אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

תביאו ביס

18 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

16.
שפים ישראלים "מובילים" - מובילים בעיניי מי? בעיניי עצמם אולי
שף - אולי המקצוע הכי אובררייטד בשנים האחרונות. חבורה של (בדרך כלל) גברים עם סינר וכובע, שיודעים לאחוז סכין ולבשל. וואו, איזה כבוד. ממש קשה. סבתות של כולנו עושות את זה כבר 50 שנה בלי כל הדאווין, ועם סכין מטבח פשוטה. התוצאות בסוף דומות (רק שסבתא שלי לא לוקחת 200 שח למנה)
 | 08.10.14
2.
מה זה חמון ספרדי? יש לא מעט יצרניות שמייצרות חמון בספרד
לא הבנתי מה כוונת המשורר לחמון ספרדי? זה כמו לומר, שחובה לאכול פלאפל בישראל אבל יש כל כך הרבה דוכני פלאפל בישראל, אז על איזה דוכן מדובר? אולי הכוונה לחמון סראנו? הידוע כאחד האיכותיים ביותר? או חמון מנרסה? או חמון איברקו?
רוני | 07.10.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת