אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"המשחקים בברזיל יהיו ממש גרועים"

35 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

32.
שיטה מעולה כי:
קבוצות יתאבדו כדי לנצח ולקבל 3 נקודות. 3 תוצאות תיקו - לא יספיקו! נצחון בודד עשוי להספיק אם הוא בהפרש טוב. השיטה הזו תביא משחקים נהדרים ותגרום להרבה שערים. מספר 15: 3 קבוצות = 3 משחקים. א נגד ב, א נגד ג, ב נגד ג. 10 דקות כל משחק. לפעמים כדאי לשאול בתום לב ולא מתוך לעג, שאז עשוי לחזור אליך כבומרנג. אני אמנע מלנהוג כמוך. מספר 23: השיטה שלך רעה, בשיטתך כמות הנקודות ממשחק אחד יכולה להיות ענקית. תאר לך שקבוצה מסויימת מפסידה 1:0, מפסידה עוד משחק 1:0 ובמשחק האחרון, נגד איי מלדיבס, היא מנצחת 12:0. אז מגיע לה מקום ראשון? אולי ניתן לה ישר את הגביע ודי?
חיים | 07.06.14
28.
שיטה לכדורגל התקפי ומעניין
השיטה לקוחה מאיגרוף. באיגרוף לא תמיד יש נצחון בנוקאאוט, לפעמים יש נצחון בנקודות. עכשיו נניח משחק בין 2 קבוצות כאשר אחת תוקפת ואחת בונקר. יש מצב שהמשחק יגמר תיקו והקבוצה המתגוננת תנצח בפנדלים. הפתרון הוא נצחון בנקודות גם בכדורגל. נניח שעל כל פעולה התקפית כמו בעיטה למסגרת או אחזקת כדור בשטח של היריב יינתן נקודה הקבוצה שתקפה יותר תנצח את המשחק.
אחד | 05.06.14
27.
הוא שכך משהו אחד! המקודמות!
בישביל שהמונדיאל יהיה פייר חובה קודם כל שיוויון ביבשות שבהם מגיעים הקבוצות למה ארופה צריכה לשלוח 12מדינות ואפריקה 5? ואסיה שולחת 3? בעוד שיבשת אמריקה שולחת 10? פה מתחיל השיווין מוקדומת לא אזורים כמו ארופה אפריקה אסיה ואמריקה מוקדומים עולמיים!!! למה שלא נזכה לראות ברזיל גרמניה כבר במוקדמות? למה שישראל לא תוכל לקבל את הודו או דרום אפריקה במוקדמות? פה מתחיל השיווין!
TETRIS | 05.06.14
26.
ב 1978 ארגנטינה היתה ניצחון של מעל 4 שערים על פרו
החונטה הצבאית דאז קנתה את המשחק מפרו והתוצאה בסיום היתה 6:0 זה לא אומר שהארגטינים היו כל כך גרועים והם ניצחו את הולנד בגמר. זה אומר שזה לא חדש ותמיד יהיה לא חשוב מה השיטה. אני לא יודע איך היה נהוג בעבר אבל קניית הארוח של המשחקים אמורה לשלוח את המעורבים לכלא ולא לפנתאון. לא רוצה ששחקן ימות בתנאים המזעזעים בטורניר אבל ארוע כזה או אחר אמור לזעזע ולמנוע הישנות המקרה לפחות ל 2 - 3 מונדיאלים.
דניאלה | 05.06.14
23.
פתרון פשוט יותר
מספר הנקודות הוא כמספר השערים שהקבוצה הבקיעה. תמריץ למשחק התקפי. אין ודאות בשום שלב כי כל קבוצה יכולה להפגיז פתאום את משחק חייה ולהפוך את הטבלה. מודל אחר: הפסד = 0 נקודות נצחון של שער או שניים = 2 נקודות קבוצה מפסידה שהבקיעה לפחות שני שערים = נקודה נצחון עם שלושה שערים ומעלה = 3 נקודות שוויון של 4 שערים ומעלה = 2 נקודות
דן | 05.06.14
16.
יופי של רעיון- עדיין מזליקו בהגרלה...
הרעיון עצמו נהדר, שיטת הבתים נטחנה מספיק. עדיין שלושה משחקים לפי הגרלה יצרו הטיה: יהיו מי שיגרילו קל ויהיו קשה: דרוגי האיכות הם שערוך גס ביותר. אולי ניתן לשכלל לפי מדד-ביצועי של הנבחרות בשנים אחרונות וליצור מודל-הצלבה חישובי?? לעומת זאת בהגרלה יש בהחלט רומנטיקה יפה.
רועי | 05.06.14
7.
שיטה מעניינת
מספר 5 טועה, במקרה של 8-9 בכל מקרה הן ישחקו אחת נגד השנייה (1 משחק נגד 16 תמיד), מכיוון שבמקרה הזה שוברי שיווין יהיו פחות משמעותיים בהרבה מאשר בבית של 4 קבוצות, אני חושב שהשיטה הזו, לפחות לגבי בעיית שוברי השיווין טובה יותר. מספר 4 גם לא הכי צודק: כשיש במחזור הלפני אחרון 4 קבוצות עם 6 נקודות יהיה להן מאוד קשה לסדר לעצמן מיקום ע"י הפסד מכוון, אבל אתה מציג בעייה מעניינת, הסיבוב השלישי חייב להיערך במקביל (או לפחות חלקית במקביל) אחרת לקבוצות שמשחקות במשחק האחרון בהחלט תהיה האפשרות לתכנן לעצמן יריבה.
אביעד | 05.06.14
6.
הרבה תגובות לא הבינו את השיטה
למספר 1, יש דיאגרמה של כל הסידורים, בגדול זה יהיה מקום 1 נגד 16, 2 נגד 15 וכך הלאה. למספר 4, עדיין משתלם לך לסיים במיקום גבוה, כי זה ייתן לך יתרון בשלב אח"כ, מיקום נמוך יכריח אותך תמיד לשחק נגד קבוצות טובות, וגם אם זה לא מושלם, זה עדיין נשמע יותר מוצלח ממה שיש עכשיו. מספר 5, לא הבנת את הסידור... נגיד בדוגמא שלך, מקום 8-9 גם ככה משחקות אחת נגד השנייה, ובגלל שיש תמיד משחק בין שתי קבוצות מאותו דרג, קשה שלהרבה יהיו תוצאות זהות לחלוטין.
אייל | 05.06.14
5.
מודל גרוע מאוד
כיום יש 2 שוברי שיוויון במידה ושתי קבוצות השיגו אותה כמות נקודות: הפרש שערים,ומי שמה יותר גולים. במצבים רבים בפורמט הזה, שתי קבוצות יהיו בשיוויון מוחלט. ואם הן יהיו שתיהן במקום 8-9, אחת מהן תצטרך לשחק נגד הנבחרת הכי טובה , והשניה מול נבחרת שהיא רק במקום ה16. ואז איך יחליטו?? לפי מטבע? זה נראה לכם יותר ספורטיבי?
גם מתמטיקאי | 05.06.14
4.
גם בשיטה הזו נבחרות ישקלו לפני המחזור האחרון אם עדיף להן להפסיד
ולקבל נבחרות יריבות חלשות יותר. לדוגמא : נבחרת חזקה עלולה להדרדר למקומות נמוכים כתוצאה מהפסד מקרי במשחק הפתיחה ותיקו במשחק השני והנבחרות שניצחו את שני המשחקים הראשונים יעדיפו אולי להפסיד במשחק השלישי ולהמנע ממפגש עם אותה נבחרת בשלב הבא. חישובים דומים נעשו במהלך משחקי הבית העליון בכדורסל כאשר לא היה ברור מי הקבוצה שתסיים ראשונה (מכבי או ירושלים) ואת מי אותה קבוצה מעדיפה לפגוש בחצי גמר הפלייאוף.
יונתן  | 05.06.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת