6. פריפריה?! אשדוד היא 30 דקות מתל אביב !!! עשיתם ממנה כאילו ארץ אחרת פשוט מגוחך שבמרחקים האלה חושבים על פריפריה. מנהטן חצי שעה לכל כיוון ואתה תראה בדיוק את אותם אמריקאים. חיים | 05.01.14 (ל"ת)
5. בולשיט לא קראתי הכתבה אבל ברור לי שבפריפריה מזון יותר יקר וזה לא בגלל שנותנים שם יותר לסועד אלא בגלל שמזון זה הכל בפריפריה. משפחה בפריפריה בהכללה גסה משקיעה את רוב הכסף במזון (למי שלא יורד לסוף דעתי) במרכז זה פחות בולט ובעיקר במשפחות לא אקדמאיות. מזון זה לא הכל בחיים! דאדא | 05.01.14 (ל"ת)
4. הרציונל זה כלל לא משנה אם בתל אביב או בפריפריה ולדעתי בגספצו השילוב של אוכל ושירות מעולה מביאים אותנו מספר פעמים בשנה לבוא מירושלים להתענג במלא המובנים. גיא המשך בדרך זו וההצלחה מובטחת...... ושימותו הקנאים עדי | 05.01.14 (ל"ת)
1. הקיצר תופס טרמפ על הפרובינציה! שף שמכבד את עצמו לא יגיש פילה שרוף. בחו"ל שף שיקבל בקשה כזו יגיש לסועד את הנתח שנועד לבישול כי הסועד בלאו הכי לא יבין את ההבדל. | 05.01.14 (ל"ת)
גדול יותר, מתובל יותר, יקר יותר
7 תגובות לכתיבת תגובה