10. תזכרו איפה כל שף היה במלחמה ותבחרו איפה לסעוד, זו עצתי כשהיו שפים שהתנדבו והאכילו חיילים, היו כאלה שטיילו בעולם ועסקו בנהנתנות שלהם-מוכר? כשהתחילה להישמע הביקורת אז הגבת חלושות שאתה תורם בסתר וכל הבלה בלה, יכולת לעשות "קצת" יותר מלהתבכיין על ההפסדים שלך במלחמה-כל תחום הפסיד, הם לפחות שמרו על החיים שלך והיו במילואים ולא באירופה וכן ללקוחות לא היה חשק לאכול כשהמשפחות שלהם בחזית ויש המון הרוגים ופצועים, צר לנו שיש לך כמה אלפים פחות אוי אוי אוי. אני ומשפחתי, שחיים אגב בת"א בוחרים מאז לסעוד במקומות ערכיים ולא רק כאלה שבוכים על יוקר המחיה ואז עושים סידרה עם אסם ובוכים על ההפסדים במלחמה אבל לא עושים הכל בשביל לתרום את חלקם בזמן שיש פחות לחץ במסעדות בגלל המצב. א | 31.10.14 (ל"ת)
8. גם אני שף אני שף שיודע להכין שניצלים, אורז, צ'פס, עוף עם תפוחי אדמה בתנור (אבל ממש טעים) וכל מיני סלטים שף לא מהטובים ביותר, אבל שף | 30.10.14 (ל"ת)
7. מרגש. המון תובנות חדשות, ראיון מעמיק עם מתווה דרך! למה לראיין מישהו שבאמת מועיל לאנושות, כשאפשר לקשקש על אוכל כל היום? אוכל זה הדבר החשוב בעולם | 30.10.14 (ל"ת)
6. ממה שהספקתי לראות בטלביזיה לא נפלתי ואני רוצה לומר שאני מבשל ועושה דברים לדעתי הרבה יותר טעימים ומורכבים שלום | 30.10.14 (ל"ת)
4. אריק אני ממליץ על ויפאסנה או לכל הפחות רגיעון. אפשר גם לתרגל נשימות, דמיון מודרך. ובכלל לצרוך פחות קפה, לעסוק בפעילות ספורטיבית, ולישון 8 שעות בלילה. | 30.10.14 (ל"ת)
2. מדבר לעניין ולא משתחצן,או שהוא יותר נורמלי משאר השפים או שהוא סתם יותר חכם... דור | 30.10.14 (ל"ת)
1. כאילו מדובר ב 1000 סועדים שעוברים ממסעדה למסעדה הכול חירטוטים כל השפיות והשגעון סביב לה , אין כמו אוכל טעים של אמא בלי אגו טירופים והתעללות במזון . להפיק תוכנית בישול ב TV זה הדבר הכי זול קונים כמה פרודוקטים ושורפים שעה הפקה ב 300 ש"ח אין צוות אין שחקנים , יש רק שף מטורף ויש לך תוכנית הטריפו אותנו עם תוכניות הבישול הכול פוזות אין חידושים והופכים את השפים לקדושים מעונים כאילו שהם הם הצרות של עם ישראל אריק | 30.10.14 (ל"ת)
השף עומר מילר: "הגיליוטינה כבר היתה לי מעל לראש"
12 תגובות לכתיבת תגובה