אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

שופינג בראש שקט: כך תקנו באתרים בלי לחשוש מהאקרים

14 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

14.
העצות לא תמיד עובדות
אחרי שהחלפתי כרטיס אשראי כמה פעמים בגלל גניבות מהכרטיס (הבנק החזיר תוך כמה ימים) עברתי לשימוש בכרטיס נטען. אתמול שלחתי מתנה דרך אמזון באמצעות הכרטיס הנטען.. כמה שעות אחר כן קיבלתי הודעה על קניה של 136 יורו שלא אני בצעתי. מזל שאני מקבל הודעה מידית לפלאפון על כל רכישה.לפני שבועיים הזמנתי כרטיסים לסרט דרך PayPal ואחרי יומיים קיבלתי על קניהה בכרטיס הנטען שלא אני בצעתי.
טוביה | 09.05.14
13.
טיפים בעייתיים ליישום
עד כה, רוב הרכישות שלי באינטרנט הקפדתי לעשות עם כרטיס ויזה נטען שקלים, אך ישנה בעיה שתמיד אבל תמיד, נשארת יתרה בכרטיס שאין אפשרות להשתמש בה (סכום נמוך מדי לקניה באינטרנט ומכונות אוטומטיות לא נוטות לקבל את הכרטיס הזה), כך שיש לקבל את היתרה בכרטיס תמורת עמלה גבוהה (15 שקלים) לפדיית היתרה בדואר. עכשיו, לי יש 3 כרטיסים כאלה שאני רוצה לפדות את היתרות שלהם- סך של 65 שקלים, אבל אם אני אצטרך לשלם עמלת פירעון על כל כרטיס זה יוצא לא משתלם -אולי יישאר לי 15 שקלים ביד. אז בינתיים אני מתמהמהת עם הפירעון. לגבי כרטיס אשראי אחר, גם הוצאת כרטיס חוץ בנקאי עולה עמלות וחוץ מזה הוא מקושר לחשבון הבנק, ככה שעדיין קיימת סכנה. הדבר היחיד שאולי קצת יותר בטוח, זה להוציא כרטיס נטען עד סכום מסויים שיהיה מקושר לחשבון בנק, אבל זה עדיין לא מושלם, כי אם מטעינים איתו מראש זה כמו מזומן שיכול להיגנב, וגם העמלה לפריקת המזומן בחזרה לחשבון בטח לא זולה. בקיצור, נראה שאישאר עם הכרטיס אשראי ואשתדל לקנות באתרים שמאפשרים תשלום בפיי פאל.
רונה | 14.04.14
11.
המלצות בעייתיות קמעה...
מאחר ורובנו עושים את הקניות השבועיות בסופר ולא באינטרנט, חלק מהעצות שלכם יקרות ולא מעשיות: 1. תא דואר עולה כסף כל חודש בין אם נכנס לתוכו דבר מה ובין אם לא. 2. כרטיס ויזה נטען מחייב את טעינתו מראש כלומר הכסף כבר יצא מכיסכם עוד לפני שבצעתם רכישה כלשהי. 3. כרטיס אשראי נוסף = תשלום חודשי נוסף לחברת האשראי. בנוסף, וזה הכי חשוב, אם החיוב של כרטיס האשראי הנוסף נעשה מאותו חשבון אז לא עשינו בכך כלום. זה דומה לעוד מפתח לאותה הדלת. אם מדובר בכרטיס אשראי נוסף לחשבון נוסף שיש בו סכום של 1000 ש"ח למשל הרי שזה יהיה גובה הנזק המקסימלי שההאקר יכול לגרום, אבל גם אחזקה של חשבון נוסף, עולה כסף. מלכודת, רבותי...
פרודו | 31.03.14
10.
היום אפשר לקנות רק
באתרי אינטרנט שעובדים עם pay pal. זה מאובטח וככה יודעים שזה בטוח מהבחינה של גניבת הזהות או כל מה שדיברתם כאן... אין מה לעשות היום קונים רק ברשת כי זה זול משמעותית על פני המחירים שקיימים בארץ ועוד מעט כל הקניונים והחנויות בארץ יהיו מיותרים. אם הייתי יכול הייתי קוהנ ככה גם מכונית.. בינתיים אני עושה ליסינג של 18 חודשים באלבר. לפחות מצאתי גם בארץ דרך לחסוך קצת כסף ולשלם יחסית לא יותר מדי כל חודש ולקבל רכב חדש בתמורה.
 | 31.03.14
6.
הגיע הזמן שהמדינה תעשה משהו למען בטחון המידע של האזרחים
מידע אישי יכול לדלוף מכל מאגר ולא רק מאתרי אינטרנט. ממש לא מזמן רציתי לקנות מכשיר חשמלי ובכל רשתות מוצרי החשמל לא הסכימו למכור לי בלי לפתוח כרטיס לקוח שכולל פרטי תעודת זהות (גם כאשר בקשתי לקנות במזומן) חנויות מסויימות אומרות שחברות האשראי מחייבות אותן וזו כמובן שטות גמורה ... שתי חברות אמרו לי שבלי תעודת זהות אין אחריות למוצר - ואני בכלל חשבתי שהאחריות היא למוצר ולא לבנאדם ... ואני ממש לא מדבר על להציג תעודת זהות, אלא על בקשה לתעד תעודת זהות (ויש שמגדילים לעשות ומבקשים אפילו צילום) יש הנחיות ברורות לניהול מאגרי מידע ואצלנו כל חברה שניה בונה מאגר ... ואף אחד לא מפקח ואף אחד לא אוכף. כל תחום הוראות הקבע בכרטיסי אשראי מבורדק וחברות שומרות פרטי אשראי ומעבירות מידע במייל רגיל ללא שום בעיה. הונאות רשת תמיד יהיו, וחברות האשראי יודעות להתמודדד מולן. אני לא אומר שהכתבה לא חשובה, ההיפך, היא חשובה מאד. אבל המצב הרבה הרבה יותר בעייתי מכמה אתרים כאשר כל חברה שניה במשק (סוכנות ביטוח, מוסכים, רשתות שיווק , חנויות שונות ומועדוני צרכנות) מחליטים פתאום להקים מאגר מידע שלא ברור מה תחליתו ומה שכן ברור הוא שברוב המקרים אף אחד לא מפקח עליו...
m | 31.03.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת