75. מסכים עם 47 צריך לסנן עבריינים מהמרחב הציבורי וטלויזיה היא מרחב ציבורי. לא רוצה שעבריינים יקבלו לגיטימציה לעבירה על החוק. יש חוק אז מכבדים אותו או, משנים אותו. לא עושים דין וחשבון. במקום בו עבירה על החוק שווה ערך לפרס, מקובלות, סליברטיות וכו', אל תצפו שהחברה תהיה מתוקנת. אני לא אומר כלא בפועל או על תנאי. לא אומר קנס כבד או קל. אני אומר שאני לא מעוניין לעודד עבריינות ואסור שסלבריק'ה שמהווה סוג של דוגמא אישית עבור רבים, יהיה עבריין. בניגוד לדעת רבים, לא החוסר כשירות מפריעה לי. אפילו לא סוגיית הקירור מציקה לי. הניסיון להעבור את פקידי המכס תוך הצגת חיוך ממזרי מפריע לי. רוצים לייבא בייבוא אישי? סבבה תעצרו במסלול האדום ותשלמו כחוק. לאחר מכן, תגלגלו את המחיר לצלחת של הסועדים. גניבת גבול זה עבירה לכל דבר ועניין ואי עצירה במעבר הגבול לצד אי תשלום עבור היבוא מהווה ניסיון להתעשר על חשבון המדינה והסועדים. זו דעתי | 01.07.14 (ל"ת)
74. לקרוא את הכותרת ולהבין את המניפולציה - משה רוט לא היה מעורב במקרה! ולכל אוכלי העשב המגיבים - 1. כוכבי מישלין לא ניתנים לדוכני פלאפל ולכן לא תבינו באיזה מזון מדובר. 2. מניח שמה שניסו להביא - עמד בתנאי תברואה טובים יותר ממצב המשחטות הכשרות בארץ (משגיחים מטעם וכו'). 3.הרי כל אוהב אוכל "הבריח " בעבר ובעתיד - אם זה נקניקים ואם זה כבד אווז קוויאר ושאר דברים טעימים שרוב המגיבים כאן לא מכירים. 4. האם מישהו ניסה להתמודד עם יבוא מזון מול כל סוחרי הדת ? אם רוצים חומרי גלם איכותיים - חייבים להביא ביבוא אישי. 5. אכן - שפו לעובדי המכס הגיבורים - מזכיר את המוכסים השוויצרים הבודקים מוצרי חלב של המגיעים מגרמניה (לכל אלה שלא יודעים - יש הגבלה על כמה ליטר חלב לאדם מותר להביא וכמה צנצנות יוגורט).)) משה | 01.07.14 (ל"ת)
73. טוב שאסור לפטם בארץ, ולדעתי אסור גם לייבא כבד מפוטם נקודה אני די רחוק בהשקפותי מעמותת "תנו לחיות לחיות", אבל פיטום אווזים זה אחד הדברים הכי אכזריים שיש, מילא אם זה היה מביא פרומיל תועלת למין האנושי, אפילו שביב תקווה לרפא מישהו ממחלה חשוכת מרפא או עזרה לפתרון בעיות הרעב בעולם. אבל - נאדה! שום תועלת, שום צורך, רק לספק את ההשתוקקות ל"מזון גורמה" לחבורת נרקסיסטים שיכולים לחשוב רק על עצמם. מגעיל. עניין ההברחה - כן היתה או לא היתה, משני כאן בעיני. | 30.06.14 (ל"ת)
72. אכלתי בטוטו פעם אחת, ולא התלהבתי. לא מבינה למה מתלהבים מהמיסעדה הזאת האוכל היה תפל | 30.06.14 (ל"ת)
71. כל הכבוד להם לכל הממורמרים זה בסך הכל כבד אווז שהובא בציידנית ששומרת על קור כמו שרואים בתמונה השף ובעל המסעדה לקחו סיכון בישביל שלאורחי המסעדה יהיה מוצר שאי אפשר להשיג בארצינו כל הכבוד להם. | 30.06.14 (ל"ת)
62. מדינה דפוקה. מסי יבוא על מוצרי מזון רק בגלל שהם לא כשרים או לא מוצאים חן בעיני מחבקי החיות. אובייקטיביסט | 29.06.14 (ל"ת)
59. לכולם כבד בכיס לכולנו כבד בכיס' אז בשביל זה צריך להמאיס? לאן הגענו עם כל תרבות הכבד והשרימפס? ללא קרור החום את הכבד יכול להמיס! את האווז לפני מותו צריך להאביס כדי ששף מדופלם יוכל את השיטה להביס ולמכור לנו סחורה שתגדיל לנו החור בכיס. שי שי מעוז | 29.06.14 (ל"ת)
56. עם המחירים שהם גובים לא היתה להם בעיה לשלם מכס, רק שאי אפשר! שימו לב לסוף הכתבה - הכבד יוצר במשחטה שאין לה אישור ייבוא לארץ. מישהו רוצה לנחש למה? אולי בגלל שהם לא משלמים שוחד לרבנות מקומית כלשהו כדי לקבל תעודת כשרות מטופשת? ובגלל שמישהו ברבנות לא גזר קופון - אנחנו מנועים מלאכול כבד אווז ברמה בינלאומית (ואם שף של שני כוכבי מישלן קונה אותו, כנראה שיש בו משהו). | 29.06.14 (ל"ת)
55. איך נפלו גיבורים.... אני מגיב 18 והתגובה שלי היתה לפני פרסום השמות שלהם. כפי שחשדתי, אילו אכן ׳סלבס׳ שטוחנים לנו את הראש בתוכניות בישול ומנסים למכור לנו כל הזמן מעבדי מזון וסכיני שף. אז נכתב אודות שני השפים המהוללים והשאלה שלי מיהו השלישי, הסושף שתפסו לאחר שיצא מהמכס... טוב, שני כוכבי מישלן - אחד עבור הברחת כבד אווז ואחד עבור הברחת שרימפים. אני מציע לכול ערוצי הטלוויזיה להוסיף גילוי נאות בתחילת תוכניות שף: ״למען הגילוי הנאות, אנחנו מצהירים בזה שכול מרכיבי המנות והחומרים הגולמיים בתוכנית שלנו הוברחו מחו״ל״ יוסי צפוני | 29.06.14 (ל"ת)
53. בקשת סיוע הומניטרי מהולנד: קחו בבקשה את מושיק רוט. אתם ארץ גדולה. לכם זה לא יפריע. פשוט אצלנו יש כבר אינפלציה של חלאות. תודה | 29.06.14 (ל"ת)
52. בתכלס, שפים זה אנשים רעים ברבריים ואכזריים. כל היום מתעסקים עם גופות של חיות. לא נגעלים מדם. אין להם בעיה עם מוות. מנסים לשחק אותה אנינים ואינטיליגנטים, אבל תכלס? קצבייה. משחקי המוות | 29.06.14 (ל"ת)
51. יופי. כאב בטן במחיר משכורת חודשית. מי הטמבל שנתן לו כוכבי מישלן? חשבתי שבריאות והיגיינה זה הבסיס של הבסיס. מסתבר שלא. בלעעחס | 29.06.14 (ל"ת)
50. שאלתם איך מנהלים מסעדה מרחוק? בדיוק כך. בעיקר מביך. נכון, זה לא פשע נגד האנושות, זה אפילו לא מתקרב להברחות שעבריינים אמתיים מבצעים באין מפריע, אבל בחייאת - לא מתאים. בטח שבמעמד כזה, עם קריירה שמבוססת בעיקר על מוניטין. עכשיו לך תנסה להוכיח לסועדים שחומרי הגלם טובים והכל נעשה ללא דופי. אגב, אני חייב להודות שמצד שני, זה כן מעיד גם על הטוטליות וחוסר הפשרות שלהם. | 29.06.14 (ל"ת)
49. אותי מעניין איך הושמד האוכל, ארוחת גורמה לעובדי המכס? אני גם רוצה להשמיד מזון איתם משמיד מזון | 29.06.14 (ל"ת)
48. טוקבקיסטים יקרים: על קרח יבש שמעתם? מכס ובריאות לחוד... קשה להאמין כי שפים ברמה של המדוברים היו מסכנים את בריאות לקוחותיהם או אורחיהם, ובוודאי שלא בערב פתיחה מושקע. שימו לב- הכבדים במיכל קלקר מיוחד לקירור מזון. עברו על חוק המכס - ישלמו. אך בין זה ובין להרעיל אנשים יש מרחק. בנוסף, אם תרשו לי - טוב שהפסיקו את יצור כבד האווז בארץ. עינוי חיות אינו מוצדק ומיותר לחלוטין. בורות בציון | 29.06.14 (ל"ת)
47. לא אוכל במסדות שלהם. נקודה, סוף. לא ייתכן שאני עובד ומשלם מיסים כחו וביושר ואנשים מפורסמים חושבים שהם מעל החוק ומבריחים (לא משנה מה) כדי להתעשר בקלות. אני לא מקבל את זה. אומנם לא מדובר על סמים או יהלומים או הלבנה של הון אבל אדם שעובר על חוק מבחינתי מחוק. כפי שאני לא קונה סמרטפון גנוב, מערכת שמע לרכב גנובה או פנס מרכב גנוב או מוברח בחצי מחיר כי לא רוצה לעודד הברחות או גניבה, על פי אותו משקל לא מתכוון לעודד עבריינות. בהתאם לזאת, אני נשבע לא לאכול במסעדות של האדונים הנ"ל בעתיד לבוא וכן, לא אצפה בתוכנית הטלויזיה שלהם. נוקדה סוף, RONIAL | 29.06.14 (ל"ת)
45. לירון זה לא היה קורה!!! אני מבין שיש רצון עז להציל את המותג הקולינרי הטוב בארץ אבל ע"י שליחת השף קיבינימט והברחת כבד אווז ושרימפס, באמת, קצת פוגע בכבודם של שף מישלן ואופה מחונן. שיהיה בהצלחה בפתיחה. מאסטר שב (במעצר) | 29.06.14 (ל"ת)
44. דורשים יבוא חופשי של מוצרי מזון משובחים ! Hirsch Fillet, Shimps, Calamares, Langost, Pate de Fois Gras, Jamon Serrano, Morcillas, Fruits de Mer and other delicatessen חאלאס עם הרבנות והכשרות, גנבים... sibarita | 29.06.14 (ל"ת)
42. בחו"ל הוא לא היה מעז להתנהג כך. מטיפים לנו גבוהה על התנהגות הולמת ובסוף מתנהג כאחרון העבריינים | 29.06.14 (ל"ת)
39. מדינה חולה בעולם חולה, צורכים אוכל "איכותי" ויש מגיבים לכאן ולכאן, אבל.... מה שאמור היה להיות מפריע.... ולהוא היום כבר לא מפריע, זה שבחברה מנוכרת, יש עשירים ויש עבורם אין סוף של "הכל" , ואומללים שתמיד צריך לשמור התקציב... כאשר מדובר ב... חלשים, כי חזקים זנ מקושרים הון שלטון, פלצנים שנחשבים מוצלחים, כי הם נהיים עשירים, אבל להבריח ולא לרצות לשלם מכס... זה פרט קטן....איכסססססס, האוכל הזה מסריח ואת הריח הזה אפשר להריח.... אפילו דרך האינטרנט, אבל חברה אטומה, זה מה שיש וזה מה שחבל. איתי | 29.06.14 (ל"ת)
38. למה בלי קירור הקלקר השחור הזה שומר קור ונושא קרחונים, אז תפסיקו לבלבל תמוח , אתם חושבים ששף ברמה הזאת ייקחו סחורה בשויי עשרות אלפי שקלים בלי קירור בפנים וייסתכן בקילקולו וגקימת נזק פיזי לסועדים? מבריח מתוחכם הוא לא... שף מקצוען הוא בטוח מישהו | 29.06.14 (ל"ת)
36. להגיש מזון מקולקל שלא בטמפ' מתאימה במסעדת יוקרה ? להבריח זה לא יפה . להגיש מזון רגיש לטמפ' שמגיע בייבוא אישי בתוך תיק - זה ממש הרעלה ! וזה מסוכן עוד יותר מאשר הנזק למכס . מדובר בבריאות של אנשים שיכולים לחטוף הרעלת קיבה . שף מכובד כמוך .....לא יפה . | 29.06.14 (ל"ת)
31. המכס מנע הרעלת קיבה בוודאות אלו מוצרים החייבים קירור עמוק... אחרי כל כך הרבה שעות ללא קירור יש סיכוי טוב שהם מקולקלים. רזיאלה | 29.06.14 (ל"ת)
27. המדינה אשמה ! מה פתאום צריך להבריח כבד אווז ושרימפסים ?! המכס מטורף ! למה שיבריחו לארץ מוצרי מזון ? בוא נראה אולי כי בהולנד הם הרבה יותר זולים ממה שניתן להשיג פה ? לאן הגענו ששפים צריכים להבריח כאלה מוצרי צריכה. למה פה צריכים להרוויח פחות ולשלם על האוכל הרבה יותר ?! הכלכלה העקומה של ישראל. דניאל | 29.06.14 (ל"ת)
23. זו התוצאה של סגירת ענף פיטום האווזים בארץ מאות משפחות איבדו פרנסתן. ועכשיו קונים כבד אווז מחו"ל יקר יותר, ואת הרווחים גורפים ההונגרים והרומנים שלשם עברה תעשיית פיטום האווז. אם כבר סגרתם הענף בגלל צער בלי חיים, למה לא לאסור קנייה מכירה ושיווק של כבד אווז בישראל??? חלמאות ופופוליזם זול של הארגונים הירוקים שהצליחו לגדוע ענף חקלאות משגשג במדינת ישראל. מישו | 29.06.14 (ל"ת)
21. איזו מדינה...אנשי מכס יקרים תשאלו את עצמכם למה אתם מביאים אנשים במדינה מתוקנת להבריח אוכל , אולי כי אתם עושקים כאן בעלי עסקים ולא מאפשרים להם שום סיכוי הצלחה ? ובסוף השמדתם אוכל ? מי משמיד אוכל אלוהים !! תמכרו את זה , תשחררו את זה, תעשו משהו , אבל להשמיד אוכל ? חלמאות. הם בטח בשמים שם במכס, שהם תפסו אנשים . עצוב שאותם אנשי מכס פשוט חסומים מחשבתית וכל עיסוקם השכלי מתמצא בלתפוס כמה שיותר אנשים. אין להם שום תפיסה רגשית לגבי בני אדם. אנחנו כולנו רובוטים שמסתירים מהם חפצים שהם צריכים למצוא . הנחמה היחידה שלי היא שאנשי מכס ישארו אנשי מכס, ושם יסתיים עולמם. אותם יזמים שמסתירים מהם דברים, כנראה ימצאו דרכם להצלחה בסוף . המצונזר | 29.06.14 (ל"ת)
