18. אני אקדמאי אשכנזי נאה בירתי בקנדה בגל 14 ב-1990 אבי גדל בשכות ילדותך וגם ראש השב"כ יורם כהן לברנז'ת שף חיים כהן | 11.10.14 (ל"ת)
16. שפים ישראלים "מובילים" - מובילים בעיניי מי? בעיניי עצמם אולי שף - אולי המקצוע הכי אובררייטד בשנים האחרונות. חבורה של (בדרך כלל) גברים עם סינר וכובע, שיודעים לאחוז סכין ולבשל. וואו, איזה כבוד. ממש קשה. סבתות של כולנו עושות את זה כבר 50 שנה בלי כל הדאווין, ועם סכין מטבח פשוטה. התוצאות בסוף דומות (רק שסבתא שלי לא לוקחת 200 שח למנה) | 08.10.14 (ל"ת)
9. לרוני כתוב חמון ביוטה. שהוא החמון מדרגת האיכות העליונה. גם איבריקו וסרנו הם לא שמות של יצרנים כך שראוי לבדוק שיודעים על מה מדובר לפני שמגיבים. שף | 08.10.14 (ל"ת)
8. המרציפנים הכי טובים זה מתוצרת בית בשוק לווינסקי שום מרציפן תעשייתי לא יכול לחקות את המרציפן הביתי של הטורקיות בשוק לווינסקי. כן, ממש קרוב | 08.10.14 (ל"ת)
7. הכל לא בריא ומלא רעל לבריאות ???? הכל לא בריא ומלא רעל . איזה לבריאות ???? שום דבר לא בריא | 08.10.14 (ל"ת)
6. ה MBK הוא מקום לתיירים. ישראלים בעיקר. ממרח צ'ילי טוב צריך לקנות בשוק קלונג טוי ולא צריך לערבב אותו עם כלום. הרעיון של לקנות אצל כפריים אלכוהול לא ממש מוצלח. יש סיכוי לא קטן למות מזה. שלמה | 08.10.14 (ל"ת)
5. ממליץ על מרק חריף - Tom -Yam - Shrimp - soup בתאילנד (לא כשר) בכל מסעדה מקומית ilan | 08.10.14 (ל"ת)
3. קורנד ביף מחומם? מה? אוכלים אותו רק חם וטרי ב"כץ דלי" או ב"קרנגי דלי" במנהטן. אפשר לבשל בבית, יוצא מצויין, בבישול איטי 4 שעות. אומרים Corned Beef לא קורנביף. ABC | 08.10.14 (ל"ת)
2. מה זה חמון ספרדי? יש לא מעט יצרניות שמייצרות חמון בספרד לא הבנתי מה כוונת המשורר לחמון ספרדי? זה כמו לומר, שחובה לאכול פלאפל בישראל אבל יש כל כך הרבה דוכני פלאפל בישראל, אז על איזה דוכן מדובר? אולי הכוונה לחמון סראנו? הידוע כאחד האיכותיים ביותר? או חמון מנרסה? או חמון איברקו? רוני | 07.10.14 (ל"ת)
תביאו ביס
18 תגובות לכתיבת תגובה