6. אני כמעט בטוח שהפחתת כמות הסוכר ב 10% לא תשנה את הטעם... או לפחות לא באופן דרמטי ומורגש לאורך זמן... וגם הקטנת המארז ב 10% לא תשנה את כמות הצריכה פר מארז.. הינה הורדנו כ 20% מהקלוריות... ועכשיו למשימה האמיתית: לשנות את המרכיבים ולהשיג עוד 20% הפחתה בקלוריות... איציק | 27.09.14 (ל"ת)
5. מישהו קורא את הכתבה? הם לא יפחיתו בסוכר. הם יקטינו את הבקבוקים. בערך כמו הקטע ב"קצרים" של בירה דיאטטית באותו טעם ורק 10% מהקלוריות. אמיר | 24.09.14 (ל"ת)
4. לא לקיחת אחריות ולא נעליים. המהפכה הבריאותית תעקוף אותם אם הם לא יהיו פחות משמינים הכל כסף ושלא יספרו לכם אחרת יוקו קרית אונו | 24.09.14 (ל"ת)
3. לגיא (מגיב 1) המתיקות ברמות הללו היא רק בישראל בישראל מוסיפים הכי הרבה סוכר בעולם אל הקולה. הקולה באירופה הרבה יותר טעימה כשיש בה פחות סוכר. משה | 23.09.14 (ל"ת)
1. קודם תחתכו את רמת הסוכר הגובהה בקולה אי אפשר להנות מקולה היא מתוקה יתר על המידה. דיאט לא טעימה וזירו אין בה טיפת סוכר. גיא | 23.09.14 (ל"ת)
ענקיות המשקאות הקלים מתחייבות: נחתוך את כמות הקלוריות ב-20%
6 תגובות לכתיבת תגובה