אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

למרות תלונות השכנים על רעש וחריגות בנייה - המסעדה החיפאית לא תיסגר

32 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

31.
בכפר סבא אותו הדבר בבקשה להקמת סניף מגה בעיר בלב שכונת מגורים
בישיבת ועדת הבניה המקומית נדחתה הבקשה להקמת סופרמרקט ענק על שטח של מכולת ע"י הכפלת גודלו המסחרי, דבר שיהפוך את חיי התושבים לגיהנום. לעומת זאת הועדה המחוזית שהייתה אטומה לחלוטין לתושבים ולבקשתם שלא לפגוע באיכות חייהם התעלמה מקיומם של התושבים ובעזרת כשלים מצד עו"ד מטעם עירית כפר סבא התוצאה התהפכה. הרכב הועדה: יו"ר הועדה עורכת דין אדריכל נציגת מתכנן המחוז ואיזה נציג הציבור. לאור ההחלטות נגד האינטרס הציבורי בועדות המחוזיות והארציות, מסתבר שקשה לאזרח הקטן לעבור את הועדות האלה מול גופי ענק ומעלה את החשד שהועדות נגועות באינטרסים זרים נגד רווחת הציבור.
שונרא | 29.04.14
30.
מי שלא הבין שאין משפט צדק שיצביע! מכרתם את עצמכם לשטן.
אדם שלא יכול לישון ויש לו רעש בלתי סביר שנכנס לתוך חדריו, כמו פאב או מסעדה מתחת לבית רחמנא ליצלן משך 24 שעות - אנשים כאלה חווים כמעט שואה! אך בכל אופן משפט צדק יש אצל אלוקים! פנו אליו... לכו בדרכיו... עשו רצונו ואולי יעשה כרצונכם גם... הרבה תפילות - אצלנו זה עזר! בהצלחה שכנים יקרים.
ת"א עיר הקודש | 28.04.14
21.
לדעתי ה/שאלה מה קדם למה, התרנגולת או הביצה
האם הדיירים רכשו את הדירה במודע כשהמסעדה עובדת תחתם או שיום בהיר אחד הוחלט שחלקו של הבניין יהפוך למסעדה. אם הדיירים יכולים לטעון שאילו ידעו שתקום מסעדה לא היו בוחרים לגור שם זה יכול לעמוד להם בבית המשפט. אני למשל ויתרתי על דירה במקום שנחשב מאוד טוב כי למטה הייתה ירקנייה. רכשתי במקום פחות טוב בבניין במקום אחר.
אביב | 28.04.14
20.
הפיכת חיי אזרחים לגיהנופ
חוק מהתקופה האוטומנית מתיר רעש נ 6 בבוקר עד 11 בלילה. ילדיפ לוקחים את ההיתר במלוא הרצינות ועושים את המוות לאזרחים. אי אפשר לשמוע אחד את השני, לא לקרוא. לא לעבוד מהבית, לא טלןיזיה, חדשות, קריאת ספר או עיתון. בקיצור עושים את המוות ולא מוותרים על יום או שעה! גהינום ממש . ואם מתנהלים לפי אותה תקופה , מותר היה לעשן במקומות ציבוריים. לא היה מעמ ודאי לא 18%!! חייבים לשנות חוק אבסורדזה שמחליא ומחסל בריאותם ואורח חייהם של אזרחים חפים מפשע.
אילנה | 28.04.14
19.
עיר עוכרת תושביה
פשוט חרפה הזלזול של עיריית חיפה בתושבי השכונה הזו, לא רק שזו שכונה שמשלמת סכומי עתק של ארנונה, מתעלמים מעבירות מאוד בסיסיות על החוק. אני גדלתי מחיפה, וברגע שהיתה לי האפשרות ברחתי מהעיר הזו- עיר שראשיה מנסים להיות פופוליסטים על חשבון תושביה.
אולגריטה | 28.04.14
18.
בחיפה לא מפרגנים
סוף סוף מקום מצליח, אז באים השכנים ומתלוננים. חיפה לעולם לא תתרומם, אם הציבור כאן לא יפרגן. השכנים משחקים כאן משחק לא הוגן. צאו ראו מה קורה ברחוב באזל בתל אביב, רחוב הארבעה, בן יהודה, זאת עיר, למה שם זה לא מפריע? עיר שמייצרת תיירות, מקומות עבודה זאת עיר ללא אבטלה. כאן השכנים רוצים עיר של מובטלים. חבל.
יוסי כהן | 28.04.14
17.
לסגור זה מוגזם
הדקט- לרווחת התושבים שבוחרים לבקר במסעדה. נכון שהם אולי לא חייבים חוקית אבל חסרה לי כאן איזו מחווה מצד המסעדה משהו בסגנון הנחה של 50% לתושבי הבניין לרכישה במסעדה בטייק אווי או פתרון יצירתי אחר. אם זה הגיע לבימ"ש- יש אנשים שנפגעים מכך, אולי כדאי לחשוב איך לבוא לקראתם גם אם אין עבירה חוקית??. ואיזה שופט מחליט על רעש "סביר"? מישהו מדד אותו? סביר בעיני מי? המסעדה מוכרת אוכל לא כשר ולכן בהנחה ומעסיקה יהודים הם נאלצים לעבוד בשעות המנוחה כולל שישי שבת, עצוב לי על העובדים שמוכרחים לעבוד בימי חג ושבת ובוודאי על השכנים שכנראה נהנים מרעש וריחות האוכל עד השעות הקטנות של הלילה 364 ימים בשנה.
 | 28.04.14
13.
לדיירי הבית - המאבק לא אבוד
אם אחד מבעלי הזכויות בנכס משתלט על רכוש משותף, ניתן לפנות בתביעה בגין הסגת גבול למפקח על המקרקעין, שעניין זה הוא בתחום סמכותו, וההליכים אצלו מתנהלים במהירות וביעילות יחסיים. אם מבקשים לתבוע גם בגין מטרדי רעש, ריחות ולכלוך צריך להגיש את התביעה כולה לבימ"ש השלום בעיר. אולי פחות יעיל, אבל עדיין עדיף על השלמה עם פגיעה קניינית ומטרדים למיניהם. שיהיה בהצלחה.
דפנה | 28.04.14
10.
מה יהיה אתכם תושבי חיפה ?!
עד שכבר יש מקום שכיף לבלות בו בחיפה אתם מתלוננים..... יזמי העיר רוצים לצקת בה חיים, לפתח אותה, לחדש אותה ולתת לה טעם חדש, ובמקום לפרגן אתם מעדיפים להיות מסוגרים בביתכם ולצפות ב- "מבט" או "ערב חדש". בדיוק בגלל התנהגות כזאת זה הצעירים לא מוצאים עצמם בעיר המנומנמת הזו.... תתעוררו
חיפאי לשעבר | 28.04.14
7.
רואים בתמונה שהדק הוא לרווחת הדיירים (שממילא זה אינו טיעון - אם לא נעשה בתיאום)
תופעה - בעלי ממון מגובים בעו"ד ממולחים מסדירים כל עברה ומכשירים כל בלוף - הרי אין חולק על כך שנעשו עברות. אז מדוע אין חוק עונשין שמעניש על ביצוע העברות מעצם היותן ולא מסתפק רק בניסיון למדוד מה הנזק שנגרם בדיעבד לדיירים? זוהי התשתית לתעשיית 'שיטת מצליח'. אם הצליח יופי ואם לא - לא קרה כלום (ננסה שוב...)
 | 28.04.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת