אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

למה טחינה גולמית מתנהגת מוזר?

26 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

12.
והרי לכם טיפ לטחינה מופחתת קלוריות
כידוע, אם מניחים את הטחינה הגולמית במיכל לזמן מסוים מצטברת למעלה שכבת השמן. במצב הזה שופכים בזהירות את השמן לצנצנת נפרדת, ומה שנשאר הוא טחינה מצוינת עם פחות שמן. השמן גם מצוין לטיגון וכיו"ב, והוא יקר מאוד כשקונים אותו בנפרד (וגם לא כ"כ מצוי בחנויות רגילות).
אייל | 11.01.14
10.
התשובה היא: גבול מסיסות מקסימלי.
בקצרה: לכל חומר יש את המקסימום שאפשר לדלל אותו עם חומר אחר- גבול מסיסות. עם עוברים את גבול המסיסות את אין יותר עירבוב ויש פשוט מהילה של החומר. דוגמא להמחשה: תערבבו כפית סוכר בכוס מים, הסוכר יימס במים ויהפוך לתמיסה, תוסיפו עוד כפית,שוב יקרה אותו הדבר, אם תמשיכו להוסיף עוד ועוד באיזשהו שלב המים יגיעו לגבול המסיסיות ולא יוכלו יותר להכיל סוכר כך שכל תוספת למעשה תשקע בתחתית הכוס.
אורן מהנדס מכונות! | 11.01.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת