אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

השף עומר מילר: "הגיליוטינה כבר היתה לי מעל לראש"

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

10.
תזכרו איפה כל שף היה במלחמה ותבחרו איפה לסעוד, זו עצתי
כשהיו שפים שהתנדבו והאכילו חיילים, היו כאלה שטיילו בעולם ועסקו בנהנתנות שלהם-מוכר? כשהתחילה להישמע הביקורת אז הגבת חלושות שאתה תורם בסתר וכל הבלה בלה, יכולת לעשות "קצת" יותר מלהתבכיין על ההפסדים שלך במלחמה-כל תחום הפסיד, הם לפחות שמרו על החיים שלך והיו במילואים ולא באירופה וכן ללקוחות לא היה חשק לאכול כשהמשפחות שלהם בחזית ויש המון הרוגים ופצועים, צר לנו שיש לך כמה אלפים פחות אוי אוי אוי. אני ומשפחתי, שחיים אגב בת"א בוחרים מאז לסעוד במקומות ערכיים ולא רק כאלה שבוכים על יוקר המחיה ואז עושים סידרה עם אסם ובוכים על ההפסדים במלחמה אבל לא עושים הכל בשביל לתרום את חלקם בזמן שיש פחות לחץ במסעדות בגלל המצב.
א | 31.10.14
1.
כאילו מדובר ב 1000 סועדים שעוברים ממסעדה למסעדה
הכול חירטוטים כל השפיות והשגעון סביב לה , אין כמו אוכל טעים של אמא בלי אגו טירופים והתעללות במזון . להפיק תוכנית בישול ב TV זה הדבר הכי זול קונים כמה פרודוקטים ושורפים שעה הפקה ב 300 ש"ח אין צוות אין שחקנים , יש רק שף מטורף ויש לך תוכנית הטריפו אותנו עם תוכניות הבישול הכול פוזות אין חידושים והופכים את השפים לקדושים מעונים כאילו שהם הם הצרות של עם ישראל
אריק  | 30.10.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת