אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

השף ניצן רז: "הפרידה היתה הדדית, אבל הדרך היתה קשה"

29 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

23.
מי שחושב שהקהל של ראשון שונה מהקהל של תל אביב טועה
מדובר בקהל דומה מאד ... אולי חוץ מהקטע של עסקיות צהרים .... אני אכלתי בטוקו בראשון פעמים ולא נהניתי ... בפעם הראשון אכלתי מנות נודלס שהיו מלוחות בצורה מוגזמת, בפעם השניה אכלתי סושי שהיה בינוני יקר שרק בראשון יש לפחות 3 סושיות שמתעלות עליו. (ולא, לא אכלתי רול מטוגן)
n | 19.02.14
19.
טוקו ביס פלאנט ולא בסינמה סיטי
וזו אחת הסיבות שהם לא יצליחו (לדעתי) לנצח את ג'ירף. שמח מצד אחד שהוא חושב שטוב שהוא למד להגיש אוכל לקהל "מותאם". עצוב מאד שהוא לא מבין שגם הקהל בתל אביב דוגל באותה גישה. מהר מאד הוא יבין שגם בתל אביב מחפשים מנות גדולות ולא מלצריות סנוביות שמנסות לחנך/לשכנע כמו שהבעלים הכניס להם לראש שהיום אנשים מחפשים "לחלוק מנות". חלוקת מנות נועדה אך ורק להגדיל את הרווחים של המסעדה מכל לקוח. אף לקוח לא דורש זאת
יאיר | 18.02.14
9.
צרות עין של אנשים, זו המחלה הכי גדולה!
ניצן רז שף בחסד עליון, משכמו ומעלה. האוכל פשוט גאוני וטעים בטירוף בכל המסעדות שלו. מאוד אוהבת את האוכל והאווירה המיוחדת בטוקו ראשון לציון ומאז התפריט שהיה שם ליום הולדת שנה למסעדה נחשפתי למסעדת אונו בת"א והיא מדהימה!!! תמשיך כך!!
הילה | 18.02.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת