אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

בחינות ההסמכה של לשכת עוה"ד - אוניברסיטת ת"א ומכללת ספיר בראש

34 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

33.
לימודי משפטים
אם לא היו משקיעים באוניברסיטאות בקורסים נלווים ולא רלוונטים למקצוע והיו משקיעים כמו במכללות בלימודי משפטים נטו הם לא היו מגיעים אחרי מכללת ספיר קודם כל דבר שני אנשים שלומדים את המקצוע היום הם אנשים שאוהבים וחפצים בידע מסוג זה לא בהכרח על מנת לעסוק במקצוע אחר כך ולכן עקב התאווה לידע והלימודים מתוך אהבה הם שמוכיחים שאפשר ללמוד בכל מקום ולהצליח אבל אם נלמד משהו שאותו לא אוהבים בגלל פרקטיקה הרבה לא יצליחו ויפלו בין הכסאות וחבל בזבוז של זמן כסף ואנרגיות לשווא , ואל לנו להאשים אף אחד בנדון תמיד היתה נהירה ללימודי משפטים וזה אומר הרבה על חוש הצדק שיש לאזרחים במדינה ולרצון להביא לשינויי כי כולנו יודעים שבתחום זה יכולת ההשפעה על מדיניות היא גבוהה בגלל הכרת המערכת במדינת חוק .
 | 13.05.14
14.
בחינות הלשכה לא מייצגות כלום
כל המידע הזה מיותר! בחינות הלשכה, במתכונתם היום, לא משקפות חכמה או יכולת כלשהי פרט ליכולת שינון! ביום שבו מתכונת בחינות הלשכה תהיה מבוססת על בחינת החשיבה המשפטית של הנבחנים ולא על "מי עושה הכי טוב תוכי" נראה מהי ההתפלגות הרלוונטית האמתית בין המוסדות השונים (רמז: רוב בוגרי רוב המכללות לא יראו טוב כ"כ...). עד אז אנחנו נידונים להצפה של שוק עורכי הדין מה שפוגע גם בעורכי הדין הצעירים וגם בלקוחות!
שירה | 12.05.14
1.
למה זה מפתיע מישהו? אנשים שלא התקבלו לאונברסיטה הם לרוב פחות אינטליגנטיים
בגרויות הן מדד די טוב ליכולות שכליות. מי שרוצה עו"ד יותר אינטליגנט- שיקח מישהו שלמד באוניברסיטה העברית. אם הוא חייב לקחת מישהו ממכללה- עדיף כבר המכללה למינהל. שם הם קצת יותר אינטליגנטיים ומוכנים לעבוד קשה מתלמידי הבינתחומי. תמיד יש יוצאים מן הכלל, כמובן.
ג | 12.05.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת