אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

ברגר קינג חוזרת לישראל, על חשבון בורגראנץ'

61 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

53.
נמאס כבר מכול השיווק הסמוי של בורגר ראנץ'/קינג.
קודם היינו צריכים לסבול במשך חצי שנה "פרוייקט סיקור" שמטרתו היתה לבדוק אם הציבור הישראלי מעדיף בורגר ראנץ' או בורגר קינג כדי לראות מי משתיהן תימחק, וקיבלנו סיפורים ממיליארדי ישראלים שמתרפקים על טעמו הנוסטלגי של בורגר ראנץ', אותו הם טעמו לראשונה בימי המנדט הבריטי. לאחר מכן בעליהם הגאים של בורגר ראנץ'/קינג סיפרו לנו עם דמעות של שמחה איך מכיוון שכול הישראלים אוהבים בורגר ראנץ' הוחלט שזו תהיה הרשת שתישאר. חסכו תמלוגים של 5% מהמכירות, ועלות של שיווק אגרסיבי תמורת כמה אלפי שקלים ששולמו לטוקבקיסטים. עכשיו פתאום נס קורה, והרשת עומדת לקום לתחייה שוב, עם אותם בעלים, ואותם סניפים באותם מקומות שהיו שלה בעבר, ובלי בושה מדברים על זה כאילו מינימום קיבלנו במקום הראש ממשלה הלבן התחמן שלנו איזה נשיא תחמן שחור. כבר עדיף לאכול סלט קינואה מאשר ארוחת המבורגר מסכנה ומכובסת ב60 שקל.
tbh | 23.11.14
52.
נועד לכישלון
ברגע שהרשתות האלו יבינו שהציבור הישראלי לא כל כך פראייר יהיה להם סיכוי להצליח כאן. מנה גדולה של מקדונלדס, ברגר קינג, וכו' בארץ עולה בערך כמו מנה של BBB, אגאדיר, MOSES, וכו', למרות שהבדלי הטעמים הם שמים וארץ. אם רשות המזון המהיר לא יורידו את המחיר באופן משמעות(המחיר למנה גדולה יהיה בין 25-30), או ישפרו את האיכות באופן משמעותי(מה שכנראה לא יקרה) כישלונם בארץ יהיה מובטח.
א | 23.11.14
44.
ויפה שעה אחת קודם
אלוהים ישמור אני לא יודע איך אנשים עדיין אוכלים בבורגר ראנץ'. הרשת הזאת נתקעה איפשהו עמוק בשנות ה80 ולא השכילה להתחדש. מצאתי את עצמי אוכל בבורגר ראנץ' לאחרונה שטסתי לחו"ל כי בנתב"ג זאת אופציית ההמבורגרים היחידה ונדהמתי כמה גרועים אפשר להיות. למשל, אם פעם רוטב אלף האיים נחשב חדשני כבר התקדמנו מזמן למיונז אבל לא, אין בבורגר ראנץ' מיונז רק רוטב אלף האיים מגעיל. בכלל כל שיטת העבודה שם, הכאוס, רמת הניקיון הירודה ולבסוף ההמבורגר הספק-אכיל מצטרף לכישלון אחד ענק. ושוב צריך לציין שזה הסניף בנתב"ג שהייתי מצפה ממנו להיות טיפה יותר מושקע מהממוצע. לאף אחד ברשת הזאת אין עיניים לראות את מה שהולך שם? ההרגשה שלי היא שהרשת הזאת חיה על זכרונות נוסטלגיה של ישראלים על ספרדי כפול וצ'יפס מסולסל ספוג שמן.
ג'וני | 23.11.14
33.
ל-7 והממליצים:
אבל מקדונלדס מוכרת קפה ב-5ש"ח וארוחה קטנה ולא טריה ב10ש"ח בדיוק כמו קופיקס והרבה לפניה, וכל זה במתחם גדול ומרווח בתורים קצרים יותר, למה אז לא המלצתם על מקדונלדס? אבל למה שתתקנו היום? בלי שום קשר, הרשתות האלה הם הרעה החולה של הגלובליזציה, במקום לבדוק איך אנחנו יכולים לעשות משהו מקורי טוב יותר, אנחנו דוחפים קדימה "זול" ו"בינוניות", קופיקס היא רק הרגל גרוע של מנהג ישן מושרש.
 | 23.11.14
31.
אני קונה ב 10 ש"ח בורגר ילדים+שתיה קטנה בבורגר ראנץ'
