אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

הבסטיונרים החדשים

45 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

37.
ל-20 ו-21 אתם טועים ובגדול נתקלתי בסניף בשוק הכרמל במקרה והופתעתי לטובה
המנות טעימות להפליא אפשר וחצי להרוויח כאשר יש מספר לקוחות רב מאשר מסעדה עם שניים וחצי שולחנות מאוישים . ואני ועוד רבים אחרים יחזרו שוב ושוב וכל היתר שמוכרים חומר גלם זול כמו קפה וכו' יקפצו מקנאה
רונה | 17.09.14
30.
המנות קטנות ולא משביעות
נכון - ב-19 או קצת יותר למשל 24 ₪ אין ציפייה לקבל ארוחה. אבל המנה בהחלט לא משביעה. בהתחשב בעובדה שמדובר רק בפסטה. הרי חצי קילו של פסטה עולה בסופר כ-2.5 שקלים. אז להם זה עולה אולי 1 ₪ לקילו. מה שמייקר את הפסטה זה הרוטב כמובן. בחיים לא הייתי אוכל את המנה כארוחת צהריים. יצא לי בערב כמעין נשנוש וגם זה כבר עדיף להכין בבית.
י.ש | 17.09.14
28.
בהצלחה!!!! העדר אחריך!
אפילו בסופרים (!!!) מוכרים חצי קילו (500 גרם) של הפסטה הכי בריאה (פסטה מחיטה מלאה) ב-5 שקלים וקצת! לקנות מהסופרים ולהכין רוטב בקלות ובזול, טעים, נקי וללא חומרים לא ידועים המנה מסתכמת ב-10 ש"ח גג ועוד נשאר מלא לאחר כך !!! לא יודע מי מוכן לשלם יותר מ-10 ש"ח למנה כזאת !! איזה 30 ש"ח מה השתגעת? שלא נדבר על 50 ש"ח ! לא מאמין שלקוחות קונים פסטה רגילה ב-30 ש"ח, ואז בוכים שאין כסף. שתהיו בריאים. זה העסק הכי משתלם שיש, אתה עובד על הכי הרבה אנשים וממש בקלות, גאוני ! עכשיו העדר לא יאהב את התגובה אז הכפתור של dislike זה עם האגודל למטה. בהצלחה ואל תלכו לאיבוד לרועה.
בואי תני לי יד ונלך | 17.09.14
20.
חכמים בלילה בשוק שעושים הכל שחור ולא משלמים הוצאות ולא מיסים
בוא חביבי דוקטור לעסקים מומחה שכמוך תפתח סניף בתל אביב תשלם שכירות על 70 מטר 20 אלף שח . 4 עובדים שתי משמרות עוד 45000 שח. ארנונה 3000 שח לחודש. היטל שילוט אגרת כסאות ביגוד לעובדים פריסת הוצאות הקמה אפילו אם הסניף עולה 200 אלף שזה מינימום ועכשיו בוא נראה אותך מרוויח גיבור גדול שמוכר בשוק ולא מדפיס חצי מהמנות...מי שבעסקי האוכל מהצד של הבעלים יודע על מה אני מדבר וכל שאר הילדים שמתלהבים מקופיקבס ומהחרטה הזה אני לא מאחל לכם להיות בעלים של סניף לא כזה ולא כזה כי לא רק שכסף לא תראו גם את ההשקעה לא בטח שתחזירו. שיפתח בתל אביב סניף יפסיד שם את כל השחור שהוא עושה בשוק חחח
בדיחמין לשבת | 17.09.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת