18. אני הייתי שם תגובה זו לא מיועדת לכל המלעיזים שהם אינם קרבונרים. אני ביקרתי אצל מרסל הס בתחילת דרכו ברעננה יותר מפעם אחת. הוא לקח אותי לסיור בחדרי הייבוש והשימור שלו, הכל מבהיק מניקיון. אין כזה דבר בארץ. אני לא מתדיין על המחיר, זה לא חומוס צ'יפס סלט. זה בוטיק על ובכל מה שהוא מוכר הוא עומד בציפיות. המחירים בשמיים והטעם גן עדן שבשמיים ומי שרוצה להנות יוכל פעם בחודש 100 ג' סלאמי צרפתי במקום פעם בשבוע רבע ק"ג סלאמי איטלקי בשמונה ₪ למאה גרם. להס יש קהל לקוחות משלו שאם איני טועה כולל לא מעט חרדים כי המוצרים שלו חלק (גלאט). ומי "שיודע" שסלאמי בלי חזיר זה לא נקניק שילך להס ויבין שיש מוצרים שהם מעל "הטבע" 9 אלתרמן | 28.07.14 (ל"ת)
17. מישהו יודע על מפעל שמייצר שימורי לוף דומה לריכרד לוי של פעם מתגעגע לטיגון ללא שמן עם ביצה עיין ליד עם לחם שחור של פעם שהיה עם שמרים טבעיים ותיק עם נוסטלגיה | 25.07.14 (ל"ת)
16. נקניק אמיתי מכיל גם בשר חזיר נמאס כבר מכל הדתיות הזו שמגעילה לי את האוכל!!!!! אני רוצה לאכול נקניק אמיתי. כמו במולדת שלו. אוסטריה. וייזל שווין | 25.07.14 (ל"ת)
10. לעומר מ פ.ב. אני לא זקוק להתעללות בשביל להנות מהטעם. נראה לי עומר, שאתה מאוד חולני אם המחשבות האלה עושות לך את זה. תנסה ללמוד להתרכז בטעם עצמו ותראה שתוכל להנות הרבה יותר. ירון | 25.07.14 (ל"ת)
7. תעשיית עגל החלב הוא אינה מוסרית ! תעשיית עגל החלב היא נטו התעללות בבעלי חיים . וזה החלום של אדון הס ? Miriam | 25.07.14 (ל"ת)
6. אני אוכל בשר מדי יום (טרי ללא תוספים) אבל גם לי יש גבולות! ובראש ובראשונה הימנעות מעגל חלב. ומה גם שהמחירים בשמיים; הבשר המגיע מאורוגוואי קפוא, מוכשר ומומלח ולא ניתן ליישן אותו. ובאשר לחלומות על שווייצריה, שלא יספר סיפורים! כי אחת, בקושי יש כאן מרעה טבעי (חודשים בודדים בשנה כולל ברמת הגולן); שתיים, עגל החלב גדל התא קטן ומקבל תזונה המונעת ממנו לבנות שרירים; שלוש, גם הטלאים גדלים חלקים על מרעה. שימו לב שלא הבעתי דעה לגבי הטעם; גם כי לא ניסיתי וגם כי אין לי ספק שמוצריו טעימים. אבל עדיין... ואנא אל תאבדו את תגובתי (-; מתקיים מבשר וירקות | 25.07.14 (ל"ת)
1. מסעדה מומלצת אכלתי מספר פעמים במסעדה בירושלים ליד מגרש הרוסים. אוכל טעים ואיכותי בני | 24.07.14 (ל"ת)
שאגת הסלמי
18 תגובות לכתיבת תגובה