אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

סלטי שמיר גייסה את השף ישראל אהרוני כפרזנטור

29 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

28.
מצטער מאוד.. אני מעדיף לאכול סלטים של חברות שלא רומסות עם בשטח כבוש..
צריכים לוודא שהסלטים לא מכילים דם אדם.. לא יעזור כלום! מי שעושה עוולות יפשוט רגל בסוף! אגב אם אהרוני ידע שמדובר בחברה שמפעלה נמצא בשטחי הכיבוש ולמרות זאת הסכים להיות הפרזנטור שלהם זו זכותו.. זה רק אומר שהוא (בלי לשים לב) גילה את פרצופו בפוליטי והפשיסטי.. מותר להיות ימני אבל לא חסר מוסר ולדרוך על עם אחר ולשלוט בו בכוח הזרוע! לא יעזור כלום! הכיבוש הזה עוד יעלה לנו (לצערי הרב מאוד) בהמשך קיומנו פה כמדינה יהודית.. ושכבר נקלוט ונבין שיש בעיה כבר לא יהיה לנו את הכוח למיקוח, ואז הכל יהיה בכוח.. לארצות הברית מתחיל להימאס מאיתנו.. אני לא רואה אף אחת אחרת מצילה אותנו בוטו באו"ם... אגב מי שטעם כבר, אני מקווה שכתוב "כשר בשרי" בסלטים, שלא יטעו את ציבור שומרי הכשרות (ואני ביניהם)
מצפוניסט | 02.10.14
26.
החומוס של אחלה של "אבי החקלאי" יותר יקר 3.75 ל100 גרם לעומת 3.60 ל100 גרם של אהרוני
שראיתי את המוצרים הייתי סקפטי וחשבתי מה כבר אפשר לשנות בחומוס ?? אז ככה המרקם של החומוס של אהרוני רך וקטיפתי פשוט מוצר אחר , ממש עונג בפה החומוס של אחלה וצבר קשה כמו בטון לעומת החומוס של אהרוני יקר??? החומוס של אחלה של אבי החקלאי עולה 15 שקל ל 400 גרם זה יוצא 3.75 ל100 גרם והחומוס של אהרוני 8.90 ל 250 גרם זה יוצא 3.60 ל100 גרם בקיצור החומוס של אהרוני גם יותר זול משל אחלה וגם בעשר דרגות בטעם. מסקנות :המחיר לא יקר ,אחזור ואקנה את הסלטים של אהרוני ,וכסף לעולם לא טועה!!!
רם | 01.10.14
22.
14 שח' ל250ג'? וככה רוצים להגדיל נתח שוק?
כנראה זה במסגרת התחרות והורדת מחירים-מקפיצים מחירים!מעניין מי הפראייר שיקנה במחיר כזה. אני מאמין שתוך זמן קצר או שיורידו מחירים כי (אני מקווה)אף אחד לא יקנה, או שפשוט יפשטו רגל וייעלמו , במקום לנסות לגנוב מאיתנו.כאילו שלא חסרים פה כבר גנבים ועושקים!!!
אמיר | 30.09.14
19.
תוך שבועיים: 3 אזהרות לזיהום בסלטי שמיר
באתר משרד הבריאות פורסמו תוך שבועיים לא פחות משלוש הודעות על איסוף מהמדפים של כמה ממוצרי סלטי שמיר, בשל חשש להימצאות חיידקי ליסטריה מונוציטוגנס. בין המוצרים: סלט ביצים ביתי, טחינה וטחינה ירוקה תחת המותגים: "יש", "המותג", "סלטי שמיר" ו"כמעט חינם"
משרד הבריאות | 30.09.14
17.
למספר 11 יריב
ישראל אהרוני הוא איש חביב ידידותי לא מתנשא וסופר מבין באוכל. בזמנים שלא היה עסוק מעל הראש הייתי נעזר בו מידי פעם בטלפון על ביצוע מנה זו או אחרת שלא הייתה קשורה למטבח האסייתי כלל והאיש תמיד שמח לעזור. לייצר ממרח חומוס זה אבא של הפשוט. אבל לייצר אותו לתעשייה ולשמור על טעמים כמה שיותר קרובים לדבר האמיתי מצריך ידע גדול מאד בקולינריה ומזה יש לאהרוני בשפע. שנה טובה
אלתרמן | 30.09.14
15.
'תעשייתי' זאת אכן המילה הנכונה
מי שאכל חומוס אמיתי עם מסבחה, גרגרים, רוטב, טחינה ביתית, בצל, פטרוזיליה, פפריקה, חומוס חם וטרי (כמו של 'בהדונס' או 'חומוס חומוס' למשל), אינו יכול אפילו להסתכל על המשחה הנוקשה והתעשייתית המשווקת במיכלים, ולא חשוב מיהו היצרן. מתי יבינו זאת החברות המייצרות?
קורנליה | 30.09.14
14.
עם אהרוני או בלי - אמשיך לקנות רק סלטי שמיר
כל מי שמגיב נגד כנראה לא קנה אף פעם סלטי שמיר. ברגע שאתה אוכל את הסלטים שלהם אתה מבין למה שווה לקנות גם במחירים אלו. ההבדל בין שמיר למתחרים הוא בדיוק ההבדל בין שווארמיה על הכביש הראשי למסעדת שף. מי שרוצה להנות ולהתפנק שיקנה שמיר. מי שלא, זה גם בסדר. אבל לא להשמיץ בלי להבין על מה אתם מדברים.
דביר | 30.09.14
13.
טיפ חינמי לכל היצרניות של החומוס
רוצים שנקנה חומוס שלכם? תתחילו לעשות חומוס פשוט וטוב מגרגירים של חומוס בלבד ומעט טחינה מערבבים ומוכרים. בלי תוספות מיותרות של חומרי צבע ובולשיט. חומוס כמו שאמא עושה, פשוט וטעים. עם טעם של חומוס. מה נראה לכם שתוסיפו איזה רבע כפית שמן ורבע כפית סחוג שעולה 20 אג' ואנחנו מרוץ ונקנה במחיר מופרז? מספיק לעבוד עלינו בעיניים. תתחילו לעבוד על החומוס .
חמוס גרגרן | 30.09.14
9.
טעות באסטרטגייה. קטגוריית הסלטים המצוננים עובדת על שורת המחיר
רובנו צורכים את החומוס התעשייתי המהווה כ 80% מפלח הסלטים המצוננים. זו שגיאה קריטית של מפעל התופס 12% בלבד מכלל שוק הסלטים המצוננים לנתר בבת אחת מאה מדרגות ולשלב שף כמו אהרוני המייצר תדמית יקרה ויוקרתית לסלטים שכולנו יודעים שהם פחות או יותר אותו הדבר. סלטים אלה צריכים להימכר בכמויות אדירות ולהצדיק את שיווקם על רקע ההשקעה הכספית הגדולה שבפיתוחם כאשר "הפיתוח" העיקרי בהם הוא שמו של השף אהרוני ותמונתו על האריזות. הציבור לא יבחין בהבדל בין סלט כזה לסלט הנמכר ב 13 ₪ לקילוגרם. מלבד אולי 5% מצרכני הסלטים המתועשים אף אחד לא מוכן היום לשלם 14 ₪ ל 250 גרם חומוס. בשביל זה יש מסעדות כמו אבו גוש. ביומיום זה לא יוכיח את עצמו....אבל שיהיה בהצלחה!
סלטנית  | 30.09.14
7.
מחיר של זהב
14 ש"ח לקופסא קטנה? 55 ש"ח הקילו? מה יש שם??? זהב או יהלום? כולה סלט קטנטן , מה עשו מזה? אני מכבדת את השף אהרוני בהחלט, אבל לא ארכוש את הסלטים הללו במחיר הזה. יש גבול. ומה רע במחיר של 9.90 ש"ח ל 250 ג"ר ובמחיר כזה ייקנו גם 2 קופסאות בקניה אחת ואף יותר. זו הבעיה - רוצים להרוויח הרבה אבל בקצת זמן ועל חשבונינו.
שלי  | 30.09.14
2.
14 ש"ח ל 250 גרם ??? שנאמר - מישהו השתגע ?
גם הסלטים הממותגים והמשופשפים (מלשון שף), של החברות הגדולות לא מגיעים למחירים כאלו. ו - מי יקנה סלט חומוס, שנרקח ע"י שף שטוען כל חייו, ושכל תדמיתו, מרוכזים במטבח הסיני והמזרחי רחוקי ? נראה לי שזה יהיה כישלון. גם מבחינת מחיר, וגם מבחינת השילוב הלא ברור של האיש שנבחר לייצג את המוצר, ביחס לאופי המוצר.
 | 30.09.14
1.
במקום לשלם לפרזנטור, תורידו מחירים ותדאגו לרכיבים איכותיים
אחת מיצרניות החומוס הגדולות משתמשת בשמן קנולה ובתחינה משומשום מלא, הרוב המוחלט של האחרות - בשמן סויה. אני לא אומר מי כדי שלא תחשבו שזאת פרסומת. למי שאכפת מהבריאות כדאי שיסתכל על האריזה ויבחר מה שטוב לו.
רומן | 30.09.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת