אתר זה עושה שימוש בעוגיות על מנת להבטיח לך את חוויית הגלישה הטובה ביותר.

"המתחרים שלי הם אנשי עסקים, אני מסעדן"

35 תגובות לכתיבת תגובה לכתיבת תגובה

33.
כל הכבוד- אגדיר אולי הטובים ביותר, חבל ש 110 על הפנים
תמיד אהבתי את אגדיר, היתה ונשארה המבורגריה טובה עם אוירה טובה בשבוחע שעבר ניסיתי את 110, המקום לא קשור לכלום ההמבורגר גם באיכות נמוכה מאוד וגם גרוע בניגוד למקדונלד שם אין קשר בין האיכות הירודה לטעם. במחירים 54 ש" זה לא פאסט פוד. תשאר מסעדן ותשמור על אגדיר
 | 07.12.14
31.
תורידו את המחירים,
ארוחת מקרויאל מעאפנה עולה פה 42.9 שקל. את ארוחת הביג מק לא מעלים כדי לא לדרדר אותו במדד ה"ביג מק" ולהזכיר לנו שאנחנו חרא של מדינה. אפילו בסינגפור, "המדינה היקרה בעולם" (שקר, פה יקר יותר), זה עולה רק 18 שקלים. בורגר ראנץ' היו עוד יותר יקרים, זה למה פשטו רגל, דווקא הטעם היה בסדר לשם שינוי. אם אתה פותח מסעדת ג'אנק פוד, תדאג שהמחיר יהיה נמוך מ35 שקל- גם זה מאפשר לך רווח עתק. אם אתה לא, אולי אני צריך לפתוח את הקופיקס של ההמבורגרים. אני זוכר שהיו ימים שהייתי מקבל מקרויאל ושתיה באוניברסיטת תל אביב ב20 שקל.
דגכדג | 07.12.14
29.
רק למה כל כך יקר?
אפשר לאכול המבורגר - שהוא בשר לא יקר לרוב - בחצי מחיר. אין סיבה לשלם על מנת המבורגר וצ'יפס 80 שקל לפני טיפ. לכו לרשת "קינג ג'ורג'", למשל (אני אוכל שם פעם בשבוע בערך), ותקבלו המבורגר נהדר עם צ'יפס וירקות - באיזו מידת עשייה שתרצו - ב-40 שקלים. רוצים תוספות כמו ביצה, חזה אווז או גבנ"צ - שלמו 5 שקלים לתוספת - לא 8-11 שקלים כמו שלוקחים באגאדיר. לא מבין על מה ולמה לשלם כל כך הרבה. אחרי זה בעלי המסעדות בארץ בוכים כשהם נאלצים לסגור סניפים. אומרים שבארץ לא מבינים איכות.. שטויות. אפשר להצליח יופי בלי לקרוע לאזרח את הכיס.
ירחמו | 07.12.14
28.
האיש מקצוען שיודע לתת ללקוח מה שהוא רוצה במחיר שהוא רוצה
כבר כמעט 20 שנה שהוא מגיש את ארוחת הקזואל הטובה בארץ . אכלתי ברוב הסניפים ואחידות הרמה תמיד הייתה מורגשת. באילת לדוגמא אכלתי אצלו ואצל המתחרה משה באנגלית יום אחרי יום ואין מה להשוות. הוא גם יותר זול וגם יותר טעים למרות שאצל משה משקיעים יותר בשיווק. הסלט אגאדיר היה ממש טעים לעומת הסלט משה.
וזו כל התורה  | 07.12.14
26.
אין כמו BBB הדיינר האולטימטיבי. שרות מ ד ה י ם וכל המנות טעימות ונדיבות
מחירים הוגנים, עיסקיות לארג׳יות, שרות הכי מהיר שיש - לא צריך לבקש כלום הכל מגיע. וזה מתבטא בהכנסות ! עשיתי חשבון לפי הטבלה : אגאדיר מכניסה 9 מ׳ לסניף בורגר בר 4 מ׳ לסניף בורגרים 1.4 מ׳ לסניף וBBB? 16מיליון בממוצע לסניף. מר טרבלוס, יש לך מה ללמוד....
לא מחליף את BBB | 07.12.14
21.
תיקונים: הרשת העצמאית הראשונה הייתה בורגרראנץ' (לגמרי ישראלית).
למרות השם הפלצני שעמד בסתירה לבורגרים המזוויעים. ומוצרי הרשת המשותפת האמריקאית- בינ"ל "הארדי'ז-קארל ג'וניור" הם רמה גבוהה בהרבה מהמקים והוופרים ודומיהם. הם גם יותר יקרים אבל מי שרוצה פאסטפוד אולטימטיבי- חייב לעצמו את הבורגרים שלהם ובעיקר את הרטבים המיוחדים.
ט"א | 07.12.14
17.
אגדיר חיים בשנות ה90 - המבורגר סתמי ויקר
תגיע לשם תיקח המבורגר ציפס ושתיה ותצא ב100 שח לאדם. בכסף הזה אפשר לאכול אוכל הרבה יותר טוב. ושלא יבלבלו לי במוח על איכות הבשר, המבורגר טוב עושים מבשר יחסית זול (נגיד כתף), אין טעם לעשות המבורגר מאנטריקוט או סינטה, זה יותר יקר והרבה פחות טעים.
חם | 07.12.14
3.
המבורגר טעים והראשון שלי בארץ למרות שמאז אני מכין לבד בבית.
לגבי 110, מדובר במנה קטנה במחיר לא כל כך זול. לדעתי היה צריך ללכת על 150 גרם שמספק את מנת החלבון המומלצת ולא 110 גרם. ומניין בשר מפרות שהרי הן משמשות בתעשיית החלב נטו. בדרך כלל לא כדאי לשחוט אותן כי הן מעמידות עוד וולדות. בשרן בהחלט עדיף על עגלים. בכל אופן, נשמע כמו בחור לעניין ושיצליח.
 | 07.12.14
תודה, קיבלנו את תגובתך ונשתדל לפרסמה, בכפוף לשיקולי המערכת