24. אף אחד לא מכיר את מסעדת אוטולנגי? הלו, שף כוכב ישראלי? אף אחד לא מכיר בבועה הקטנה? יחד עם שותפו הפלסטיני, מגישים אוכל מהסגנון בלונדון כבר כמה שנים. חיברו יופי של ספרים ביחד. המטרה היא רק להתחרות בו להערכתי (אין לי שום קשר אליו). אלמה | 29.05.14 (ל"ת)
23. ללכת למסעדה כדי לשבת ברעש ? רעש יש מסביב כל הזמן. במסעדה צריכה להיות מוסיקת אווירה, ולא מוסיקה בווליום גבוה. | 29.05.14 (ל"ת)
20. מחניודה! מסעדה פלצנית עם פוזה!! מחירים לא שפויים הרבה יחסי ציבור שצריכים להזמין מקום מראש הרבה פוזה על מאום! ןמי ששאל המסעדה לא כשרה!! דרך אגב ירושלמים לא מתקרבים למסעדה בשל המחירים!!! אלי תל אביב | 28.05.14 (ל"ת)
17. לשם השוואה אני אוהב אוכל, ואני מאלה שאוהבים אותו בכמויות... לא מזמן ישבתי במסעדה באזור הצפון, שף לא מוכר אוכל טעים אבל בסך הכל דיי פשוט. הייתה מנה ראשונה, מנה עיקרית ולקינוח לא היה מקום, היה יין והיתה שתיה קלה. סה"כ חשבון כולל טיפ, כ- 500 ש"ח. הגיוני. אחרי שבועיים בטיול בירושלים עצרנו לאכול במחנה (כמובן הזמנו מקום שבועיים מראש) היתה שם מנה ראשונה מדהימה, מנה עיקרית של פעם בחיים וקינוח לא רע בכלל, היו גם בירות וצ'ייסרים. חשבון כולל טיפ (ציפיתי ל 700) יצא פחות מ 500 ש"ח. היה שווה כל שקל, אז כנראה שהכל עניין של פרספקטיבה. איציק | 28.05.14 (ל"ת)
13. המתנו חודש למצוא מקום אכזבה מרה מחירי שוד בלילה חורפי הגענו במוצ"ש שבת למחניודה , פתחנו שולחן יצאנו רעבים ועניים . מנות קטנות , בקיצור אכזבה אולי זה יותר מתאים לאנגליה . שם אוכלים פוזות לא אוכל . אריק | 27.05.14 (ל"ת)
10. מצטרפת לאסף, לא חסרות מסעדות ים תיכוניות בלונדון אבל הן לא נראות "קוליות" כמו זו. מאחלת לכם בהצלחה! נאוה | 27.05.14 (ל"ת)
8. צר לי אני לא מפרגן למסעדה שמזלזלת בסועדים שלה ואם הם יזלזלו בסועד הלונדוני כמו בישראלי (בקטע מאגניב כזה) הם יפלו נפילה כואבת. איתי | 27.05.14 (ל"ת)
4. בהצלחה, יש לא מעט מסעדות ישראליות שעושות הרבה כבוד לישראל הגיע הזמן לייצא את ההצלחה הזו | 27.05.14 (ל"ת)
2. "הלונדונים צריכים להתרגל לטעמים הים־תיכוניים"?! כמה שחצני אפשר להיות?! חסרות מסעדות מזרח-תיכוניות בלונדון? נפלתם על הראש. אסף | 27.05.14 (ל"ת)
1. עומדים בתור בשביל פולנטה (או בעברית: פירה)?????? הזוי, בשביל פירה לחכות בתור ולהזמין שולחן מראש? על השאר כבר כתבו מבקרים שונים את דעתם המנומסת. דישי | 27.05.14 (ל"ת)
השף יוסי אלעד: "אם לא נצליח, נמשכן את הנשמה"
25 תגובות לכתיבת תגובה