אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

קניתם בדיוטי? אושרה תביעה ייצוגית נגד ג'יימס ריצ'רדסון בהיקף של 290 מיליון ש'

11 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

8.
בהרבה דברים הדיוטי פרי בכלל לא זול!
אם תיקחו למשל את תחום השוקולדים, תגלו שהרבה פעמים הם הרבה יותר יקרים מהמחירים והמגוון בחנות "שוויצריה הקטנה" ברמת-גן. זה נראה כמו פרסומות, אבל תבדקו בעצמכם ותפסיקו להיות פראיירים (וגם תפסיקו לקנות ולהתלהב מטובלרון - זה פאסה, וזה גם לא טעים במיוחד). אה, ומספיק עם המבצעים המופרכים של 3+1 ו- 4+1!
עוז | 30.05.14
4.
ל-2, לא מדויק בכלל. המס הוא לא תלוי מכירות בעוד שהשכירות כן
אמנם השכירות גבוהה, אבל זה בהתבסס על מקום נתון וכמות אנשים שעוברת באותו מקום נתון בפרק זמן מסוים. מס נגבה באופן אוטומטי בין אם מכרת מוצר אחד או מליון, בעוד שהשכירות היא קבועה ולא קשורה לכמות המכירות. לכן, אם אני עסק מצליח או לחלופין באסטרטגיה העסקית שלי רוצה להרוויח, אני יכול להוריד את המחיר מתחת למחירי השוק ועדיין לכסות את עלויות השכירות (בהתבסס על כמות האנשים). עם מע"מ אני יכול למכור גם מיליארד מוצרים ועדיין לשלם מס למושחתים שנמצאים בצמרת השלטון. בכל מקרה, למי יש כסף לטוס?
 | 28.05.14
2.
הדיוטי פרי אינו דיוטי פרי כלל וכלל
בדיוטי פרי אמנם לא נגבים מיסים (קנייה, מע"מ וכיו"ב), אולם דמי השכירות גבוהים באופן כמעט שערורייתי ולא כמקובל בשוק ומשליכים על המחיר לצרכן הסופי. המשמעות היא שמוצר שהיה אמור לעלות בדיוטי פרי דולר אחד ומחירו בתוך גבולות המדינה 2 דולר, יעלה בדיוטי פרי מעט פחות מ-2 דולר, אך יקר משמעותית מדולר אחד. מאחר ובעלת הנכס הינה מדינת ישראל, באמצעות רשות שדות התעופה, אפשר לומר שדמי השכירות השערורייתיים המגולגלים אל הצרכן הם בבחינת מס. אותה גברת בשינוי אדרת.
דעתי האישית | 27.05.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת