אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

דן פרופר: "מחירי המזון בישראל גבוהים בעיקר בשל שיטת המיסוי"

27 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

24.
לכל הטוקבקיסטים , תפסיקו ליילל על תאוות הבצע
שיקום בעל עסק אחד שלא רוצה למקסם רווחים ! אל תהיו לי צדיקים כולכם ! אסם רוצה למקסם רווח וזה בסדר . תפקידה של המדינה הוא לעודד תחרות בכל דרך אפשרית ואז המחיר כבר ירד . הורדת מכסים לדוגמא . כמו שעשו בשוק הסלולר .ולאלו שראו פסטה בייבוא בחצי מחיר , תקנו אותה !!!
מרכז | 25.04.14
20.
הכשרות הורגת את תעשיית המזון ויוצרת אבטלה במדינת ישראל.
לאף אחד אין אומץ לדבר על זה אבל מדהים אותי שלגויים בגולה מותר לעבוד בשבת, למרות שבכל העולם יש חוק יום מנוחה, אבל רק בישראל אנו מחויבים לסגור את המפעל בשבתות וחגים. זה מעלה את עלויות התפעול בצורה משמעותית וכמובן הופך את הייצור בגולה לאטרקטיבי מאד. להערכתי יצור המזון יעלם מהארץ אט אט כפי שקרה לתעשיית הטקסטיל. אז נראה איך יפתרו כבוד השרים שפתחו את השוק לתחרות את אחוזי האבטלה...
ציוני עצוב | 24.04.14
18.
בולשיט. עובדה שמוצרים ישראלים נמכרים בזול יותר בחול, עובדה
שמחירי הפירות והירקות הכפילו והשלישו עצמם תוך 3 שנים בלי שום שינוי במיסוי. עובדה ששופרסל מיבא תפוחים אבל המחיר לא ירד. עובדה ש... בלי סוף. על מי הוא עובד?איזה חוצפה לשקר ככה בפנים לעם שלם שהוא וחבריו מרעיבים בשביל עוד ועוד מליונים שלעולם לא יספיקו להם .
עמית | 24.04.14
11.
הוא צודק!!!
הטייקון החזיר ביותר זאת הממשלה שגורפת קודם כל 18% מע"מ על מזון. אין מדינה שלוקחת כל כך הרבה כסף על מוצרי מזון. אחר כך המיסים על מכסים. זה לא הרגולציה - זה המיסים טמבל. אנחנו צריכים ליישם כאן דחוף מע"מ דיפרנציאלי. במדינות אירופה משלמים מע"מ מופחת או לא משלמים מע"מ בכלל על מזון, תרופות, מים חשמל ודירה חדשה. רק כאן הממשלה שוחטת אותנו במיסים עקיפים ולא מתביישת להאשים את הריכוזיות והטייקונים ביוקר המחיה. אנחנו לא מטומטמים. תפסיקו לעבוד עלינו!!!
מירית | 24.04.14
6.
המחירים יקרים כי שכרו של המנכ"ל פי 20 הממוצע במשק!!!
עלות שכרו של צאיג גבוהה פי 31 מהשכר הממוצע באסם ופי 40 מהשכר החציוני. יו"ר דירקטוריון אסם, דן פרופר, מקבל שכר בעלות גבוהה פי 20 מהשכר הממוצע בחברה ופי 26 מהשכר החציוני באסם. החברה גם רשאית להעניק לבכיריה אופציות פאנטום בשווי מקסימלי של 2 מיליון שקל בשנה, שיהיו חסומות לתקופה של שלוש שנים ממועד הקצאתן והן יבשילו במנה אחת, כאשר ניתן יהיה לממש אותן במשך ארבע שנים מרגע הבשלתן. בקיצור הבנתם את הרעיון (חזירות,חזירות,חזירות,חזירות,חזירות) אין קשר למיסוי !!
רו"ח צפוני | 24.04.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת