אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לא כולל שירות: 10 טריקים שמסעדות נוקטות כדי שנבזבז יותר

13 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
מבאים שתייה לכולם 20 ד' חצי שעה לפני הארוחה ,,רמאים כאלה עד שמגיעה הארוחה
אני מזמין עוד סיבוב ל קולות או בירה שזה כבר 100 שח'' ,אפילו שאני מתריע למלצרית להביא את השתייה עם האוכל יש כאלה שמתעלמות ...או מוציאות אותי קמצן כי הם יודעות שזה טריק שמכניס 100 שקלים לחשבון..............
ירון | 16.07.14
5.
מטרת המסעדה היא להאכיל אותכם באוכל הכי פחות איכותי שאפשר בכמה שיותר כסף
הם לא מכירים אותכם, לא את הטעם שלכם. הבריאות שלכם לא מעניינת אותם. הם כן מעוניינים שתצאו מרוצים - כלומר שיהיה לכם טעים, כדי שתרצו לחזור וגם לספר לכם. הדרך להשיג את המטרה היא להגיש לכם את האוכל שרוב האנשים יחשיבו לאוכל טעים - כלומר מלא בשמן ובפחממות, וממש ממש לא בריא. חומרי גלם איכותיים זה יקר. אם משהו טעים במסעדה, זה בגלל שזה מלא בשמן וסוכר. לקחתם סלט והוא טעים ? זה השומן והסוכר ברוטב. פסטה ברוטב עגבניות טעימה מהרגיל ? בגלל שיש מלא שומן וסוכר. רוטב על בסיס שמנת ? ברור. קינוח ? מה חשבתם ? שייק פרות "טבעי"? מלא סוכר או רכז של מיץ כדי להמתיק.
רומן | 16.07.14
3.
הלוואי ואנשי השיווק היו מתים .
יום אחד - פשוט מתים . ( עדיף אם היו מתאבדים ) . ואז - את התפריט היה כותב פשוט השף . מחיר פשוט . מרכיבים. בלי זיבולי שכל !! כשאני קורא על אריזה " אפרסקים מפנקים " ואז איזה סיפור שקר כלשהו על אייך האפרסק גדל באהבה עם איזו צנונית והפרידו אותם בקטיף ואז אחרי תלאות - הם נפגשו שוב במטבח של סבתא .. אז בא לי להקיא . ממש להקיא.
דג | 16.07.14
2.
נכון לארצות הברית אולי - לארץ - קשקוש - חוץ מתפריט עם שגיאות
מדהימות ביחוד של מאכלים עם שם לועזי - חוסכים בגרפיקה לגמרי .קריאת עיניים? אולי קריעת הכיס - הצחקתם בגדול - למה מי אלה בעלי המסעדות - עושי כסף מהיר ולברוח לפני שנופלים כשהעם הזללן מחליף אופנה כל שני וחמישי.
ג'קי | 16.07.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת