אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

להם זה זול יותר

26 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

26.
פראיירים לא מתים, הם פשוט צופים במשחקים בבית במחיר של 60 ש"ח בחודש
המצב הכי גרוע הוא שאוהדי קבוצות גדולות נוסעים למשחקי חוץ נגד קבוצות נחותות וצריכים לשלם 90 שקל לכרטיס בעוד אוהדי קבוצת הבית משלמים את המחיר הנמוך והאמיתי שהקבוצה שלהם שווה הרמה בליגה הישראלית ירודה כבר שנים, בקושי יש הצדקה לראות משחק ובטח שלא לעשות מנוי. אהדה עיוורת של קבוצה אט אט חולפת מן העולם, אנשים לא הולכים לסרט או הצגה גרועה כי יש עליהן ביקורות. ביקורות על הקבוצות בארץ אפשר לקרוא בטבלאות בכל עיתוני ואתרי הספורט. במוקדם או במאוחר אנשים נוספים יבינו את זה ויישארו בבית עד שבעלי הקבוצות יחליטו על רפורמה מקצועית שתביא את הליגה לרמה מקצועית גבוהה יותר וכדורגל שנשמח לשלם עליו מחיר כזה.
 | 13.09.14
21.
לבדוק כמה סך ההפסדים של בעלי הבית-אין בעלי הפסדים לעולם ועד
עם מחירים נמוכים ועלויות גבוהות של שחקנים ,מאמנים וכן אחזקה שוטפת,המועדונים הרבים הקיימים בארץ לא יחזיקו מעמד. אני מעריך את אוהדי הפועל תל אביב שיודעים את מצבה הכלכלי של הקבוצה ורכשו 6000 מנויים במחיר היקר ביותר בארץ. ומתנגד לקו שתומך במחירים זולים . בעל בית קונה קבוצה כדי להרוויח ,מה שמר שחר עשה במכבי חיפה בעשרות השנים האחרונות פשוט לא יאומן.
יוסי | 11.09.14
14.
מה אתם משווים בין הפועל לבאיירן הפועל ענקית עכשיו ברצינות:
מחיר האבטחה גבוה צריכים לצמצם אותו לעשירית לפחות וכך בעלי הקבוצות יוכלו להוריד לפחות בחצי את מחירי הכרטיסים. לפי דעתי כרטיס מבוגר צריך לעלות 50 ₪ ולילד או אשה או חייל 25 ₪. אני יש לי מנוי לשער 5 ב-830 ₪ שזה יוצא בערך ל-20 משחקים וזה משתלם תודה וערב נעים.
אדום צוחק | 11.09.14
12.
המימסד הבולשבקי הגרמני מסבסד את המועדונים
המובילים במליארדי אירו. ה"מניות" שכביכול נרכשו בידי אליאנץ או אדידאס או תאגידים אחרים אינם באמת השקעה,אלא סוביסידיה ממסדית לכדורגל שמוסווית כרכישת מניות. הכרטיסים זולים כי הממשלה הגרמנית שופכת מליארדים על המועדונים דרך תאגידים שהם לא באמת פרטיים מבחינה מעשית,ובכך מייצרת הממשלה הגרמנית מקור הכנסה למועדונים שמחפה על ההפסד בכרטיסים.
אאא | 11.09.14
9.
הבעיה מתחילה בניהול
הכדוגל בארץ מנוהל חובבני ומשלמים משכורות עתק ללא פיקוח אמיתי. כתוצאה מהעליויות המופכרות ובתוספת כמות הקהל הקטנה שבדרך כלל מוכנה בכלל לקנות כרטיסים, נאלצים המכורים לממן את הביזיון ולרכוש כרטיסים במחירים מופקעים, ללא מינימום שירותים. מוזר שיש עוד פראיירים שמוכנים לסבול את יחס הקבוצות, שלא דואגת לתחזוקת המתנים ולסדרנות ( המושב המסומן בכרטיס זה רק המלצה לדעת סדרני הקבוצות). לצערנו, הכספי שופך הטוטו וכספי הציבור ששפכו הולויזיה על הענף המצחיק הזה אפשרו את הניהול הכושל. בגרמניה, זה הגיע לפשיטת רגל ומאז נעשה סדר. וראו את התוצאות. אצלנו, כמה טייקונים שופכים פה כסף בלי הכרה גורמים לענף הזה להיראות כך. שחר וחבורתו אשמים לא מעט במצב העלוב הזה, שסופו שאי אפשר להוריד את מחירי הכרטיסים למחירים נורמליים, כי מי יתחזק את הקבוצות?
 | 11.09.14
7.
כתבה מעניינת אבל מטעה
מנוי זול באליאנץ ארינה או בקאמפ נואו הוא מנוי לטבעת הרביעית, במרחק של עשרות מטרים מהאצטדיון. אז נכון שהאווירה מדהימה והכדורגל טוב לאין ערוך, אבל מהטבעת הרביעית לא באמת רואים כדורגל, ולכן המחיר הזול. השוואה נכונה יותר צריכה להיות בין מנוי לטבעת השניה (בכל אצטדיון באירופה), לבין מנוי יקר (לא כסף או זהב) באצטדיון בארץ. גם השוואה כזו לא בטוח שהיתה מחמיאה למחירים בארץ, אבל היא לא נעשתה בכתבה
שועל אדום | 11.09.14
6.
@ זו הפואנטה המרכזית - לגזור ולשמור ! @
אנחנו רוצים שגם מישהו עני, בלי עבודה, יוכל לבוא למשחק כדורגל. זו המחויבות שלנו . זה חלק מסיפור ההצלחה של הבונדסליגה. כל מועדון צריך לדאוג לא לבקש יותר מדי כסף עבור הכרטיסים שלו, ואז, כשצופים במשחק בטלוויזיה, רואים אווירה מצוינת, אוהדים שרים ורוקדים. אני חושב שרבים מתחברים לבונדסליגה בגלל זה".
 | 11.09.14
4.
אין מה להשוות בין הליגות הגדולות באירופה לישראל
המוצר שמקבלים תמורת העלות לא ניתנת להשוואה בכלל מול הליגות המדוברות בכתבה. באיטליה, צרפת, אנגליה, גרמניה ושאר הליגות הגדולות באירופה מגיעים למגרשים ומקבלים הצגה של כדורגל איכותי ואווירה יוקרתית ומיוחדת. כאן בביצה שלנו מאידך המחירים פשוט לא שווים את זה- איכות הכדורגל ברצפה, אווירה לא נעימה, דוחק וחוסר סדר במשחקים "גדולים". ולכן המגרשים ריקים מלבד המשחקים בין הגדולות שגם אליהם מגיעים אוהדים בעיקר בשביל האווירה.
איתי | 11.09.14
3.
טעות חישוב קלה- הפער עוד יותר גדול
דסקל, הפער בין המחירים עוד יותר גדול. שגית והלכת באותה דרך מטעה בה נוקטים גם חלק מקברניטי המשק והמרת את היורו לשקל..למה?? אנחנו מרויחים ביורו או האירופאים מרויחים בשקל? אתה רוצה להשוות "תפוחים לתפוחים ואגסים לאגסים" אך לא כך הדבר במציאות. בפועל, הכרטיס הזול של באיירן עולה לגרמני הפשוט 7.5 "שקלים", מה לעשות שהוא מרויח ביורו ומשלם באותו המטבע? הבסיס להשוואה צריך להיות החלק של ההוצאה מההכנסה באחוזים או כחלק משכר שעתי ממוצע וכך נבין שבשביל לקנות כרטיס בישראל צריך לעבוד יותר מ- 3 שעות (מה לעשות, רוב האוכלוסיה מרוויחה שכר מינימום..) בעוד באירופה נשאר עודף לבירה, נקניקייה ומזכרת משעת עבודה יחידה... הנה כתבה שמסבירה את העניין- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3921773,00.html בשמחות..
אחד העם | 11.09.14
2.
סוף סוף מישהו אומר את האמת בפנים
כל מילה בסלע. בעל הבית השתגע פה! הייתי אצל אח שלי במינכן וצפיתי במשחק ליגת האלופות נגד ולנסיה בזמנו.. איזה שירות איזה אווירה נכנסנו ויצאנו מבלי להרגיש שהמקום מלא באנשים. הרגשתי כאילו הייתי בבילוי בקולנוע. בבאר שבע הייתי נחנק בכניסה כאשר נמצאים שם רק אלפיים בכל ה" איצטדיון" . אני מצדי לא הולך יותר מה עוד שאני לא מפסיד כלום מבחינת איכות כדורגל.
איברא | 11.09.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת