41. מנות ענקיות וטעימות בטירוף!!!! הדבר היחיד שמעט מבאס הוא התור הארוך והמקומות המעטים (נניח בסניף שוק הכרמל), אבל שווה כל רגע המתנה. רחל | 18.09.14 (ל"ת)
38. לכל מי שהתלונן על גודל המנות.. אתם הזויים משהו אני וחברה שלי אוכלים (טוב אכלנו, עד שהיא התחילה דיאטה) קבוע בכרמל ואכלתי כמה פעמים בירושלים.. לא הייתה פעם שהצלחתי לסיים לגמרי את כל המנה. מנות גדולות ומפנקות, אחלה פסטה, הכל טרי וטעים אש, אווירה כייפית וצעירה מתי | 17.09.14 (ל"ת)
37. ל-20 ו-21 אתם טועים ובגדול נתקלתי בסניף בשוק הכרמל במקרה והופתעתי לטובה המנות טעימות להפליא אפשר וחצי להרוויח כאשר יש מספר לקוחות רב מאשר מסעדה עם שניים וחצי שולחנות מאוישים . ואני ועוד רבים אחרים יחזרו שוב ושוב וכל היתר שמוכרים חומר גלם זול כמו קפה וכו' יקפצו מקנאה רונה | 17.09.14 (ל"ת)
36. כל הכבוד!! שיהיה לכם בהצלחה ,שתתפרנסו בכבוד ושתסתפקו בחלקכם ומי יתן שלא תתדרדרו לחזירות...! שנה טובה!!! דניאל | 17.09.14 (ל"ת)
35. נשמע רעיון נהדר. נשמח שתגיעו לעפולה. רק הדבר אחד צורם לי, שאתם לא משתמשים בחומרי גלם מקומיים. יש עגבניות נהדרות, שמן זית מעולה (לא רק סורי, גם זנים אחרים), וגם יצרני גבינות מעולות. ככה תפרנסו חקלאים ישראלים... צפונית אחת | 17.09.14 (ל"ת)
34. מעולים! כל הכבוד! פסטה מצוינת,אוירה תוססת,ותמורה מדוייקת למחיר! ככה צריכה לעלות מנת פסטה! אורית | 17.09.14 (ל"ת)
33. אם בברצלונה זה עובד יפה גם בארץ זה עובד ויעבוד לא יקרה שום דבר רע ליזמים שמכוונים לשורת רווח נמוכה ולא חזירית. הסניף בירושלים מאוד מצליח והבנתי שגם בבאר שבע ובת"א. תמיד כשאכלתי ב"סניף" בברצלונה תהיתי מתי יהיה כזה בארץ.. מ | 17.09.14 (ל"ת)
31. לא אכפת לי מקורי שמקורי, טעים אצלם. מה הקשר מסעדה דומה באמסטרדם? אם כך אל תוכלו פיצה לעולם כי יש מסעדת פיצה באיטליה. מי שמבין ובאמת אוהב אוכל, רוצה שהוא יהיה טעים, משביע וזול. והחברה של פסטה בסטה נותנים מוצר מעולה בהקשר זה. תודה רבה, ותמשיכו כך. אייזיק | 17.09.14 (ל"ת)
30. המנות קטנות ולא משביעות נכון - ב-19 או קצת יותר למשל 24 ₪ אין ציפייה לקבל ארוחה. אבל המנה בהחלט לא משביעה. בהתחשב בעובדה שמדובר רק בפסטה. הרי חצי קילו של פסטה עולה בסופר כ-2.5 שקלים. אז להם זה עולה אולי 1 ₪ לקילו. מה שמייקר את הפסטה זה הרוטב כמובן. בחיים לא הייתי אוכל את המנה כארוחת צהריים. יצא לי בערב כמעין נשנוש וגם זה כבר עדיף להכין בבית. י.ש | 17.09.14 (ל"ת)
29. הם מעולים. אחלה פסטה שבעולם. טוב לשמוע שהמחיר הוא עדיין המחיר הראשוני בו הם מכרו פסטה בשוק. כירושלמי גולה, אני שמח לשמוע על פתיחת הסניפים במרכז. עלו והצליחו. ירושלמי גולה | 17.09.14 (ל"ת)
28. בהצלחה!!!! העדר אחריך! אפילו בסופרים (!!!) מוכרים חצי קילו (500 גרם) של הפסטה הכי בריאה (פסטה מחיטה מלאה) ב-5 שקלים וקצת! לקנות מהסופרים ולהכין רוטב בקלות ובזול, טעים, נקי וללא חומרים לא ידועים המנה מסתכמת ב-10 ש"ח גג ועוד נשאר מלא לאחר כך !!! לא יודע מי מוכן לשלם יותר מ-10 ש"ח למנה כזאת !! איזה 30 ש"ח מה השתגעת? שלא נדבר על 50 ש"ח ! לא מאמין שלקוחות קונים פסטה רגילה ב-30 ש"ח, ואז בוכים שאין כסף. שתהיו בריאים. זה העסק הכי משתלם שיש, אתה עובד על הכי הרבה אנשים וממש בקלות, גאוני ! עכשיו העדר לא יאהב את התגובה אז הכפתור של dislike זה עם האגודל למטה. בהצלחה ואל תלכו לאיבוד לרועה. בואי תני לי יד ונלך | 17.09.14 (ל"ת)
