אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

10 הטעויות הגדולות שעובדים עושים כשהם מבקשים העלאה

7 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

5.
העלת שכר משמעותית רק בקבלה לעבודה
מניסיון של 7 שנים בחברה גדולה בארץ חשבתי להתחיל בשכר נמוך העיקר להתחיל אמרתי לעצמי ולאט לאט נתקדם, עדיף את השכר הזה מאשר כלום אמרתי לעצמי. שבע שנים עברו ושתי העלאות שכר של מאות בודדים של שקלים שהם ממש גרוש וחצי לנטו. בשורה התחתונה תחפשו בחוץ מישהו שיהיה מוכן לתת יותר ותעזבו עם חיוך. אנשים אחרים שעבדו איתי במשך השנים עשו את זה באמת העלו את השכר בעשרות אחוזים ובאלפי שקלים. הם באמת קיבלו הצעה להישאר אבל עבור משהו מצחיק שאפילו לא מתקרב להצעה בחוץ. לא באמת כל כך רוצים אותכם, ברגע שהם מבינים שיש לכם משהו טוב יותר בחוץ ואתם רוצים לעזוב אז הם רוצים שתעזבו ולא תשארו.
המחזק | 02.09.14
4.
אם רוצים העלאה משמעותית חפשו עבודה אחרת
למעביד תמיד אין זמן למעביד תמיד יש שנה קשה החברה לא עומדת ביעדים בקיצור תמיד יהיו סיבות למה המעביד לא יכול להעלות שכר. אם אתה באמת טוב ויש לך ביקוש בשוק -מצא מעביד אחר שתמיד ישלם לך יותר(בהתחלה)וחוזר חלילה. כל זאת ממרום גילי ועם קצת ניסיון(33 שנות עבודה) בהצלחה
אבנר | 01.09.14
2.
הדרך הכי פשוטה לקבל העלעת שכר
1. מחפשים כל הזמן עבודה שמשלמת יותר. 2. כמוצעים כזאת מתפטרים. 3. כשמצעים לכם העלאה כדי שלא תעזבו .... בקשו פעמים את ההפרש בין השכר הנוכחי והשכר החדש שהוצא לכם. זכרו השכר שלכם נקבע ע"פ האלטרנטיבות שלכם מול האלטרנטיבות של המעסיק. לכן: 1. תמיד תשמרו אצלכם משהו שרק אתם מכירים ... עזיבה שלכם תפגע המעסיק. 2. תחפשו אלטרנטיבות 3. אל תלמדו עובדים את העבודה שלכם ... אלה אם מוצא לכם קידום אמיתי (לרבות בשכר).
שלום | 01.09.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת