29. טוקו=שילוב מנצח של אוכל ערב לחיך ושירות קרוב ללב כל פעם מחדש מתמוגגת מהאווירה, מהחוויה ובעיקר מהמנות החדשניות והמסוגננות עם מגע ששמור לשיף ניצן רז, פשוט חגיגה.... הגיע. הזמן שאפקוד את יתר המסעדות הכי מבסוטה בעולם מטוקו | 06.02.15 (ל"ת)
28. כסף קונה פרסום מסעדה ברמה נמוכה ולא יותר לא מצדיק את המחיר שף סביר אבל בנאדם מגעיל - מניסיון של חבר שעבד איתו תעשו את השיקולים שלכם לקוח מאוכזב | 24.02.14 (ל"ת)
26. גם אני רוצה לכתוב תגובה ממומנת "האוכל נהדר והשם החדש של המסעדה מסקרן, ניצנוש שף מדהים ובטוח שיהיה מעולה" נעמי | 22.02.14 (ל"ת)
23. מי שחושב שהקהל של ראשון שונה מהקהל של תל אביב טועה מדובר בקהל דומה מאד ... אולי חוץ מהקטע של עסקיות צהרים .... אני אכלתי בטוקו בראשון פעמים ולא נהניתי ... בפעם הראשון אכלתי מנות נודלס שהיו מלוחות בצורה מוגזמת, בפעם השניה אכלתי סושי שהיה בינוני יקר שרק בראשון יש לפחות 3 סושיות שמתעלות עליו. (ולא, לא אכלתי רול מטוגן) n | 19.02.14 (ל"ת)
21. בהצלחה לניצן רז אני הולכת למסעדה הן בשל האוכל המצוין והן בשל האווירה המחשמלת.השם של המסעדה מישני בעייני המשיך לבוא בשביל האוכל המעולה של השף ניצן שבשבילי הוא מספר 1 בארץ. רותי | 19.02.14 (ל"ת)
20. מסעדת קופונים חפשו באתרי הקופונים ותגלו מה הוא שווה באמת. הייתי ביום שבת שעבר והיו יותר מלצרים מסועדים. אלון | 18.02.14 (ל"ת)
19. טוקו ביס פלאנט ולא בסינמה סיטי וזו אחת הסיבות שהם לא יצליחו (לדעתי) לנצח את ג'ירף. שמח מצד אחד שהוא חושב שטוב שהוא למד להגיש אוכל לקהל "מותאם". עצוב מאד שהוא לא מבין שגם הקהל בתל אביב דוגל באותה גישה. מהר מאד הוא יבין שגם בתל אביב מחפשים מנות גדולות ולא מלצריות סנוביות שמנסות לחנך/לשכנע כמו שהבעלים הכניס להם לראש שהיום אנשים מחפשים "לחלוק מנות". חלוקת מנות נועדה אך ורק להגדיל את הרווחים של המסעדה מכל לקוח. אף לקוח לא דורש זאת יאיר | 18.02.14 (ל"ת)
17. סושי סמבה מסעדה גרועה לא הייתה מנה אחת שווה במסעדה הזו. באתי פעמיים התאכזבתי פעמיים. מקום של חרטה. נמאס מפלצנות. קודם כל תלמדו לבשל פשוט, אחר כך תתחילו להיות יצירתיים. עוד אחד | 18.02.14 (ל"ת)
16. יאללה סולחה נשמע ששני הצדדים לא ממש כועסים כבר. עסקים יחד זה דבר מסוכן לחברים. מקווה שישימו את הדברים מאחוריהם. אסף | 18.02.14 (ל"ת)
13. בועה תל אביבית מנופחת תלכו כולכם לעזאזל עם הבועה העיוורת והמנופחת שלכם,,,זה מה שמעניין את רוב האנשים שבקושי חיים,,כולה אוכל,,עד לאן לקחתם את זה רחוק,,ולמה זה צריך לעניין אותי כל האלילות הזו סביב אוכל | 18.02.14 (ל"ת)
12. מכורה לסושיסמבה ומסכימה איתך לגבי הטעמים השונים בכל סניף וסניף. אי אפשר שהטעמים ייצאו אותו הדבר גם במסעדות שכנות. אם הדרך החדשה תהיה יצירתית, מוקפת ומכובדת כמו בסושיסמבה, תצליח. נקווה שרק לא תאבד עצמך כעוד דוכן סושי בקניון והפסטה.... מיותרת. אני | 18.02.14 (ל"ת)
10. אוהבים את ניצן והאוכל שלו אל דאגה ניצן, האנשים ימשיכו להצביע ברגליים ולהגיע בהמוניהם. המסעדה שלך הייתה ונשארה מקום של אוכל מושקע וטעים = אפס אכזבות - כמו תמיד. טולה | 18.02.14 (ל"ת)
9. צרות עין של אנשים, זו המחלה הכי גדולה! ניצן רז שף בחסד עליון, משכמו ומעלה. האוכל פשוט גאוני וטעים בטירוף בכל המסעדות שלו. מאוד אוהבת את האוכל והאווירה המיוחדת בטוקו ראשון לציון ומאז התפריט שהיה שם ליום הולדת שנה למסעדה נחשפתי למסעדת אונו בת"א והיא מדהימה!!! תמשיך כך!! הילה | 18.02.14 (ל"ת)
8. צרות עין של אנשים, זו המחלה הכי גדולה! ניצן רז שף בחסד עליון, משכמו ומעלה. האוכל פשוט גאוני וטעים בטירוף בכל המסעדות שלו. | 18.02.14 (ל"ת)
7. השם לא משנה, בסופו של יום האנשים הם הקניין מסעדה מעולה, ניצן איש מקצוע מדהים, רק הצלחה | 18.02.14 (ל"ת)
5. הפכה למסעדת קופונים, היה ברור שמשהו שם לא בסדר גם אונו וגם סושיסמבה מציעות קופונים כל הזמן ובכל אתר. מסעדות כאלו לא יכולות להצליח לאורך זמן. מאיה | 18.02.14 (ל"ת)
1. בהצלחה תעשה ותצליח תמיד כיף לחזור ל מיסעדות שלך שרות ואוכל מצוינים השם מיתחלף ,אבל אתה נישאר זה מה שחשוב !!!! דרור | 18.02.14 (ל"ת)
השף ניצן רז: "הפרידה היתה הדדית, אבל הדרך היתה קשה"
29 תגובות לכתיבת תגובה