7. אסם בתור עובד אסם לשעבר הנני גאה בחברה בהגינות שלה ובטיב המוצרים שלה כמו שאמר מר דן פרופר על המדינה להוריד את המיסים המטורפים וזה יביא להוזלת סל הקניות אבי | 21.02.15 (ל"ת)
6. מבלבל את השכל מפעלי מזון באירופה אינם עובדים 7 ימים והשכר לפועל יצור הרבה יותר גבוה מהשכר לפועל יצור בישראל ולפועל באירופה יש בממוצע חודש חופש בשנה שהמעסיק משלם אז שלא יספר סיפורים רחמים עליו | 12.11.14 (ל"ת)
5. נסטלה-אוסם היא חברת עושק ששמה לה למטרה לעשוק את לקוחותיה בישראל במקום לקטר ולהציג נתונים חלקיים אולי יפרסם יו"ר אוסם-נסטלה את שיעורי הרווח של המוצרים השונים שאותם מייצר המונופול ביחס לשיעורי הרווח המקובלים במדינות אחרות בהן פועלת נסטלה? הכוונה כמובן לשווקים שבהם יש לה תחרות ולא מונופול, או תיאום קרטליסטי עם חברות אחרות, כמו בישראל. משה | 13.11.14 (ל"ת)
4. אחד שבתחום רוב המוצרים בישראל נמכרים לצרכן לפחות פי 3 ועד פי 7 ממה שזה עולה ליבואן אפי | 12.11.14 (ל"ת)
3. תספר לכולם שעלות העבודה אצלך מהנמוכות בעולם. כנסו עלות העבודה בישראל מהנמוכות בעולם המפותח. רק שכר המנכלים זהה ועובר את השכר בעולם. אז אל תאמינו לו. הוא עובד על כולם. "המנהל הבכיין" שכח שבראיון בעיתון לפני מחאת הקוטג' הוא התגאה בעיתון שהוא היה הראשון להעלות מחירים. אדוני תפקידו של מנכל לא לשחוט את לקוחותיו אלא לפתח את המפעל לשווקים חדשים למוצרים חדשים ואתה מסוגל להתגאות רק בכך שהעלת מחירים לקהל השבוי שלך. כלכלן | 12.11.14 (ל"ת)
2. קודם כל הוא צודק צריך לעבוד שבע ימים בשבוע במפעלים אלו שאלה ואיך מילקי שהכינו אותו בשבת בגרמניה נהפך לכשר ? אלי | 13.11.14 (ל"ת)
יו"ר אסם נגד חוק המזון: "קושרים את ידיהם של המפעלים הגדולים"
7 תגובות לכתיבת תגובה