אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

פריצת דרך - מדענים ייצרו חלב פרה בתנאי מעבדה: "בריא ומוסרי יותר"

12 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

11.
האם הוא יהיה פחות מזיק?
משפחתי צורכת המון חלב ומוצריו, אבל ברור לי שזה מזיק להם ומייצר בעיות בעיכול ואלרגיות. זה גורם גם לאחרים והם לא מבינים זאת, כי עברו שטיפת מוח ויש להם קבעונות. האם חלב הפרה שנוצר במעבדה יגרום לפחות אלרגיות , עצירות וגירודים? ואיך אפשר לשכנע משפחות שרגילות רק לחברות מסויימות, לצרוך משהו אחר?
משפחתי | 20.08.17
10.
אז זה גם כשר למהדרין
ניתן לייצר כך חלב עיזים וחלב בופאלו וחלב לביאות וחלב נאקות וחלב אתונות וחלב נמרות והכל כשר למהדרין והכל בלי עונתיות, בלי זריקות אנטיביוטיקה, בלי יבוא תערובת יקרה, בלי לצאת למרעה (כאילו), לא צריכים לזייף בהוספת מים לחלב, רק לדמיין עפ"י ציור שזהו מיץ מעטיני בע"ח. אפשר בתוספת נענע.
אגרונום עו"ד אריאל שי | 07.12.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת