי משלים, כלומר החל מהשנה השישית, אבל כל אחד לפי מה שהוא מרגיש, אפשר גם לא לרכוש כלום וזה בסדר גמור להרבה אנשים. מבוגרים וזקנים מן הסתם כבר לא יכולים לרכוש ביטוח סיעודי משלים בגלל מצב בריאותי ועלויות, אבל כאמור, לא בטוח שבכלל יש להם צורך במשהו מעבר לביטוח הסיעודי הקולקטיבי.
ליאור | 05.01.14
29.
ביטוח פרטי חיוני
אני עושה את הניתוחים דרך הביטוח הפרטי שנותן לי לבחור את הרופא שאני רוצה ולא דרך רשימה קטנה של הקופת חולים. אפילו הייתי ביעוץ לפני ניתוח פרטי אצל פרופ' לעיניים ,רציתי לקבל רק את ההחזר עבור הביקור ,הוא לא מופיע ברשימה ואין עם מי לדבר וזה במאוחדת עם כל ההשלמות אז אין כמו הביטוח הפרטי ואני לא סוכנת או מקבלת תגמול.
עינת | 05.01.14
27.
ביטול ביטוח לאחר 22 שנים
וכך היה עבדתי במקום עבודה מסודר ובטוח במשך 22 שנים שילמתי עבור רעיתי ועבורי חודש בחודשו עבור בטוח חיים אני מודע לכך שהכסף לאחר מות ישולם למוטבים שלי הרי לשם כך עשיתי את הבטוח ואם אחיה לאחר הגיל שנקבע בתעודת הביטוח חברת הביטוח לא תהיה חייבת בתשלום לצערי הרב לפני גיל הייעד החליט מי שהחליט בממשלת ישראל לתת הוראה למקום העבודה להפסיק לגבות עבור ביטוח חיים ולהעלים את כל הכסף שחסכנו לביטוח החיים ואני מדבר על אלפי עובדים משום מה ואף אחד לא התלונן על כך כעבור זמן מה נשלחו מכתבים על ביטול הביטוח וצורף מכתב שנוכל לרכוש בטוח חיים חדש מחברת בטוח אחרת להמשך ולהתחיל הכל מחדש הלך החיסכון הלך הותק וצריך לחתום מחש ולהצהיר על מצב בריאותך כמובן שמאז התבגרנו ולחלק מיתנו נוספו מספר מחלות כך שהכל רמאות גדולה והעיקר שאת הכסף לקחו ואפשר לומר בגדול גנבו באישור הממשלה הטובה שלנו
אורי | 05.01.14
24.
מניסיון, ברגע האמת, הביטוח משלים של קופ"ח לא ייספק אתכם.
לצערי, לא עשיתי ביטוח פרטי וסמכתי על קופ"ח מכבי, אבל ברגע שמצאו לי משהו, אז ראיתי שכדי להיות מנותח במסלול של קופ"ח, גם לא באמת יכלתי לבחור איזה מנתח שרציתי (את הטוב ביותר) וגם הייתי צריך לחכות חודשים רבים למועד הניתוח. כמו כל אחד, בבריאות לא מתפשרים, ונאלצתי להוציא עשרות אלפי שקלים לניתוח. מציע לכולם לא לחסוך ולהמר על הבריאות שלכם, ולבטח את עצמכם, כדי שברגע האמת תקבלו את הטיפול הטוב ביותר.
טל | 05.01.14
22.
הבעיה אינה הכיסוי אלא יותר הזמינות של הטיפול
אבי קיבל תור לבדיקת חשש לפרוסטטה בבית חולים אחרי 3.5 חודשים. כאשר הגיע לבית החולים התברר כי רופא המשפחה לא איבחן נכון ולא מדובר בערמונית מוגדלת אלא בסרטן שבשלושת החודשים עד לקבלת התור בקופ"ח התפשט וגרם לפטירתו לבסוף. באדון גמזו שידאג קודם כל שהמערכת עליה הוא מופקד יספק שירותים סבירים גם בזמן אז לא נזדקק לביטוחים פרטיים. הכתב שמנסה לצייר את חברות הביטוח כמנסות להפחיד את הציבור ולמעשה מנסה לשכנעו לא לרכוש ביטוח בריאות פרטי - לוקח על עצמו אחריות לאותם אלה שיקרה להם מה שקרה לאבי. לציבור - מי שיכול לחיות עם כמה מאות ש"ח פחות בחודש מומלץ לבטח את עצמו מפני הקטסטרופות האמיתיות. התפיסה צריכה להיות הפוכה. אפשר לחיות בלי האקמול. לא ניתן לחיות בלי ניתוח מציל חיים - ובזמן.
יוסי | 05.01.14
21.
בבקשה להרחיב על הביטוח הסיעודי שבביטוחי הקופות ועוד דבר...
אלפי קשישים שילמו עשרות אלפי שקלים במשך עשרים שנה לביטוח סיעודי קבוצתי, והופס..... הפסיקו להם את הביטוח הסיעודי מהיום למחר בהוראת האוצר והרגולטור. הכסף הלך ואין ביטוח. אנשים בני יותר משמונים – בדיוק כאשר הם עלולים להזדקק לביטוח הזה, הוא נגזל מהם עם כל הכסף ששילמו כל השנים. @ עד מתי ידרכו עלינו במדינה הרעה הזאת? עד מתי ינשלו אותנו מזכויותינו עליהם אנו משלמים כסף רב? ומי נהנה מהכסף הזה ככה ללא מאמץ וללא הזעה – מאות מיליוני שקלים? חברות הביטוח. אולי גם האוצר. יכול להיות? @ ואל תשלו את עצמכם לגבי הביטוח הסיעודי של הקופות שכלול בביטוחים המשלימים. הקופות מקבלות את הכסף ולא בטוח שזה משתלם למבוטח. תבדקו את התנאים. אני בדקתי וקרוב לוודאי שאפסיק את הביטוח הסיעודי. @ ניצול ורוע לב מגיחים מכל פינה ועטים עלינו. ייאוש! אין הווה לקשישים ואין עתיד לצעירים!
תודה! זקנה אחת  | 05.01.14
19.
אל תיבהלו מנציגי חברות הביטוח פה
נכון, הביטוח המשלים לא יכסה לכם הכל אבל כאשר מדובר בכסף גדול באמת, גם חברות הביטוח לא ירצו לשלם לכם, יקחו אתכם למאבקים משפטיים של שנים במהלכם כבר תמותו ממילא או שתגיעו למצב של שרון (שקיבל כל טיפול אפשרי, מתוך סל הבריאות או מחוץ לו).
מה זה משנה | 05.01.14
18.
תגיד מר אמסטדרסקי, האם נזקקת בעבר לניתוח בחו"ל במימון קופ"ח? האם בדקת
מה אומר התקנון של קופ"ח במקרה זה? האם בחנת כמה ניתוחים בחו"ל אושרו ע"י קופ"ח??? לפני שאתה כותב כתבה פופוליסטית שעשויה להשפיע על טיפול רפואי של הציבור כדאי שתבדוק שוב!!! תקנון קופת החולים אומר שימומן ניתוח בחו"ל רק אם הוא מציל חיים מידית. אתה מבין את האבסורד? ולאחר מכן אתה חייב לעבור את אישור הרופא המחוזי ( שיגזור מי לחיים ומי למוות) הוועדה בראשון השרה יעל גרמן נקראה: "הועדה לחיזוק מערכת הבריאות הציבורית" האם היא באה למנוע כפל או לחזק כלכלית את קופות החולים ( ולחסוך מליוני שקלים למשרד הבריאות ) עוד טריק במית היוצר של יאיר לפיד לקחת נו כסף ולתת לנו פחות!
אזרח תמים | 05.01.14
10.
יעוץ גרוע
"לכן, רק אם אתם סבורים שתצטרכו חלילה ניתוח בעלות של מיליוני דולרים בחו"ל, אז כדאי לרכוש ביטוח פרטי" - אף אחד לא ס-ב-ו-ר שיצטרך ניתוח, כמו שאף אחד לא ס-ב-ו-ר- שישרף לו הבית. ביטוח נעשה ב-ד-י-ו-ק עבור המקרה הלא סביר, כדי שלא תצטרף למכור את הבית ולקבץ נדבות בפייסבוק. "ואם כבר לקנות ביטוח פרטי, מוטב דרך מקום העבודה, מה שיהפוך אותו לזול יותר " - ביטוח זול דרך מקום העבודה הוא במרבית המקרים ביטוח קולקטיבי. משמעות הדבר היא כי ביום שתעזוב את מקום העבודה, לא תוכל להמשיך אותו ותצטרך לקנות ביטוח פרטי, אבל אם תצטרף אליו בגיל מאוחר תצטרך לשלם הרבה יותר. בסופו של דבר, לעת זקנתך, כאשר אתה זקוק לביטוח יותר מכל, וכאשר כספך חסר יותר, תצטרך לשלם הרבה יותר ביוקר.
יעקב | 05.01.14
5.
גילוי נאות וחוסר הבנה אלמנטרי בנושא
1. מר אמסרטדמסקי - אז למה בכל זאת אתה מבוטח בביטוח משלים שב"ן. בשביל הכיסוי לדולר מעל 250,000$ במשלים? שטויות. אתה יודע מה התנאים לקבלת השתלה במשלים. אתה יודע שרק בסכנת חיים מקבלים זאת. ועד לסכנת חיים יכול אדם להמתין בדיאליזה גם 10 שנים. 2. האם אתה אומר שאחד הביטוחים מיותר? אתה אומר שחברות הביטוח נהנות ממכירת כפל? ולמה אינך אומר שהקופות נהנות ממכירת כפל? אם אדם עובר ניתוח במסגרת הפרטית נחסך הסכום לקופה....... כמה הרויחו הקופות ממצב זה? למה לזה אינך מתייחס? 3. כנראה כי אינך מבין בכלל מה הם תנאי הביטוח השונים.
אבי משולם | 05.01.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת