אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

לומדים חכם: לפטופים זולים ומומלצים לסטודנטים

38 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

33.
אסוס
לא לגעת במחשב אסוס שרות חרטה כל האיסוף מהבית עבודה בעניים בעיה במקלדת לא ידעו לתת שרות טלפוני פשוט אמרו לי נבוא לקחת לפחות לשבוע , אמרתי להם מה שבוע זה מחשב עבודה תנו לי מקלדת חילופית כי המחשב עובד אמרו לי תפנה לחברה שנותנת שרות אולי יש להם חילופית בקיצור לך תבוא לך תבוא כאילו אני עובד שלהם לא לגעת במחשב שאת השרות אתה מקבל מקבלן חיצוני בהצלחה לכולם
maboto | 22.10.14
30.
לבוריס, מתגובה 4
זה המחיר, אתה מוזמן לבצע חיפוש ב"זאפ". אתה, כנראה, מתבלבל בין הלנובו יוגה 2, שמוצע כאן, ללנובו יוגה 2 פרו. לפרו יש מסך עם רזולציה גבוהה יותר (QHD לעומת FHD), יותר זיכרון (בדגמים היקרים יותר - 8 ג'יגה במקום 4 ג'יגה), ודיסק קשיח SSD בכל הדגמים (128 ג'יגה בזול ו 512 ג'יגה ביקר) לעומת דיסק קשיח רגיל של 500 ג'יגה משולב עם SSD של 8 ג'יגה (עד דיסק SSD של 256 ג'יגה בדגם היקר).
אמיר | 22.10.14
27.
למדתי 3 תארים, עם ובלי מחשבים
1. לא מומלץ להפעיל מחשב בזמן הרצאה. זה מסיח את הדעת. עדיף נייר ועט. 2. זמן סוללה - 4 שעות מינימום ורצוי יותר. אחרת תבזבזו את כל היום לחפש שקעים. 3. משקל וגודל - אל תקנו מחשב ענק שמכביד על הכתף או שצריך לחשוב פעמיים אם לקחת אותו. 4. אורך חיים - לא שיקול קריטי. החומרה משתנה כל כך מהר שכל מחשב שתיקחו יהיה מיושן אחרי 3 שנים. 5. מסמכים קריטיים חייבים לפחות גיבוי אחד או שניים, בלי קשר לאיכות המחשב. בהצלחה.
 | 22.10.14
25.
רק מזוכיסט יקנה לפטופ עם חלונות 8. אי אפשר לעבוד עם זה
מערכת ההפעלה קופצת סביבה בהתאם לטכנולוגיה של האפליקציה. אתה נזרק ממקום למקום ולא יודע מה קורה איתך. מחפש כל דבר שעות דבר נורא. מקבוק זה עולם אחר, וכל התוכנות עובדות עליו. יקר? המחשב היקר הוא הזול ביותר. המקבוק איר שלי עובד כבר שנים והוא מהיר וזריר כמו ביום הראשון שקניתי אותו. אפל לא מתיימרת להפעיל את אותן תוכנות גם באייפד. אין הרבה טיפשים כמו מיקרוסופט. תעזבו אותם. או לינוקס או מק.
גילבוע | 22.10.14
19.
למה כן מקבוק אייר?
מחשב מעולה שמחזיק מעמד 12 שעות ללא חיבור לחשמל! השימוש בו מאוד נוח, זה לא נכון שאין תמיכה, תוכנות האופיס שמגיעות איתו חינם הן נהדרות ונוחות מאוד. אין וירוסים ואין קריסות כך שכיף לעבוד עליו ללא חשש. משטח העכבר ממש נוח אז גם לא צריך עכבר חיצוני. והמחיר? נכון בקופה הוא גבוה יותר אבל זה מחשב שמחזיק מעמד ולא מאט עם הזמן אז בסוף זה יוצא משתלם
 | 22.10.14
17.
רק פריירים קונים לפטופ
משקולת יקרה עם סוללות, ועד קוראים לזה נייד. בדיחה גרועה של המפרסמים. מחשב עבודה מקצועי ,זה רק מחשב נייח, שולחני. הביצועיים הכי גבוהים שתשיגו בלפטופ תקבלו בשליש המחיר ואף פחות במחשב שולחני. ואם כבר ניידות אז לכו על טאבלט איכותי של אפל, יקר נכון אבל איכותי עם אפשר תקנו מחו"ל דרך מישהו שמגיעה ארצה. תפתחו יד 2 תמצאו ערימות של לפטופים "טובים" בכלום כסף.
מוטי | 22.10.14
16.
מה רע במחשב נייח? למה צריך מחשב בשיעור?
הכי נוח והכי מהיר דף ועיפרון. מחשב נייח זול וחזק יותר ממחשב נייד מקביל. סטודנטים להנדסה גם ככה לא יכולים להשתמש במחשב להעתקה מהלוח'.. ואם הם צריכים לשרטט דברים אז מסך של מצחשב נייד פשוט לא נוח כי הוא קטן מידי. אם ממש רוצים..אפשר להדפיס את המצגות לפני השיעור. אנחנו תמיד מבקשים מהמרצים להעביר לנו את כל המצגות בתחילת השנה ומדפיסים כחוברת. טיפ: מחשב I3 (נייח) מספיק ל90% מהסטודנטים אז שלא יעבדו עליכם
מישהו | 22.10.14
13.
סיימתי מכינה להנדסה בבן גוריון
קניית הלפטופ שלי נדחה מפעם לפעם בגלל שלא הייתי צריך. אני עם נייח. במכינהלפטופ לא ממש מועיל. דוחות מעבדה עושים בחדר מחשבים. ולכתוב משאוות באופיס הוא לא דבר מהיר וקל. ושאלתי סטודנט שסיים שנה א' בפיסיקה ואמר לי שהתמונה המיתולוגית של אולם מלא לפטופים לא נכון. לפטופ יעזור למי שלומד מקצועות עתירות טקסט (מדעי הרוח?) ושיש לו יכולת הקלדה מהירה ועיוורת. אז כל עוד אין לכם מחשב בכלל כולל נייח. אז אולי כדאי לשקול לקנות לפטופ וגם אז אולי יהיה כדאי להנות ממחשב נייד עם מסך בגודל 24'' ועמדת עבודה רצינית. שיהיה בהצלחה!
עומר | 22.10.14
3.
ל1: 750GB זה לאגירת סרטים. אין קשר לסטודנטים
כל אלפי התמונות שצילמת לאלבום עד היום: 10 ג'יגה. קח 20 ג'יגה כולל יומולדת של הסבתא רבה. כל המוסיקה שהורדת עד היום (800 דיסקים): 150 ג'יגה. כל המסמכים שכתבת, סרקת, קיבלת, העתקת עד היום (10,000 מסמכים): 10 ג'יגה. (מסמכים גדולים אפשר לשמור מכווצים) הגענו 180 ג'יגה. תוסיף 20 גי'גה לפח-מיחזור ועוד 50 ג'יגה בונוס עליי. 250 ג'יגה. עוד 50 ג'יגה לכל התוכנות כולל אלה שאפשר לנקות אחרי שנה. מה נשאר: 450 ג'יגה לסדרות וסרטים באיכות HD: לא מספיק לבנאדם רגיל אבל סטודנט עסוק בלימודים אז יספיק לא. אבל אם יש לו הרבה זמן את עדיף להוסיף כמה שקלים לכונן חיצוני ולא להביא את זה בשיקול קנייה של הלאפטופ.
גיל ג | 22.10.14
2.
לא צריך את רוב הדברים כאן
גודל ההארד-דיסק זה לא בעיה - אפשר לחבר דיסקים חיצוניים, למרות שסטודנט ממוצע יכול לחסוך הרבה ולעבוד עם הארד-דיסק רגיל במקום SSD (ולקבל המון מקום בתמורה). מסכים לגבי גודל המסך, 13.3 הוא אידיאלי לטעמי. כדאי לבחון את המקלדת לפני. מקלדת מוארת היא בונוס. כדאי לבחון את הבהירות של המסך לפני, היא משתנה בין הדגמים. בגדלים קטנים, עבודה עם מסך full HD לא כזאת קריטית. בכל מקרה אם מחברים חיצונית מסך מקבלים HD. כדאי לבדוק שהוייפי קולט טוב, וכן בונוס נחמד הוא טכנולוגיית wireless display של אינטל שמאפשרת לשדר תוכן לטלויזיה או למקרן ללא חיבור פיזי. חשוב לקחת מעבדים מהדור האחרון (haswell) שהם יעילים אנרגטית משמעותית מדורות קודמים. כדאי להגדיל זיכרון פנימי ככל האפשר.
אסף | 22.10.14
1.
מסך מט, ורמקולים בעלי עוצמה טובה
לפני מספר שנים קנינו Dell Vostro 1015 (המחשב סביר) א ב ל המסך מבריק, וקשה עד בלתי אפשרי לעבוד בסביבת תאורה חזקה היוצרת גם החזרות והשתקפויות ! רמקולים חלשים מקשים על האזנה למוסיקה, שיחת סקייפ, או הרצאות TED יוטיוב וכו' ! כ"כ סטודנטים חייבים HD בעל נפח גדול 750GB -1000GB בגלל התוכנות והמידע לאגירה
ב. שומר | 22.10.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת