2. בטח שלא פוגע ברווח, דשא במחירים מופקעים לפראיירים. למי שמכיר ויודע מהו אוכל גרוזיני אמיתי לא יתבלבל ויטעה, אבל מי שאוהב אוכל טבעוני סבבה, לבריאות, רק אוכל גאורגי זה ממש לא! בלי דברי חלב ובשר, זה לא זה. חוץ מזה שאני לא הרבה בארץ, בפעם הקודמת שהייתי אצלה היה אוכל חביב, למרות שעדיין לא הכי גאורגי, הפעם התאכזבתי לגלות שזה הפך לטבעוני ולא ממש עונה על הציפיות. גם העלו מחירים וגם מנות פחות משביעות? לא תודה. שיהיה לה בהצלחה, כאשת עסקים, שיווק ובאז היא מוכשרת, אבל עליי זה לא עובד. על 1% מהאוכלוסיה, כנראה כן. | 24.05.14 (ל"ת)
המסעדנית ננה שרייר: "המעבר לטבעונות לא פגע ברווח"
2 תגובות לכתיבת תגובה