12. רק הפעם אל תשכחו להוסיף דברים. הבעיה - הם מוסיפים לחלב חומרים שהם יודעים שיש בתוכו.מה עם מה שהם לא יודעים? זה הסיבה שתחליפים אף פעם לא מגיעים לאיכות של חלב אם למשל. מי אמר רמדיה | 24.06.20 (ל"ת)
11. האם הוא יהיה פחות מזיק? משפחתי צורכת המון חלב ומוצריו, אבל ברור לי שזה מזיק להם ומייצר בעיות בעיכול ואלרגיות. זה גורם גם לאחרים והם לא מבינים זאת, כי עברו שטיפת מוח ויש להם קבעונות. האם חלב הפרה שנוצר במעבדה יגרום לפחות אלרגיות , עצירות וגירודים? ואיך אפשר לשכנע משפחות שרגילות רק לחברות מסויימות, לצרוך משהו אחר? משפחתי | 20.08.17 (ל"ת)
10. אז זה גם כשר למהדרין ניתן לייצר כך חלב עיזים וחלב בופאלו וחלב לביאות וחלב נאקות וחלב אתונות וחלב נמרות והכל כשר למהדרין והכל בלי עונתיות, בלי זריקות אנטיביוטיקה, בלי יבוא תערובת יקרה, בלי לצאת למרעה (כאילו), לא צריכים לזייף בהוספת מים לחלב, רק לדמיין עפ"י ציור שזהו מיץ מעטיני בע"ח. אפשר בתוספת נענע. אגרונום עו"ד אריאל שי | 07.12.14 (ל"ת)
8. ימשיכו לגדל פרות עם אותו סבל לאמא ולעגל בשביל הבשר. בשר פרה ובשר עגל. רק שעתה החיים שלהן יהיו קצרים יותר רוני | 06.12.14 (ל"ת)
6. 1, תיאורטית, כן. מעשית, לדעתי יפסקו שלא, מחשש מראית עין מה גם שמקור הפסיקה נובע ממהות רוחנית של חלב (נתינה) לעומת בשר (מוות, שכבר לא יכול לתת כלום). כמובן שלרוב החילוני זה לא ישנה כלל :) עמית | 05.12.14 (ל"ת)
פריצת דרך - מדענים ייצרו חלב פרה בתנאי מעבדה: "בריא ומוסרי יותר"
12 תגובות לכתיבת תגובה