14. מי שגמרה על בן אנד ג'ריס והוציאה ממנו את כל הטעם - הלא היא יוניליברס גלובליזציה זאת טעות עולמית כל הבוטיקים הם שוּק ללא שִיק הסבה מקצועית | 16.06.14 (ל"ת)
10. קודם כל שיגרום לכך שהגלידה תוצרת הארץ תהיה טעימה כמו בארה"ב נכון, יש שיפור גדול (עכשיו היא סבירה), אהל עדיין יש הבדל עצום באיכות (אפשר, למשל, להקפיד על חלב איכותי כמו בארה"ב). חות מזה, בשנים האחרונות המציאו את כל תוסםות ה-SWIRL הדוחות. לא מה שהיה | 15.06.14 (ל"ת)
8. הגלידות שלהם הידרדרו בשנים האחרונות :( הם שינו את הטעם של ניו יורק סופר שוקולד ועכשיו היא ממש גלידה בינונית ומטה....פעם היא היתה מדהימה כנ"ל שוקולד פאדג' שפשוט הידרדר לגמרי משום מה ועכשיו מרגיש כמו מעדן דני קפוא. לפחות לא נגעו בצ'אנקי מאנקי...שלא תעיזו ! אני | 15.06.14 (ל"ת)
6. לא ,כי בצפון אמריקה ממש אין כיבוש ואלימות , יבשת כבושה באכזריות על ידי אירופאים . בישראל מכינים גלידה מעולה וממש לא צריכים חברה דורסנית כמו בן וג'ריז ללמד אותנו מה אנחנו צריכים ואוהבים, יאללה ביי. יש | 15.06.14 (ל"ת)
4. יש לי הצעה יותר טובה במקום להמציא טעמים חדשים שיחזירו כמה שלא מיצירם יותר בארץ מהרשימה שלהם ושיביאו יותר טעמים מהרשימה של האתר בחו"ל. למשל גלידה עם מרשמלו. ד,מרכז | 15.06.14 (ל"ת)
3. התבלבל הגורו טעם פלשתיני-ישראלי...אין דבר כזה, טעם המוות אינו יכול להשתלב בטעם החיים אם כבר טעם אבקת חומר נפץ חתיכות מסמרים בגלידת פיסטוק ירוקה, זה יהיה פיצוץ של גלידה פלסטינית יואב | 15.06.14 (ל"ת)
1. הסוד אינו בטעם כי אם בתוסף! קח כל גלידה והוסף לה כדוריות מתכת, טהרי לך גלידה בטעם פלסטיני אסלי... גבי | 15.06.14 (ל"ת)
האיש שהמציא את הצ'רי גרסיה מחפש גלידה בטעם פלסטיני
17 תגובות לכתיבת תגובה