אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

10% מהעובדים בארה"ב מגיעים לעבודה מסטולים

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
מסקנות נכונות:
1. תרופות מרשם (-סמים חוקיים) - נצרכים ע"י אנשים ומשפיעים על עבודתם יותר מכל סם אחר. 2. הגדרת מריחואנה כאסורה על פי החוק אינה מונעת מכ-9% מהאוכלוסיה להשיגה ולצורכה באופן בלתי חוקי אף בהליכתם לעבודה. 3.אין זה משנה אם המריחואנה חוקית או לא מאחר ובכל מקרה כ-10% מהאוכלוסיה תעשן אותה בבוקר לפני יציאתם לעבודה ובבחינת שימת פס על החוק.
קובי | 21.10.14
9.
ובנימה אחרת
כמה ברוקרים, עו"ד וכל מיני אנשי קריירה תובענית עושים קוק? לפחות הסיכונים הבריאותיים בעישון (נקי) נמוכים פי כמה משתיית אלכוהול, צריכת קפאין מרובה וכד'. חוץ מזה, מעולם לא נערך מחקר אמיתי לראות מה ההשפעה של עישון על עבודה שונה, יש מצב שיתברר שבמקצועות שדורשים יצירתיות (אפילו מהנדסים או ארכיטקטים) עישון יכול להיות מאוד מועיל, יש מצב שלא מעט מהאנשים הללו כבר עושים זאת.
 | 19.10.14
6.
אני עשיתי התמחות אצל עוה"ד שהיה לוקח בבוקר וזה היה תענוג
פשוט הרגשתי זאת בעבודה איך הוא מגיע רגוע ואני יכול לדחות לו דברים והוא תמיד אומר בסדר . ממליץ בחום לעשות אצל מסטול התמחות יותר קל מאשר אצל איזה פולני לחוץ שכל בוקר שואל מה היום . לשכת עורכי הדין צריכה לספק בצורה מסודרת לעורכי הדין . הם עובדים ממש קשה צריך לתת להם קצת רוגע לחיים .
 | 19.10.14
4.
זה נשמע כאילו כל יום הם מגיעים מסטולים לעבודה
סביר להניח שהסקר שאל האם בשנה האחרונה הגעת לעבודה תחת השפעה של מריחואנה, ועל כן כ-10% ענו בחיוב. באם מסתבר שהאנשים האלו מגיעים כל יום לעבודה מסטולים והדבר לא מתגלה או לא מהווה בעיה מכאן יש שתי מסקנות אפשריות: 1. מריחואנה לא מפריעה לאנשים לעבוד בעבודות מסויימות. 2. האנשים הללו לא עובדים בעבודות מורכבות. כמו מוכר בדלפק במקדונלדס שלא צריך כישורים מיוחדים או רמה קוגניטיבית גבוהה בתפקיד. השאלה המעניינת היא כמה אנשים היו שיכורים בזמן עבודתם בשנה האחרונה. אני מניח שהאחוז יהיה הרבה יותר גבוה ועדין אף אחד לא חושב שהוצאת האלכוהול אל מחוץ לחוק היא צעד חכם.
יובל כהן | 19.10.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת