אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

זה כבר לא רק אותיות קטנות

19 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

18.
עוד תרגיל - קודם מורידים את הכמות ואת המחיר, ואח"כ מעלים המחיר כשעובר זמן
אי אפשר להמשיך כך. מדוע הרשויות כל כך מזניחות אותנו ? מדוע ראש הממשלה לא יושב אישית על תוכנית שתעצור את מחול השדים הזה ? מי צריך אותו בכלל אם זה הכי טוב שהוא יודע לעשות בשביל האזרח הממוצע ? הרי הכסף שזורם מידינו לגורמים אחרים מדלל את משקי הבית בישראל והופך אותם לשברירים ולא כאלה שיכולים להתמודד עם שינויים. מה יהיה למען השם, מה יהיה ???
מייאש | 23.10.14
16.
40 דקות עבודה לחומוס? אתה יודע כמה משלמים לי על 40 דקות עבודה?
יש לך מושג כמה שוות 40 דקות עם הילדים? כן, צריך להוריד את ה40 דקות האלה ממשהו. אולי 40 דקות בבוקר לפני שלוקחים את הילדים לבית הספר? זה אומנם 40 דקות פחות שינה, אבל היי חסכתי לפחות איזה 5 שקלים, אז זה שווה (תשאל כמעט כל ישראלי והוא יגיד לך שהוא קונה 40 דקות שינה גם בשקל לדקה-לישראלים יש פחות שעות שינה מכל מדינה ב OECD על פי מחקר שלהם). אולי בערב? נחזור 40 דקות מוקדם יותר מהעבודה, ובמקום לעשות משהו כייף עם הילדים נעשה חומוס (אולי נושיב את הילדים במטבח ונספר לעצמיינו שזאת פעילות משותפת או משהו, בטוח זה יעבוד פעם או פעמיים-אח"כ נחזור לקנות באחלה....
אבי | 23.10.14
14.
2 גרם החומוס שלי
אין לי טענות ליצרנים. חברות כלכליות נטו. אנשים צורכים סיגריות , רד בול, קולה.....בטונות. חומוס בקופסא זה מותרות, מזון מתועש ברובו הוא מותרות. אם הציבור לא היה קונה, המחיר היה יורד. זה ממש מאבק בסגנון "אבל זה לא פייר " של ילדים בני 5. לא חייבים חומוס צבר, ממש לא חייבים. אפשר לקנות טחינה גולמית ולהכין בכמה דקות חומוס וגם אז, לא חייבים. זה נכון למרבית המוצרים. זה עולם של מותרות והצרכן שכח. תיכף יגיע הבכי על מחירי הBMW שבגרמניה הם מאוד זולים וגם מחירי החלפים. מה עשה האדם של פעם כשלא היה מספיק אפונה, צרך אורז, תפו"א..... מי שקשה לו, שפשוט לא יצרוך מותגים ומוצרים. אפשר ללכת לסופר של חרדים, לקנות טונה 1 ק"ג ב קופסא גדולה ועוד ועוד. אני לא התלוננתי, צרכתי כי יכולתי ,מה שנראה לי מופרז, בין אם היתה לי יכולת או לא, פשוט לא הסכמתי. גם פה יש רשת שבה לבוש והמון דברים עולים גרושים !!!! כמובן שזה פרי ניצול של ילדים נשים עכבישים...כמו כל דבר בעולם..
לוקי | 22.10.14
12.
לתגובה מס' 6 - פשוט שמים בסיר בישול איטי
בכדי שתמיד יהיה חומוס שכבר הושרה, משרים כמות גדולה של חומוס בקערה מקסימום 12 שעות , אפשר במקרר. (סה"כ עבודה =10דקות) להשתדל להחליף לפחות פעמיים את המים. חלק מהחומוס שמים בשקית במקפיא, וחלק מבשלים: שמים בסיר עם בצל וכמה ראשי שום, מרתיחים , מכפים(מוציאים את הקצף) -סה"כ עבודה כ-20 דקות . לאחר מכן מעבירים לסיר בישול איטי על חום נמוך LOW לבערך 4-8 שעות . אם אתה רוצה לכוון לזמן פעולה מדוייק , אפשר לקנות טיימר שמכניסים לשקע , ואת התקע של הסיר מכניסים לטיימר, מכוונים עד איזה שעה הסיר יעבוד, וזהו. כאשר תחזור מהעבודה, הריח פשוט משגע. מכאן מכינים חומוס כרגיל , שזה לוקח בערך 10 דקות. זמן עבודה מצטבר של 40 דקות. בהצלחה (:
רפי | 21.10.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת