4. למה לא מסמנים על כל משקה / ממתק / חטיף כמה כפיות סוכר במאה מ"ל / גרם אם היו רוצים לפתור את הבעיה היו דורשים מכל יצרן לציין בגדול את מספר כפיות הסוכר במוצר. אף אמא לא תקנה במבה / קולה / סיידר / מיץ תפוזים וכו' כשיראו שבכל פחית יש 6-10 כפיות סוכר. אותו הכלל גם בחטיפים. זה הפתרון הכי קל / פשוט לבעית ההשמנה של ילדים ומבוגרים. כנראה שהלובי של היצרנים כל כך חזק שהם מונעים בכוח יישום חוק כזה. מ' | 27.08.14 (ל"ת)
2. כל הממתיקים היום 90% סוכר אם תסתכלו בספלנדה סוכרזית וכל האחרים המרכיב הראשון באחוזים מטורפים הוא סוגר בתחפושות שונות(דקסטרוז, סוכרוז, פרוקטוז ואחרים) עובדים עליכם | 26.08.14 (ל"ת)
1. אם הם רוצים להרזות, שלא ישתו קולה. ובכלל שיפחיתו צריכה של משקאות ממותקים איזו חמודה קולה, הוציאה משקה שבפחית שלו יש כף ורבע (!) סוכר ולא שתי כפות וחצי. ואנשים עוד יקנו את זה... עודד | 26.08.14 (ל"ת)
קולה מופחתת קלוריות תעזור למקסיקנים לרזות
6 תגובות לכתיבת תגובה