בקניון שבעת הכוכבים. בשער העיר בהרצליה אין את המבצע הזה כי אין תחרות מול מקדונלדס. ברגע שיהיה בורגר קינג כמובן שהמבצע הזה לא ישאר גם ב 12 ש"ח אני אוכל לחלום. בורגר קינג פחות טעים לישראלי הממוצע מבורגר ראנץ'. רשתות מזון מהיר כאלה בירידה בעולם אז מי שקונה עושה טעות אלא אם ישפרו את המנות ויעלו את המחיר ואז יהיה פאסט פוד "איכותי" שיפנה למעמד ביניים+. בעצם הם חייבים לעשות את זה כי אחרי התמלוגים לבורגר קינג קשה להאמין שהם יצליחו למכור כמות גדולה מספיק של מזון זול. גם מי שהציע כאן לעשות עם חזיר וגבינה צודק כי חייבים ייחוד,אבל אז מדובר בסניפים קטנים כי יש הרבה ישראלים שרוצים כשר.
מומחה לקנוניות | 23.11.14
23.
בלי הורדת מחירים אין סיכוי לתחום
בארה"ב ארוחה גדולה עולה כ 30-35 ש"ח בארץ זה מעל 60 ש"ח אם לא ירדו למחירים האלו אין כל סיבה להכנס למקומות האלו ואת זה הם לא מבינים. אם אני רוצה פעם בכמה חודשים להכנס למקדונלדס עם הילדים מדובר על הוצאה של מעל 200 ש"ח זה לא הגיוני לאוכל כזה. בכלל המזון המהיר בארץ נסחף
רמי | 23.11.14
20.
למה לבורגר ראנץ ובורגר לא הולך בישראל לפי דעתי
לבורגר ראנץ אין סטנדרטים של ניקיון והגשה, בנוסף הם הורידו מאוד את האיכות של חומרי הגלם ולכן האוכל לא טעים ומרגיש לא נקי ולא טרי, מי שראה פעם סלט שלהם מבין טוב מאוד במה מדובר. הדבר הכי טוב ברשת תמיד היו הרטבים והשוקופיי. בורגר קינג נשלטו בארץ על ידם ולכן הסטנדרט של אוכל, טריות ונקיון, היה פשוט לא טוב. ולכן תמיד אם היתה אפשרות בחירה, אנשים תמיד יעדיפו את מקדונלדס. במקדונלדס המנות יחסית גדולות למרות התשלום הגבוה, תמיד נקי, תמיד מסודר, יש מבחר, וירקות טריים. בשורה התחתונה הוופר הוא המבורגר יותר גדול ובשרני לעומת מקדולנדס, אבל מקדולדס הצליחו יותר. מאוד מקווה שיפיקו לקחים מנסיון עבר ולא ינסו למקסם רווחים בלי תמורה הוגנת.
מקידי | 23.11.14
18.
לא ג'אנקפוד בכלל
ההמבורגר עשוי מבשר בקר משובח... אין תוספי מזון מלאכותיים ובטח שלא חלבון מן הצומח. כמו כן מוצרי העוף ברשת מיוצרים מחומרי גלם מעולים ללא תוספים. הייתי בענף ואני יודע דבר אחד או שניים .... הבעיה בהשמנה , מנות גדולות וכפולות, שתייה מלאה בסוכר ומנות שתייה ענקיות... כל הרשתות שומרות על בטיחות המוצר ועומדות בדרישות המחמירות ביותר בעולם.... חזרתה של ברגר קינג לארץ מבטאת את האמון של הרשת העולמית בצרכן הישראלי בפרט ובישראל בכלל... זה יתרום לתחרות טובה עם חידושים והתאמה (כולל הטעמה) של מוצרים חדשים לחיך הישראלי.. שיהיה למשקיעים בהצלחה...האחים אורגד עושים סיבוב יפה על השקעתם... לדעתי מחיר ההשקעה גבוה ב % 25 עד % 30...
רובי | 23.11.14
7.
עסקאות של אנשי העבר
אנשים של שאינם מבינים שההמבורגר התעשייתי חי על זמן שאול... אוהבי המבורגר הולכים למקומות בהם עושים קציצות טריות מבשר איכותי. ההורים כבר מבינים את הנזק באיכות ההמבורגר הנמוכה בבורגר קינג מקדונלדס ושאר הרשתות. המחירים הגבוהים שגובים בארץ בשביל המבורגר במגמת ירידה לאור המצב הכלכלי והמיתון המגיע לפתחנו מי שמשקיע היום מעל 100 מליון בתחום כנראה ראה יותר מידי אקסלים עם פנטזיות...
 | 23.11.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת