44. שיעשו מחיר כמו בחו"ל 48 שח למגש גדול , ו7.5 לתוספת על הכל שיעשו מחיר כמו בחו"ל 48 שח למגש גדול , ו7.5 לתוספת על הכל לא מחיר כפול של ישראל אני | 05.11.14 (ל"ת)
43. עוד מוצר אמרקאי גרוע שימכר בישראל במחיר גרזן הנה ההסטוריה חוזרת. יזם פותח בישראל סניף של רשת אמרקאית שמוכרת בארה"ב מזון גרוע במחיר רצפה. הסניף הראשון נפתח ברעש וצלצולים, רק מה? המחיר יקר בטרוף והאוכל נשאר גרוע כמו בארה"ב. סביר להניח שזה יכשל מהר מאוד. דורון | 30.09.14 (ל"ת)
42. תכינו בבית אני מכין בבית עם רכיבים איכותיים בלבד (מוצרלה אמיתית, ועגבניות) וכולם מתים על זה גם חסכוני גם בריא וגם טעים....... | 30.09.14 (ל"ת)
41. מצויין. דומינוס מעולים, וגם פיצה האט טובים. עוד תחרות תעשה רק טוב לשוק כולו. זה גם ישכלל אותו ויוריד את המחירים. מיי שהוו | 30.09.14 (ל"ת)
40. שוק של 5 מליון איש...מדינה שלפרעושים. מי סופר אותנו בכלל, תבדקו תגלו שהמיליונרים הגדולים בארץ הם אלה שעושים עסקים בחו"ל. כל הזבובונים פה זה סתם בשביל האוכל של אמא בשישי בערב. המדינה שלנו מתאים לה משהו בסטייל "התחנה המרכזית", שיהיו מחירים נמוכים זה הכי חשוב! בעל עסק עצמאי | 30.09.14 (ל"ת)
37. גם אם הוא לא יביא אותה בסוף העיקר שרשמו את שמו בעיתון דבר ראשון רצים להודיע לעיתונות כדי לקבל כותרות בעיתון יריב | 30.09.14 (ל"ת)
36. מגש פיצה שעולה 20-40 ש"ח, יש בו תחליפי גבינה אחרת אין רווח.....לכן אני מעדיף לקנות מהרשתות הגדולות כמו דומינוס או האט, יש המון זיופים בחוץ בנוגע לגבינה, וזה לא כזה קשה לזהות. שלמו יותר, ותזמינו פחות, אל תתפשרו, הפך לטרנד בארץ לבעלי העסקים, עלו על שיטה להגדיל את הרווחים משמעותית על חשבון הישראלים. עופר | 30.09.14 (ל"ת)
31. פיצה ב-20 שח היא לא פיצה התנור הוא לא תנור והבצק הוא לא בצק, הרוטב הוא לא רוטב והגבינה היא לא גבינה. התוספות ששמים על הפיצה (תירס, זיתים וכו'ׂ) זה שטויות וזה לא העיקר. העיקר זה הבצק, רוטב וגבינה. ggg | 29.09.14 (ל"ת)
30. עוד רשת אמריקאית שתצלול פה למצולות עצה קטנה לזכיינים: תתאימו את עצמכם לשוק המקומי או שתכשלו. תבינו שהיום המילה החמה זה מחיר מחיר ועוד פעם מחיר. אם לא תמכרו מגש עם תוספות ב45 ש"ח אין לכם מה לחפש פה. חוץ מהמחיר כמובן צריך פיצה טעימה שישראלית אוהבים, אל תמכרו לנו זבל אמריקאי ותגידו לנו להתרגל. תראו מה קרה לדאנקין דונאטס, סטארבאקס או KFC. אה, עוד דבר, אל תעזו לפתוח בתל אביב סניף כשר, ברצינות, פה זה לא ירושליים, אנחנו אוהבים להזמין בשישי בערב פיצה עם שינקן. זהו, שיהיה בהצלחה. דודו | 29.09.14 (ל"ת)
29. בתור אחד שחי בארה"ב 10 שנים - הפיצה הזו על הפנים היא מצליחה רק בגלל שהיא זולה יחסית למתחרות סן דייגו | 29.09.14 (ל"ת)
28. חבל על השם של הפיצה הנהדרת בארה"ב ...... כמו שהנסיון מוכיח לגבי שתי הרשתות שהתחילו בתרועה רמה ולאחר פרק זמן קולן לא נשמע כנראה זה יהיה גורלה של פאפא ג'ונס וזה רק מסיבה פשוטה. .הזכיין לא רואה בה עתיד להצלחה והוא לא מטפח את השיווק גם בימים פחות זוהרים. לאחר כמה חודשים ישר עושים חשבון מה התשואה על הון שהושקע ומה האלטרנטיבה ואז מהר מאוד מוכרים את הזכות לקבלן בניין או לנגר שאינו מבין כלום בעולם הגסטרונומי ואז המוצר מתדרדר ואפילו מאבד טעם וגובה בפני הצרכן הפוטנציאלי. חבל מאוד אבל זה המצב ,רק חומוס וחומוס וחומוס עם הרבה פיתות זה מה שהולך כאן. אבי | 29.09.14 (ל"ת)
27. פאפא ג'ונס הכי טעימה! ששהיתי בארה"ב , מאוד נהניתי מפאפא ג'ונס ואפילו אמרתי "איך אין בארץ?!" אני רק מקווה שאם יביאו אותה לארץ זה באמת יהיה אותה פיצה כי אם לא אז לא שווה.. בן | 29.09.14 (ל"ת)
26. אתם חושבים שפיצות רגילות יקרות? תנסו להזמין פעם פיצה ללא גלוטן. יקר בהרבה משאר הפיצות! מישהי | 29.09.14 (ל"ת)
25. עוד פיצה תעשייתית. ראיתם באיטליה סניף של אחת הרשתות הללו? רק פיצריותקטנות ואיכותוית. | 29.09.14 (ל"ת)
22. מר גרינרג ! למה אתה לא מקים רשת פיצריות בעצמך לפאפא גונס מוצר גרוע מאוד והקהל הישראלי לא יגע בפיצה הזאת תקים רשת מקורית שנאר | 29.09.14 (ל"ת)
17. למה צריך את זה פה!? כל כך לא בריא... במקום שיקומו מיזמים לאוכל בריא, משביע וטעים אנחנו שואפים להיות כמו האמריקאים- האומה הכי שמנה בעולם. | 29.09.14 (ל"ת)
12. רשתות המזון המהיר דופקות את החיות העובדים והלקוחות את הפרות מחזיקים בתנאים נוראיים מפרידים מצאצאיהם בלי כסף לפרה בלי פיצויים עד מוות. לעובדים הצעירים משלמים שכר מינימום. ומהלקוח שרוצה ״מזון מהיר״ חולבים את הכסף. שמונה שקל על פרוסות בטטה או על רבע בצל ושקל על רוטב עגבניות. עדנה | 29.09.14 (ל"ת)
10. טוב מאד. נקווה שזה יוריד מחירים 70 ש"ח למגש פיצה. מישהו בפיצה האט ובדומינוס פיצה התחלק על השכל. צריך לחתוך בחצי. יותם | 29.09.14 (ל"ת)
8. אם יביאו את הגירסה הלא כשרה זה יהיה מעולה פיצה עם כדורי בשר....אמממממ.................... גלעד | 29.09.14 (ל"ת)
7. מעניין כמה יעלה בארץ מגש פיצה משפחתית פה אני קונה 3 מגשים ב15$ רק בארץ מעיזים לגבות 25$ למגש אחד! ואתם עוד משלמים את זה בכיף.. לא ייאומן ספרתי את זה לחבריי בעבודה הם לא מאמינים לי ששילמתי בת"א 85 שח למגש אחד. מדינה מתסכלת יש לכם ביל | 29.09.14 (ל"ת)
6. אנשים קונים פיצות של 20 שח כי אין כסף רק פאפא גונס חסר פה חחחח אנשים כבר מזמן הבינו שאפשר להסתפק ברשתות שמוכרות פיצה ב 20 שקל , מה פאפא גונס יחדש בארץ ? עוד שוד וגזל מאזרחים שאין להם ? והעיקר יגידו קניתי בפאפא גונס , גם במדינת תלל אביב פיצה ב 20 חוגגת לא כולם פראיירים פאפא | 29.09.14 (ל"ת)
5. יאללה בואו!! אם המחירים יהיו סבירים ולא מופקעים כמו דומינוס אין סיבה לשלם יותר מ30 שח למשפחתית עם גבינה אמיתית. (2 ב60 וכדומה). | 29.09.14 (ל"ת)
3. בטח יפתחו סניף ראשון בתל אביב המוצפת יכשלו ובכך תסתיים דרכם. אני הייתי עושה להיפך. אני הייתי פותח מספר סניפים בו זמנית באיזור קרית שמונה ובגליל, בונה את המותג ומבסס אותו ואז משיק אותו גם בערים המרכזיות ירושלים - תל אביב - חיפה - באר שבע. עושים כמו כולם? | 29.09.14 (ל"ת)
2. עוד פיצה מעולה שתיהרס בארץ בלונדון הייתי מזמין רק פאפא ג'ונס . פיצה מעולה . עוד מותג שבארץ יהרסו אותו לגמרי . לא יהיה טעים ואיכותי כמו המקור , והכשרות הפרימיטיבית תוציא ממנו את כל המיץ פיצה פיצה פיצה | 29.09.14 (ל"ת)
רשת הפיצות השלישית בארה"ב בדרך לישראל
44 תגובות לכתיבת תגובה