18. בסופר הזול ביותר, כבד אווז קפוא עולה 250 ש״ח לקילו אז חישוב מהיר מראה שניסו להבריח סחורה במינימום בערך של 10,000 שקלים. אם כך מגיע להם קנס כפול על: 1. הברחת בשר חיי בניגוד לחוק 2. הביאו לארץ סחורה מעל 250$ אם כך צריך לחייב אותם בקנס, תשלום מע״מ, תשלום מכס. חוצמזה, למה להבריח גם שרימפים? הרי הם יכולים לקנות טרי, טרי ביפו או בעכו... אני מאוד מעוניין לדעת מיהם השפים, האם הם אילו שמופיעים בתוכניות הטלוויזיה הפלצניות? יוסי צפוני | 29.06.14 (ל"ת)
14. פששששש ממש תותחים פקידי המכס .. הצל״ש בדרך. הצלתם את המדינה ! אבל אתם עדיין כלומניקים! דרור | 29.06.14 (ל"ת)
13. וואו 20 יורו לקילו, איזה תפיסה כל הכבוד בקושי עלות של יהלום מסכן שמכניסים החרדים בכמויות... אריק | 29.06.14 (ל"ת)
12. שפים הבריחו כבד אווז כבד אווז בארץ עולה לצרכן כ180 שקל לקילו למסעדן הרבה פחות מה היו עושים כשהיה נגמר הכבד הדה לוקס? מוכרים לנו כבד בדרגה הרבה יותר נמוכה ובמחיר מלא ככה הראש היהודי עובד נותנים לך פיתיון ואז משחילים אותך כל השנה מגיע להם עכשיו כל ההשקעה הלכה לפח ויש לפרסם את שמותיהם שנדע לא לאכול אצלם ולצאת פראיירים אור | 29.06.14 (ל"ת)
10. כבד אווז - וואי זה כבר נותן לי תאבון אולי בגלל שאני רעב... זה נכון שפיתום אווזים זה די התעללות אבל אני יודע מה האלטרנטיבה לאווזים - הכחדה . לא נראה לי שמישהו אוכל ביצי אווזים או שיש שוק גדול לחזה אווז או חלקים אחרים של החיה. כנראה שהיום מגדלים אווזים רק בשביל הכבד ואת יתר החלקים מוכרים בזול. זה נכון שתעשית הבשר די אכזרית אבל מה לעשות בני אדם אוכלים בשר. בלי סויה או שילובים מיוחדים בדיאטה קשה לבן אדם להשיג חלבון מלא. אז צריך את החיות בשביל להשיג בשר. וגם רצוי שהבשר יהיה טעים. מה שקורה היום בטבע הוא שכל החיות שאין להם שום שימוש לבני אדם נכחדות. זה מה שיקרה לתרנגולות ופרות אם לא נאכל אותן . זה תהליך טבעי שבו המין האנושי משטלת על כל שטחי המחיה. אז צריך לבחור צמחונות והכחדה כללית או אכילת בשר וגרימת סבל לחיות . מישהו | 29.06.14 (ל"ת)
6. ישר כח לבודקי המכס! חוק זה חוק ! נלחמים בחלטורות. ועוד מוצרי מזון .. ללא אישורים.. מחלות... ארז | 29.06.14 (ל"ת)
4. זו גם רמת הטריות של ה"גורמה" שאתם משלמים עבורו 500 ש"ח לסועד!! וזו בכלל הרמה של הכל בישראל, תמיד הכל רקוב, נגוע, מגעיל, אין יושרה. דנה | 29.06.14 (ל"ת)
2. עכשיו ישחטו עוד אווזים ביבוא החוקי... בטח במכס אכלו באותו יום צהריים טוב.... קו קו רי קו | 29.06.14 (ל"ת)
1. הסועדים יוכלו להתנחם בכך שנמנע מהם אוכל לא ראוי למאכל עקב אי קירור מעבר לפן הכלכלי | 29.06.14 (ל"ת)
בעלי "טוטו" יובל שניר והשף מושיק רוט ניסו להבריח כבד אווז ושרימפס
75 תגובות לכתיבת תגובה