7. אצל אדוני 100% מהמנה זה עיצוב אכלתי בכתית ובמזללה, וכל המנות שהזמנתי היו גיבוב של חומרים שאין שום קשר ביניהם ושלא יצרו ביחד כלום חוץ ממנה מגעילה, אבל מעוצבת יפה.... אדי המגיב | 17.12.14 (ל"ת)
6. שף יקר , מסר אליך אתה ניכר כבן אדם אנושי ונחמד והרבה חושבים כך . תמשיך בדרך טובה לעזור ולתרום לזולת . אבל יש לי מסר אליך : פרנסה - זה משמים . אלוקים נותן את הפרנסה לבן אדם . ח | 16.12.14 (ל"ת)
4. למגיב מס' - 3 יש דבר כזה שנקרא מוצרי יוקרה. יש מכוניות יוקרה למשל, אבל אני לא רואה אותך מבקש ממרצדס להצניע את הפרסומים שלהם כדי לא לפגוע ברגשות העניים. יש בגדי יוקרה, ואני בטוח שלא מפריע לך לראות מודעה של ארמאני. יש גם דירות יוקרה, אולי כדאי שיפסיקו לשווק אותן כי יש אנשים שגרים בדירת חדר קטנה? אז תבין שהאוכל של מאיר הוא מוצר יוקרה (ותמיד היה כזה, זה לא חדש) וגם אם אתה לא אוהב את זה, יש בעולם הזה מקום גם למוצרים יקרים... ירון | 16.12.14 (ל"ת)
3. מאיר היקר, הגזמת אני לא מגיב מטעם או נגד או בעד. באותו עמוד בכלכליסט מופיעה כתבה על כמות העניים המטורפת במדינה וכתבה אחרת על מנה ב-100 ש״ח של עלעלי כלום ברוטב שוםדבר. מותר למי שיש כסף לבזבז אותו כראות עיניו, אבל אסור לנקר עיניים. אני מכיר את מאיר, בחור זהב שמתנדב ונותן מעצמו, כך שקשה לי לכתוב את אשר אני כותב, אבל אח יקר הגזמת, זה מוציא אותך מנותק, בועת מי עגבניות במילוי קצף מוצרלה! באמת? שיהיה בהצלחה איש יקר, לא אהבתי, מצטער אני | 16.12.14 (ל"ת)
1. עלות המנה עלות מנות במסעדה: 49% עיצוב. 18% מע"מ 12% טיפ 2% שמירה. סה"כ 81% .האוכל רק 19% . על כל מאה שקל שמשלמים במיסעדת שף (טבח) אנחנו משלמים 81 שקלים על כלום.פראיירים לא מתים כבר אמרנו? חיים | 16.12.14 (ל"ת)
השף מאיר אדוני: "49% מהמנה זה עיצוב"
7 תגובות לכתיבת תגובה