26. לא מבין מה ההתלהבות , גם במסעדות "קינג ג'ורג'" מוכרים אחלה פסטה בזול וטעים הם לא גילו את אמריקה . זאת עוד רשת מסעדות. בתיאבון לכולם. לא להתנפל . יש מספיק מסעדות | 17.09.14 (ל"ת)
24. השלב הבא - פסטה בלי גלוטן כיף לשמוע על ההצלחה, כדי לשרת עוד קהלים ממליצה לעשות את הצעד (הדי פשוט בסך הכל) ולהציע גם פסטה בלי גלוטן. קים | 17.09.14 (ל"ת)
23. גרה ליד פסטה בסטה בב"ש היי, אני שכנה של הפסטה בסטה בבאר שבע ובהחלט מדובר באסון :) לעבור כל פעם, להריח את הריח ולדעת שזה שלך תמורה חצי ופחות ממה שדורשים בחוץ. האוכל טעים, איכותי וזול. שאפו! יעל | 17.09.14 (ל"ת)
21. אתם כולכם ילדים. בעוד שנה הם יגלו למה צריך לשלם 50₪ למנה כשהם בעצם יתכרו ב50 אני אוהב את אלא שבאים ברוח צעירה והמציאות העסקית מנפצת להם את החלום. ראינו כבר כמה עשרות פעמים כאלה מקרים. אבי | 17.09.14 (ל"ת)
20. חכמים בלילה בשוק שעושים הכל שחור ולא משלמים הוצאות ולא מיסים בוא חביבי דוקטור לעסקים מומחה שכמוך תפתח סניף בתל אביב תשלם שכירות על 70 מטר 20 אלף שח . 4 עובדים שתי משמרות עוד 45000 שח. ארנונה 3000 שח לחודש. היטל שילוט אגרת כסאות ביגוד לעובדים פריסת הוצאות הקמה אפילו אם הסניף עולה 200 אלף שזה מינימום ועכשיו בוא נראה אותך מרוויח גיבור גדול שמוכר בשוק ולא מדפיס חצי מהמנות...מי שבעסקי האוכל מהצד של הבעלים יודע על מה אני מדבר וכל שאר הילדים שמתלהבים מקופיקבס ומהחרטה הזה אני לא מאחל לכם להיות בעלים של סניף לא כזה ולא כזה כי לא רק שכסף לא תראו גם את ההשקעה לא בטח שתחזירו. שיפתח בתל אביב סניף יפסיד שם את כל השחור שהוא עושה בשוק חחח בדיחמין לשבת | 17.09.14 (ל"ת)
19. איזה יופי!! כל הכבוד! איזה כיף לשמוע שיש מקום כזה!! בכלל לא ידעתי (: ועצם הרעיון להקל על אלה הרוצים לאכול בחוץ ולא לקרוע את הכיס- כל כך מבורך ומקסים!!! אחכה לפתיחת הסניפים החדשים בקרוב. תבורכו! מעמד בינוני | 17.09.14 (ל"ת)
18. אז הסניפים שנמצאים בברצלונה ובאמסטרדם לא קשורים אליהם?? יש להם אותם תפריטים בדיוק! נעמה | 17.09.14 (ל"ת)
17. מעולם לא הבנתי מי מפגר לשלם 50 שקלים לספגטי שעולה להכין גג 3 שקלים למנה... כל הכבוד לחברה האלו! | 17.09.14 (ל"ת)
14. חיימון ושירשור אין עליכם בעולם. באו נתחתן ויאלה ילדים מרוקאים אכלי פסטות;-) ברמו | 17.09.14 (ל"ת)
7. מספר 2: עדיף חיקוי מוצלח מרעיון מקורי כושל. מה משני אלו אתה יזמת לאחרונה? מיכל, תל אביב | 17.09.14 (ל"ת)
6. אחלה בחלה המחירים סבבה, האיכות סבירה ולא מפילה מהרגליים, מה גם שהמנות ממש קטנות... סטודנטית | 17.09.14 (ל"ת)
4. רם ,תחקה גם אתה ותפתח משהו................ רם במקום להעיר חיקויים, ראשית תפרגן ותחקה גם אתה משהו שראית בחו''ל ותפתח . לי הם מזכירים בקונספט שלהם את קופיקס וכל הכבוד להם !!! אחל'ה רעיון , ושרק תעלו ותצליחו , שנה טובה לכם !!!! גיל | 17.09.14 (ל"ת)
3. פתיחת סניף ברמת בחייל אני ממליץ לכם לפתוח סניף ברמת החייל ולשבור את מונופול המחירים אשר יש שם. במחירים שאתם מוכרים לקוחות לא יהיו חסרים לכם ראו לדוגמא את סניף המזנון של אייל שני המוכר גורמה בפיתה במחיר של 40 שקלים ולאחר שעתיים אתה שוב רעב. עבד הי טק | 17.09.14 (ל"ת)
הבסטיונרים החדשים
45 תגובות לכתיבת תגובה