אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הפסקה לעסקית: מחוסר עניין לציבור

2 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

1.
גם כתית כבר לא מה שהיתה
ביקרתי שם לאחרונה והמנות לא היו טעימות במיוחד. המון מרכיבים, "כאילו" יצירתיות, המון טכניקה, תפריט המשתנה באופן תזזיתי אבל אין שום קשר לפצצת הטעמים שהיית מקבל בעבר. חלק מהמנות היו די משעממות וסטנדרטיות והמבחר מצומצם (בחירה בין 3-4 מנות לראשונה ולעיקרית). שלא לומר שהמסעדה היא כיום חדר בתוך המזללה וזה נראה יותר כנסיון "לשמר" משהו שנכשל מסחרית. לדעתי אדוני כבר אינו מתפקד שם כשף בפועל. צר לי, אבל נראה שמאיר אדוני הפך סופית משף למסעדן, שמשקיע זמן במקביל במספר מיזמים, לרבות "המזללה" שהיא מסעדה מאוד בינונית ומאכזבת. משהו בסגנון יונתן רושפלד. גם אני סעדתי בבלו סקאי והרושם שלי היה דומה - לצד מנות טעימות למדי, אחת אפילו מצויינת, היתה לא מעט בינוניות שלא לומר שיעמום בצלחת. בין זה לבין מה שהיתה בעבר כתית אין קשר. אין לי מושג כמה מאיר אדוני מבשל היום במסעדות ומן הסתם הוא לא יכול להיות בשלושה מטבחים בו זמנית. חלק מהמנות בבלו-סקאי אגב הועתקו בשלמותן מתפריט כתית כולל הקינוחים. חבל.
אמיר | 03.02.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת